28.2.21
Neděle
20:45h
Stadio Olimpico
Tip...2:1 :Ok:
Neděle
20:45h
Stadio Olimpico
Tip...2:1 :Ok:
Sushi napsal:BTW nevíte kde se podívat na góly braze a sesivek s leicesterem? Nějak jsem z mobilu nic nenasel
Sushi napsal:Mám covid a žena potřebuje počítač k práci, takže já to asi neuvidím. Tak livesport no. BTW nevíte kde se podívat na góly braze a sesivek s leicesterem? Nějak jsem z mobilu nic nenasel
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
masterhunter napsal:Sushi napsal:Mám covid a žena potřebuje počítač k práci, takže já to asi neuvidím. Tak livesport no. BTW nevíte kde se podívat na góly braze a sesivek s leicesterem? Nějak jsem z mobilu nic nenasel
Dívám se zcela běžne na mobilu, když na jednom ntb jede tlapkova patrola a na druhém ulice.
Stáhni si App Acestream a já ti pak poslu odkaz.
A něco bez appek nemáš? Zkusím případně nějakej volnej link, mám precejenom pracovní mobil. Nebo nedává to nějaký o2, kde bych to mohl zaplatit?masterhunter napsal:Sushi napsal:Mám covid a žena potřebuje počítač k práci, takže já to asi neuvidím. Tak livesport no. BTW nevíte kde se podívat na góly braze a sesivek s leicesterem? Nějak jsem z mobilu nic nenasel
Dívám se zcela běžne na mobilu, když na jednom ntb jede tlapkova patrola a na druhém ulice.
Sushi napsal:A něco bez appek nemáš? Zkusím případně nějakej volnej link, mám precejenom pracovní mobil. Nebo nedává to nějaký o2, kde bych to mohl zaplatit?masterhunter napsal:Sushi napsal:Mám covid a žena potřebuje počítač k práci, takže já to asi neuvidím. Tak livesport no. BTW nevíte kde se podívat na góly braze a sesivek s leicesterem? Nějak jsem z mobilu nic nenasel
Varianta je Telly, ale moc jsem to nestudoval.