Úterý
23.10.18
21h
Těžké těžké těžké ....musíme
23.10.18
21h
Těžké těžké těžké ....musíme

Tony napsal:Neprehrali sme so Spalom náhodou?
Tony napsal:Neprehrali sme so Spalom náhodou?
Romulus napsal:zapas so Spallom som nevidel a nechapem ako sme mohli prehratzapas s CSKA musime vyhrat ,inak ta snura vyhier bola uplne k nicomu.....................otazka na tych co boli na olimpicu nazivo alebo vedia poradit..idem na Inter s bratom a mamou a pochopitelne nebudem davat 300 eur za zapas.Preto rozmyslam bud sektor "curva nord"45 eur,alebo "distinti sud "60eur,pripadne "tribuna tevere"85eur...co najviac odporucate a radsej stred ci vrch ?...dakujem za tipy a rady ,pripadne ake miesta urcite navstvit :wink: :Ok:
Romulus napsal:zapas so Spallom som nevidel a nechapem ako sme mohli prehratzapas s CSKA musime vyhrat ,inak ta snura vyhier bola uplne k nicomu.....................otazka na tych co boli na olimpicu nazivo alebo vedia poradit..idem na Inter s bratom a mamou a pochopitelne nebudem davat 300 eur za zapas.Preto rozmyslam bud sektor "curva nord"45 eur,alebo "distinti sud "60eur,pripadne "tribuna tevere"85eur...co najviac odporucate a radsej stred ci vrch ?...dakujem za tipy a rady ,pripadne ake miesta urcite navstvit :wink: :Ok:
Largo napsal:Romulus napsal:zapas so Spallom som nevidel a nechapem ako sme mohli prehratzapas s CSKA musime vyhrat ,inak ta snura vyhier bola uplne k nicomu.....................otazka na tych co boli na olimpicu nazivo alebo vedia poradit..idem na Inter s bratom a mamou a pochopitelne nebudem davat 300 eur za zapas.Preto rozmyslam bud sektor "curva nord"45 eur,alebo "distinti sud "60eur,pripadne "tribuna tevere"85eur...co najviac odporucate a radsej stred ci vrch ?...dakujem za tipy a rady ,pripadne ake miesta urcite navstvit :wink: :Ok:
Pak mi dej vědět. Chystám se v únoru na AC a taky by mě zajímalo, kam koupit lístky.
Sushi napsal:Largo napsal:Romulus napsal:zapas so Spallom som nevidel a nechapem ako sme mohli prehratzapas s CSKA musime vyhrat ,inak ta snura vyhier bola uplne k nicomu.....................otazka na tych co boli na olimpicu nazivo alebo vedia poradit..idem na Inter s bratom a mamou a pochopitelne nebudem davat 300 eur za zapas.Preto rozmyslam bud sektor "curva nord"45 eur,alebo "distinti sud "60eur,pripadne "tribuna tevere"85eur...co najviac odporucate a radsej stred ci vrch ?...dakujem za tipy a rady ,pripadne ake miesta urcite navstvit :wink: :Ok:
Pak mi dej vědět. Chystám se v únoru na AC a taky by mě zajímalo, kam koupit lístky.
prdni sem prosím pak nějakej link![]()