nevím proč tam byl Kevin. Po takovým zranění bych na umělku nevlezl ani za zlatý prase. Do piče. Můžem postoupit, ale jsem spíš pesimista. Zas postoupí City co bylo 5 kol na posledním místě. Do piče.
Francesco Totti AS napsal:nevím proč tam byl Kevin. Po takovým zranění bych na umělku nevlezl ani za zlatý prase. Do piče. Můžem postoupit, ale jsem spíš pesimista. Zas postoupí City co bylo 5 kol na posledním místě. Do piče.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Francesco Totti AS napsal:nevím proč tam byl Kevin. Po takovým zranění bych na umělku nevlezl ani za zlatý prase. Do piče. Můžem postoupit, ale jsem spíš pesimista. Zas postoupí City co bylo 5 kol na posledním místě. Do piče.
hergot, kurva, pořád to máme ve svých rukách a i doma s City nám nejspíš bude stačit bod, tak tu nepište hovna, jak si je třeba uvědomit, že nepostoupíme, jak jste pesimisti apod. Ačkoli se to zkomplikovalo kurevsky a byli jsme prakticky 16 sekund o postupu. Pořád to ale máme ve vlastních rukách, omfg už.
zatim bych tomu docela veril90210 napsal:Hlavne nikde neni napsany, ze City doma neporazi Bayern.
hmmmmmm, sakraFrancesco Totti AS napsal:zatim bych tomu docela veril90210 napsal:Hlavne nikde neni napsany, ze City doma neporazi Bayern.
90210 napsal:Hlavne nikde neni napsany, ze City doma neporazi Bayern.
Francesco Totti AS napsal:pokud city vyhraje bude mít 5 bodů jako my. Po remíze 1:1 v Římě by rozhodovalo skore (pokud se nepletu) a to máme po debaklu s Bayernem krásné![]()