3.kolo ROMA-Moskva

já kupuju pětilitrový krabice v takový italský vinárně :mrgreen: flaška vyjde taky tak na 70 :Ok:

nadhera chlapci nadheraaaaaaaa :sala: :sala: neviem co predviedli proti Spalu ,ale dnes to je profesorsky vykon....krasna kombinacia na 1-0 ...skvely olsenov zakrok na uvod,džekov najlepsi polcas aky som kedy videl,dnes je vsade....5 golov ma uz na konte ti jebe! :Ok: ...DAJE !pridat dalsie,schick na plac

Sushi napsal:
já kupuju pětilitrový krabice v takový italský vinárně :mrgreen: flaška vyjde taky tak na 70 :Ok:

Nemá třeba eshop? Tady kolem Prahy je to s vinárnama hrůza. Zvlášť pro kluka z Moravy.

Romulus napsal:
nadhera chlapci nadheraaaaaaaa :sala: :sala: neviem co predviedli proti Spalu ,ale dnes to je profesorsky vykon....krasna kombinacia na 1-0 ...skvely olsenov zakrok na uvod,džekov najlepsi polcas aky som kedy videl,dnes je vsade....5 golov ma uz na konte ti jebe! :Ok: ...DAJE !pridat dalsie,schick na plac

Škoda Kluiverta, do tohohle zápasu by se hodil...Tak třeba aspoň Zaniolo.

No krása to rozhodně není, ale vedeme :Ok: když chcem útočit není to tak hrozné přijde mi ovsem, že si to zas až moc nahráváme vzadu😉 chválím Olsena těžké střely chytl a pellegrini , kdo mě sere nzonzi dává 90 procent přihrávek zpět jinak bych řekl že se dobře pohybuje ať mu jen nekrivdim 😁a Dzeko to je kapitola sama o sobě :smoke: dnes mu to tam padá pak přijdou zápasy kdy nedá 3 lozenky

Stephan mě dlouhodobě štvě, škoda Kluiverta. Ündera brzo vyždímem úplně, není za něj náhrada.

Cengiiiiiiz

Largo napsal:
Sushi napsal:

Nemá třeba eshop? Tady kolem Prahy je to s vinárnama hrůza. Zvlášť pro kluka z Moravy.

asi ne, má tu jen takový obecný kydy
http://www.vinoclv.cz/

zas nechci ale aby to vyznělo jako nějaký kdo ví co, vína podle mě za tu cenu uplně v pohodě, ty krabice, ale určitě se to dá koupit v mnoha dalších místech

nevim, kde bydlíš, ale určitě něco ulovíš :mrgreen:

dobře under :Ok: