6. zápas skupiny LM: ROMA- Manchester City

Nevidel jsem, jsem rad, ze budeme hrat aspon tu Uefu. Klasickej Rim v Evrope, takovej ten Galatasaray level.

Nie som sklamaný, hráme horšie minimálne tak o triedu ako minulú sezónu, ale keby som stretol Merčiaka s Markom, tam im naserem do ksichtu... Man City si všehovšudy vypracovali 1 strelu z dialky z ktorej dali gol (ok dali aj gol druhý, ale to už bolo len take zufalstvo AS ked dali v poslednej minute všetko do utoku), AS malo hneĎ na začiatku obrovskú šancu, tyčku, Destro nedal do prázdnej, Ljajič mal gól na kopačke a zhodnotenie tohto zápasu od týchto futbalových MAESTROV je, že postup je zaslúžený .... KOKOTI

Celkom ma zarazilo, aký veľký je fyzický rozdiel medzi nimi a nami. To bolo ako keby tam v modrom behalo 11 Nainggolanov proti nášmu jednému.
Prisahám, že som si v polčase hovoril jak uplne vidím, že Maiki niečo vykluše a dostaneme kvôli tomu nejaký tupý gól... A voilá.

Oni sú stroj. Rím má ešte čas. Nebyť tej stupidity doma s Bayernom, tak by to bol slušný základ pre ďalšie roky. Veľa sa písalo o tom, že ak nepostúpime, Kevin sa predá. To mi je na tom ľúto asi najviac. A teda ešte to, že ideme do popichanej EL, ktorá je k ničomu.

Tak snáď o rok, s normálnymi bekmi v zostave.

Díky za to, že som mohol zasa kukať na Rimanov pri hymne CL. :danko:

Je mi z toho na nic, ale nejsem na AS naštvanej. Neodehráli jsme vyloženě špatnej zápas, vyhrát mohl kdokoliv, podle mě vyhrál šťastnější.
Mě s prominutím strašně sere Iturbe...přijít za 7 miliónů, tak budiž, ale 30??? :-( Totti dneska špatnej, nemůžu si pomoct. Ljajič se mi líbil, silný momenty měl na začátku Gerv, ale náš nejlepší hráč byl si myslím opět Radja...je to stroj! Mimochodem nejpovedenější nákup léta je podle mě Manolas, ten se mi líbí.

není tam prostě kvalita na úrovni evropské špičky, no. Totti už je bohužel skutečně za zenitem, ne technicky, ale nestačí fyzicky a rychlostně, když si jde pro balon na půlku, už pak na vápno nedosprintuje, Gerv, nebo Iturbe jsou zmatkaři, většinou neschopni zakončení, Ljajo jo, ale je příšernej sólista. Jsme prostě asi skutečně ten 90210 Galatasaray, ne Real. Zatím. Nejsme velkoklub. Zatím. Elitní hráči si nás nevyberou, i když je zaplatit dokážem, zatím. Italská ekonomika, to je taky kapitola sama pro sebe. Vychováme si Nainggolany, rostou Manolas i Cholevas, uvidíme, co postupně bude s tím Iturbem, ale teď to může být špička EL, boj o Scudetto, ale bohužel ne špička LM. Bohužel. Tottiho je mi líto, pokud to za pár let přijde, on už to bdue sledovat z lavky nebo tribuny.

další věc je fyzickej fond, o kterým píše danko - na Serii A to stačí, dá se říct s prstem v zadku, ale je pravda, že to přirovnání 1 : 11 Nainggolanům bylo dost trefné...

a ještě jedna věc - na hráče jaké máme, hrajeme skutečně možná až příliš defenzivně, globálně myslím. Gerv s Ljajem byli vepředu až příliš často osamocení, Cholevas už tolikrát (na MS i u nás) ukázal, že umí brousit lajnu, Radja má světlé momenty... Máme spoustu prostoru pro větší produktivitu... Pjanic byl dnes bohužel neviditelnej, což je škoda, není za něj náhrada, způsob jak to dopředu středem oživit...

Taky bych se rád vyjádřil k Iturbemu. Je mi celkem jedno, za kolik přišel a nevím, možná jsem neviděl všechny zápasy nebo tomu jednoduše nerozumím, ale on má podle mě pro naši hru nulovej přínos. Co jsem ho viděl, tak se mu povedl akorát zápas s Moskvou, kde ale rezignovala jejich obrana už po 20 minutách. Je podle mě nepřijatelný, aby tenhle hráč dostával přednost před Florenzim.

4danko - Evropska liga je mozna z pohledu Mencaku nebo Realu k nicemu, ale my hrajeme v Evrope po peti nebo kolika letech a konfrontace s tymy z Evropy je presne to, co tym nutne potrebuje, vzdy potreboval a nikdy poradne nemel.

Kolik ma vlastne DDR startu v Evrope za celou karieru v Rime ted, kdyz mu je pres 30? 30? Vic mozna nasbiral i Pavel Horvath za 3 roky v Plzni...Je potreba si vyndat hlavu z prdele a konecne si ujasnit, ze pro nas neni zadna soutez malo a urcite kvuli tem nekolika zapasum uprostred tydne neprohrajeme boj o titul, ten prohrajeme z jinych duvodu.

Ad. Iturbe - Dobrej je, ale urcite ne tak dobrej, jak bychom cekali. Prej novej Messi s 0 starty v repre ve 21 letech... Podle wiki stal 22 mega plus dalsi priplatky podle pripadny vykonnosti, vzhledem k tomuz, ze predvedl vicemene hovno, tak vic uz asi nezaplatime. Vsichni uz vime, ze se Sabovi mercato moc nepovedlo, nejvetsi upgrade vidim v podepsani Keity misto vyhorelyho Taddeiho, kterej nakonec nijak neprekvapive skoncil nekde v druhe lize, jinak jsme urcite horsi.

sklamanie je velke ze sa nepostupilo ,nakoniec papierove predpoklady vysli.....z tejto skupiny si zasluzilo postupit iba 1 muzstvo ................posralo sa to na city kde sa malo vyhrat ako aj v moskve,dnes bolo jasne kto da gol postupi,skoda manolasovej tycky a destrovej sance,este to mohlo byt peklo na konci....................nato ze sme este pred par rokmi boli v uplnych srackach ako su teraz milanske kluby ,bol navrat do ligy majstrov uzasny ,verim ze o rok tu budeme znova a budeme este silnejsi ......... v europskej lige mame nato ist daleko,podla mna rozhodne to,ci namjuventus neodskoci ..........par dni si teraz vytrpime posmesky atd a ideme dalej ......nech zije VECNY RIM,FORZA ROMA! :danko:

Já sem nasranej, takže nechci moc vypisovat, ale nedá mi to
Měli sme na postup, po prvních dvou zápasech sme měli mít šest bodů a nikdo by se nedivil, v zápase s CSKA sme mohli slavit postup a nikomu by to nepřišlo divný
Typicky sme nezvládli klíčovej zápas (kdy naposled sme zvládli match, ve kterym o něco šlo?)
A dovolím si polemizovat, co za to může
Italská liga
Výkon, kterej sme dneska předvedli by stačil na každej tým v Itálii, snad i na Juventus, bohužel pro nás, nejsme zvyklí hrát 10 - 12 vážně těžkejch utkání za sezonu jako City, my hrajem možná 4 (a bohužel je ve většině případů nezvládáme), to je podle mě ten klíčovej faktor, dle kterýho sme nepostoupili
Upřímně, bejt teď ve vední klubu, tak vůbec nevim co dál, snad bych se i vysral na celou EL a soustředil se jen na ligu, protože Juve potká stejnej faktor jako nás a v LM vydrží přesně následující dva zápasy

90210 napsal:
4danko - Evropska liga je mozna z pohledu Mencaku nebo Realu k nicemu, ale my hrajeme v Evrope po peti nebo kolika letech a konfrontace s tymy z Evropy je presne to, co tym nutne potrebuje, vzdy potreboval a nikdy poradne nemel.

Kolik ma vlastne DDR startu v Evrope za celou karieru v Rime ted, kdyz mu je pres 30? 30? Vic mozna nasbiral i Pavel Horvath za 3 roky v Plzni...Je potreba si vyndat hlavu z prdele a konecne si ujasnit, ze pro nas neni zadna soutez malo a urcite kvuli tem nekolika zapasum uprostred tydne neprohrajeme boj o titul, ten prohrajeme z jinych duvodu.

Ad. Iturbe - Dobrej je, ale urcite ne tak dobrej, jak bychom cekali. Prej novej Messi s 0 starty v repre ve 21 letech... Podle wiki stal 22 mega plus dalsi priplatky podle pripadny vykonnosti, vzhledem k tomuz, ze predvedl vicemene hovno, tak vic uz asi nezaplatime. Vsichni uz vime, ze se Sabovi mercato moc nepovedlo, nejvetsi upgrade vidim v podepsani Keity misto vyhorelyho Taddeiho, kterej nakonec nijak neprekvapive skoncil nekde v druhe lize, jinak jsme urcite horsi.

Nie.

Nie.

Áno.

Jasne, pro nas je vlastne dulezitejsi a prinosnejsi nedelni 150. zapas s Chievem a 3. misto v superprestizni narocny italsky lize.

Totti je ve 40-ti letech v podstate hrac bez kloudnych zkusenosti s Ligou mistru, to je docela smutny.

Kdyz uz jsme u tech kdyby, tak Bayern nam taky ve dvojzapase mohl nadelit skore 20:0 a nejvetsi debakl vsech dob a taky by se nikdo nedivil...

Je to nerentabilná súťaž, ktorá iba preplňuje kalendár. Ešte zbytočnejšia, než reprezentácie.

90210 napsal:
Kdyz uz jsme u tech kdyby, tak Bayern nam taky ve dvojzapase mohl nadelit skore 20:0 a nejvetsi debakl vsech dob a taky by se nikdo nedivil...
Takže když teď vyhrajem EL a příští sezonu chytnem v LM zase Bayern, tak s nim budem hrát vyrovnanou partii?
Jakože dvojzápas se Spartou,nebo Salzburgem nám nějak pomůže?
Jediný plus, který vidim v EL, je, že se projeví, kde sou v našem týmu chyby, na kterejch by se mělo zapracovat
Jenže to se projevilo i se Šášulama, Neapolí, Juve....
Navíc s našim kádrem, kdy půlka hráčů je z formy, že nemůže hrát ani tu EL a dalších minimálně pět hráčů nemá v tom týmu co dělat, by to byla zbytečná přítěž, pokud chceme slavit na konci sezony alespoň nějakej úspěch

danko10 napsal:
Je to nerentabilná súťaž, ktorá iba preplňuje kalendár. Ešte zbytočnejšia, než reprezentácie.

Jiste danko...

PsYchr napsal:
90210 napsal:
Takže když teď vyhrajem EL a příští sezonu chytnem v LM zase Bayern, tak s nim budem hrát vyrovnanou partii?
Jakože dvojzápas se Spartou,nebo Salzburgem nám nějak pomůže?
Jediný plus, který vidim v EL, je, že se projeví, kde sou v našem týmu chyby, na kterejch by se mělo zapracovat
Jenže to se projevilo i se Šášulama, Neapolí, Juve....
Navíc s našim kádrem, kdy půlka hráčů je z formy, že nemůže hrát ani tu EL a dalších minimálně pět hráčů nemá v tom týmu co dělat, by to byla zbytečná přítěž, pokud chceme slavit na konci sezony alespoň nějakej úspěch

Kdyz nahodou vyhrajeme EL, tak to bude nejvetsi uspech, jakyho kdy klub AS Roma dosahl a my z nej budeme zit dalsich 40 az do nasi smrti, klidne dalsi rok muzeme sestoupit do druhy ligy, ja bych to s ohledem na predchozi historicky uspech akceptoval.

Zápas jsem neviděl, takže na to seru. Jsem rád za EL. V téhle skupině jsme uhráli maximum. EL liga se dá vyhrát při pohledu na ty týmy. Doufám že Sparta postoupí a bude štěstí při nás :lol:

Je to v prdeli mam nervy v haji :zed: mohli jsme vyhrat,ale kdyz nedame gola tak to proste nejde.City vyuzilo sance ktere melo a to dve ze 3 :zed: my nedali 5 tutovek :evil: :evil: :evil: celkove beru LM jako velkou skolu pro nase hrace a to same plati i o EL co nas ceka a treba narazime na Spartu :smoke: trochu to tady odlehcim a to jedine me dnes pobavilo :mrgreen: kamos vyhral celkem slusne prachy diky City a jako utechu me pozval do Bordelu at se uklidnim,ze je to jen sport :zed: :smoke: odmitl jsem s tim,ze dnes bych te dotycne urval hlavu a ne jenom to :mrgreen: jdu radeji spat snad jsem tady nikoho nepohorsil,ale o tohle jsem se chtel s vama podelit :D

Vzdycky jsem negativní, ale dneska musim říct, že si v LM prostě nezasloužíme být. Jsme silně bez formy a můžeme vůbec být radi za to, že BM vyhrál nad CSKA a nic nevypustil a my můžeme v klidu do EL.

Aspon se vzpamatujeme :) Mrzí mě naopak, že dneska jsme hráli super fotbal, první pětiminutovka měla přinést gol. Bohužel pokud nedame gol, tak nevyhrajeme...

Tak jdeme dale ¨!!!!

Majitelia klubov sú všetci uplní idioti, lebo brenda povedal, že EL je dôležitá súťaž. Tak je a hotovo! Bože...

Za postupy do ďalších kôl sú body pre nasadzovanie do košov. Určite aj skúseností nemusime hrať iba so Spartou. Posledné roky sme nič nevyhrali v Europe nikdy a šanca vyhrať LM je zatiaľ ďaleka buducnost. Nikde neni napísane že vyhráme Scudetto. Nie sme klub ktory si môže hovoriť na nejakú trofej že je pre nás bezvýznamná. A presne ako 90210 písal. Ano mame teraz nasmerovane k tomu aby sme rástli ale kto povedal že sa to zrazu nezmení. Je to Taliansko tam sa deju zvlaštne veci zo dna na den môže bit iná situácia Američanov dostane nejaká kríza, politika atd.. a ideme naspäť. Treba sa snažiť keď je šanca

Dôležité je, že zostávame v Európe. Cieľ pre fanúšikov splnený, zahrali sme si s najlepšími tímami v EU a zistili ako na tom sme. Po lose sme jedni nadávali, iní boli nadšení, bohužiaľ, ciele si úspechom posúvaš a tak nás nepostup mrzí.

Prioritou pre Rudiho, dúfam, už bude domáca liga. Nechcem, aby stálo pol manšaftu cez víkend aby sme mohli hrať cez víkend v plnej zostave.

Ideme ďalej. :roma: