3.kolo ROMA-Moskva

Chápu, že chce, aby si odpočinul Under, ale když vedeš doma 3:0, proč tam dáváš toho nejstaršího hráče z lavičky, místo toho, abys dal čuchnout mladejm? Kor když potřebuješ, aby se trochu rozehráli....

1. Perfektní výkon, hlavně ta hra před golem Cengize to byl válec !!!
2. My jsme ty rusáky vůbec do ničeho nepustili !!!
3. Proč je tu tolik hejtu na Santona ? Za mě náhrada za Kolarova výborná až na ten slabší přechod do útoku.
4. Doufám, že prodáme Schicka aspon za polovinu té nesmyslné ceny. Pro mě to není hráč do AS.

Bylo to velmi slušné, kontrolované, s přehledem.
Samozřejmě pomohl první gól, ale přesto se znovu ptám - proč ty výkyvy? Proč to nejde furt? Proč pokaždé někoho podceníme a nehrajem naplno. Takhle zahrát proti SPAL, výsledek může být ještě vyšší. Tomu nerozumím a podle mě to jde za trenérem prostě.

Schick jen těžko může něco ukázat, když hraje 10 minut nebo vůbec a pak ti nastoupí od začátku jednou za 3 měsíce. Pak je problém se chytit, kor s tou jeho náchylností ke zraněním. V repre, ač je příšerná, se prosazuje.

Grazie Roma
:daje: :daje: :daje:

Zajímalo by mě co pořád Daniele říkal při tom jeho střídání ...nebyl nadšený ze svého stáhnutí?nebo že šel Patrik?

HugoBoss27 napsal:
Zajímalo by mě co pořád Daniele říkal při tom jeho střídání ...nebyl nadšený ze svého stáhnutí?nebo že šel Patrik?

nevim, ale jsem si jistej, že nekafral
jeho střídání za toho stavu je jedna z nejlogištějších věcí, co se může stát
a on to ví a řekl bych že i chce, v koutku duše

Krátký zhodnocení.

Fakt nechápu, jak jsme mohli se SPALem prohrát. Tohle bylo něco úplně jinýho. Hodně se mi líbila přechodová fáze, bylo to rychlý a konstruktivní, zejména od dvojice Pellegrini a Ünder. Edin luxusní dva góly, dneska byl fakt výbornej. Pořád dělá až moc kliček, když by nemusel, ale dobrý. Skvělý utkání odehrál taky Santon, kterej na obou stranách naběhal neskutečný penzum. Olsen s Nzonzim a Manolasem jistota.

Fazio evidentně moc nestíhá a občas hraje hodně riskantně, což se začíná projevovat mnohem častějc. Proti Neapoli musíme být maximálně efektivní.

Čengiz mi přijde s každým zápasem lepší a lepší. Tímhle tempem a s naší debilní politikou o něj do léta příštího roku přijdem. Jinak Nzonzi...ano, posouvá míč na jistotu dozadu, ale je neskutečný, kolik prostoru pokreje, kolik toho oběhá a hlavně v soubojích je naprosto dominantní. Pozičně je přesnej. Přijde mi jako asi nejlepší letní posila.

Diametrálně rozdílnej zápas oproti víkendu. Umíme hrát, umíme se namotivovat na LM, ale na ligu ne? Tohle jde jednoznačně za trenérem, jak už tu někdo psal.

HugoBoss27 napsal:
Tony napsal:
Neprehrali sme so Spalom náhodou?

V lize jsem taky už skončil ...

Šťastie máš.

Dobre sme hrali, ten prvý gól bol jak z učebnice Barcelony, parádna akcia.

Bolo by dobre nastaviť konzistenciu. Som rád, že pri výhrach sme shopní udržať čisté konto.

Jen pro utvrzení...zakladatele témat k zápasům ...je jeden lauf na ligu a další lauf na poháry....pletu se? :aaaa: :)