6. zápas skupiny LM: ROMA- Manchester City

- vcera sa mi celkom pacil z nasej strany prvy polcas
- v druhom sme dostali vystavny kus od Nasriho a uz sa to cele zacalo sypat
- pred zapasom sme mali mat postup vo vrecku, dojebali sme to v predchadzajucich zapasoch
- napriek tomu treba brat do uvahy:
-- obtiaznost skupiny (majster ruska, anglicka, vesmiru)
-- nasu poharovu neskusenost
-- zranenia
-- forma hracov
-- forma muzstva ako takeho

som sklamany, ale toto muzstvo ma potencial, teraz je rad na Sabovi, ako zvladne zimne mercato. a bude to mat kurva tazke, kedze na jar v LM nebudeme.
Zapasy s kvalitnymi supermi, nam ukazali kde su slabiny, takze pod stromcek by som si od Waltera poprosil:
*brankara (alebo nech chyta Luki, lebo vedla Urbyho na lavicke vela skusenosti nenazbiera)
*laveho beka (ashley chod domov prosim ta a Jaro Kolbas nech je pripraveny na lavici)
*praveho obrancu (alebo nech tam fixne zacne hravat Flore, Doug uz jebe na defenzivu)
a hrota (Adem nech da cislo Mattiovi na svojho psychiatra, alebo nech jednoducho Mattia odide na Britske ostrovy, ja som ho tu aj celkom zastaval, ale zacinam mat pocit, ze fakt nie je futbalista, len sa vykupal v hovnach a stastena mu priala)

Ja si myslim, ze EL nie je zbytocna sutaz, i ked to je o 99% menej prestizne ako LM, tak by sme to nemali vypustit, uz len kvoli tomu, ze v nasej sieni slavy je dva a pol trofeje

P.S.

PEKNE PREZITIE ADVENTU VAM ZELAM, V NEDELU NEZABUDNITE ZAPALIT TRETIU SVIECKU NA VENČEKU :sala:

pasta napsal:
Je to v prdeli mam nervy v haji :zed: mohli jsme vyhrat,ale kdyz nedame gola tak to proste nejde.City vyuzilo sance ktere melo a to dve ze 3 :zed: my nedali 5 tutovek :evil: :evil: :evil: celkove beru LM jako velkou skolu pro nase hrace a to same plati i o EL co nas ceka a treba narazime na Spartu :smoke: trochu to tady odlehcim a to jedine me dnes pobavilo :mrgreen: kamos vyhral celkem slusne prachy diky City a jako utechu me pozval do Bordelu at se uklidnim,ze je to jen sport :zed: :smoke: odmitl jsem s tim,ze dnes bych te dotycne urval hlavu a ne jenom to :mrgreen: jdu radeji spat snad jsem tady nikoho nepohorsil,ale o tohle jsem se chtel s vama podelit :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten bordel... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uhráli jsme evropskou ligu ve skupině ligy mistrů...bojujeme o titul druhou sezónu po sobě...hoši, tomuhle scénáři bysme před třema rokama nevěřili!
Jsme po dlouhý době v Lize mistrů, skupina těžká jako kráva...nic nejde hned, ale progres Říma se mi líbí. Jasný, včera jsem byl zklamanej, ale dneska říkám...jsem na Řím pyšnej!!!

nevidel som hral som futsal. Suhlas s tym ze nemame skusenosti hrat v takom tempe ake je potrebne na spicku Evropy. V Taliansku sa vatsina zapasov odchodi to vie kazdy. Ked nemas fyzicku nemas sil ani na klucky na zakoncenie to poznam vela razy na sebe hrac potom vyzera ze je neschopny ze nato nema. Neviem co vravel v studiu pan Marko ale nadavat mu do k.... je vazne moc. Myslim si ze je to kultivovany clovek a nieco o fotbale vie ked bol na stazi v Rime. Nech uz povedal cokolvek je to jeho nazor v dany moment.. kazdy sa moze mylit. Myslim si ze pre nezaujateho fanusika a z fotbaloveho hladiska je lepsie ze postupil MC. Maju tam skutocne niekolko futbalistov ktori pre osemfinale mozu znamenat vatsie nebezpecenstov pre superov nez to co ponuka sucasny Rim. Myslim ze o celkovem nepostupe rozhodol dvojzapas s Bayernom. Dlhodobo v nasom tyme absentuje utocnik svetovych parametrov. Mozme sa bavit o KEBY..keby sme dali v prvych 15-20min prvy gol ze by to vyzeralo inak mozno ano mozno nie. Domnievam sa ze ta predzapasova kalkulacia ze nam staci aj 0:0 nam skor uskodila. Cim dlhsie to bolo 0:0 tym muzstvo ma tendenciu hrat viac pasivne a na vysledok a to je vzdy osemetna zalezitost a domnievam sa ze vatsinou na to muzstvo doplati to asi bol aj nas pripad. Celkovo si myslim ze velmi citelne chybal Castan a nasa neplodnost smerom dopredu uzsky kader co do kvality. Nepodrzal ani DeSantkix a co to prekaucoval aj Rudi. Nechapem keci typu ze teraz ideme vyhrat EL ze sme tam najsilnejsi ci co som to tu cital. :mrgreen:. Pre mna bude obrovskym prekvapenim ak sa dostaneme co i len do stvrtfinale. Tie muzstva tam nebudu ziadny nazdarkovia ktorych budeme fackat.

Francesco Totti AS napsal:
jsme NEnasazení, takže nás čeká někdo s vítězů skupin nebo jeden ze čtyř týmů z LM s lepší bilancí
takze ciao evropa :-D absolutne neverim ze v EL nieco uhrame. Vypadneme v pokial mozno co najkratsom moznom case a budeme marne stihat Juventus a par zdejsich fandu se zas po nejakem vitezstvi v lize nad AC nebo tak neco bude byt do prsou jak sme dobry a vlastne sme mali iba v Evropu smola zas a znova. ;-)

Este ktomu Markovi uvedomte si ze ho sleduju 10 tisice stotisice ludi a on nemoze vyzerat ako nejaky kaspar ktory je zamilovany do Rima a spava v povlecení AS Roma a nic ine ako Rim nevidi. Klapky. On musi byt max. korektny, vecny, nestranny. A nie hovorit tak aby sa to nejakemu pišišvorovi zamilovaneho do Rima pred televizorom pacilo. Emocie stranou..este vela vody pretecie nez z AS Roma pojde skutocny strach. V ociach mnohych fans hlavne po dvojzapase s Bayernom sme zial AS POHROMA. Uvidime co prinesie mercato..

ErPupone napsal:
jsme NEnasazení, takže nás čeká někdo s vítězů skupin nebo jeden ze čtyř týmů z LM s lepší bilancí
takze ciao evropa :-D absolutne neverim ze v EL nieco uhrame. Vypadneme v pokial mozno co najkratsom moznom case a budeme marne stihat Juventus a par zdejsich fandu se zas po nejakem vitezstvi v lize nad AC nebo tak neco bude byt do prsou jak sme dobry a vlastne sme mali iba v Evropu smola zas a znova. ;-)

Máš k těm tvým pesimistickým řečem v poslední době nějaký důvod? Nebo proč to děláš? Jsi tady už docela dlouho a nikdy jsem tě takhle psát neviděl. Jen se ptám, nevyrypuju :wink:

Borussia Monteglaglagla
Bruggy
Besiktas
Salcburk
Dinamo Moskva
Feyenoord
Everton
Dynamo Kyjev
Legia Varšava
Olympiakos
Zenit
Sporting Lisabon
Bilbao

Někdo z tychto. Opravte mě někdo, pokud je to špatně

ErPupone napsal:
Nechapem keci typu ze teraz ideme vyhrat EL ze sme tam najsilnejsi ci co som to tu cital. :mrgreen:.

Doporucuju navstevu ocniho...

Uhráli jsme evropskou ligu ve skupině ligy mistrů...bojujeme o titul druhou sezónu po sobě...hoši, tomuhle scénáři bysme před třema rokama nevěřili!

Takove ale byly ambice uz od nastupu Enriqueho a mercata podle toho taky vypadala, meli jsme kadr na to, abysme byli v Evrope a doma hrali o titul uz tehdy.

Borussia Monteglaglagla
Bruggy
Besiktas
Salcburk
Dinamo Moskva
Feyenoord
Everton
Dynamo Kyjev
Legia Varšava
Olympiakos
Zenit
Sporting Lisabon
Bilbao

Někdo z tychto. Opravte mě někdo, pokud je to špatně

Ja si nejak nemylsím, že nájdu motiváciu, podľa mňa je skľúčujúce hrať len európsku ligu číslo 2, keĎ doma hráš o titul, tie tímy keby boli v LM, tak ich Rím vyradí, v EL neviem ...

ErPupone napsal:

Máš k těm tvým pesimistickým řečem v poslední době nějaký důvod? Nebo proč to děláš? Jsi tady už docela dlouho a nikdy jsem tě takhle psát neviděl. Jen se ptám, nevyrypuju :wink:
Ja zase nechapu ten optimizmus..kdy jsme naposledy neco v EL uhrali?

90210 napsal:
ErPupone napsal:
Nechapem keci typu ze teraz ideme vyhrat EL ze sme tam najsilnejsi ci co som to tu cital. :mrgreen:.

Doporucuju navstevu ocniho...

Takove ale byly ambice uz od nastupu Enriqueho a mercata podle toho taky vypadala, meli jsme kadr na to, abysme byli v Evrope a doma hrali o titul uz tehdy.
Psal neco v tom smyslu ritchie a jeste nekdo a pridal se i sushi..stvtfinale EL bude uspech navic to nevidim

když srovnám sílu soupeřů, vyhrát můžeme

ale známe se, takže si moc naděje nedělám

fakt si ale myslim, že kvalitativně jsme vysoko mezi těma týmama, bohužel itálie je itálie...

"Ja zase nechapu ten optimizmus..kdy jsme naposledy neco v EL uhrali?"

A kedy sme ju naposledy hrali ? :skod: