24.kolo ROMA - AC Milán

Lajna je všude vápno. Teda krom tehdá jak jsme hráli v turine, to bylo vápno jen naše vápno. Nicméně prvních deset minut strasnejch, pak oni měli herně navrch, ale měli jsme šance. A pak takovej poser, var pisknutej podle mě proto, že se tam frajer válel a oni to zakopli. Nevěřím, že by na to šel koukat, kdyby se hrálo ještě chvíli dal normalnr

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

fonsesa zrejma uz fakt von ,trener do Sampdorie!!! zas a znova muzstvo z top timov a nemame na to aby sme vyhrali,dalsia prehra....toto uz nebude nahoda. :zed: :zed:

Pán tréner si môže túto svoju ignoráciu ísť skúšať naspáť na Ukrajinu.

Spalletti by dal týmto srandistom 4 v suchom.

scr

Divny zapas videl jsem posledních 25 minut a tam nás zádrhel dvakrát rozhodci..nevadí jedeme dal sezóna ještě neskončila

Sent from my iPhone using Tapatalk

Byla tam pětka na mikiho, to je svinstvo, ale byli jsme horší, byť jsme něco měli. Možná spíš proto, že ani oni nejsou misteri světa, než že bychom udělali buhvico svetobornyho. Tohle byl takovej zlomovej mac podle mě. A zlomilo se to (zase) na špatnou stranu.

Pokud by to byla pencle, tak by AC melo mit penaltu i za to, jak Karlsdorp stahl Leaa, oboji se asi vykratilo.

Meli jsme porazit Benevento, takto uz trochu odskakujem ze 4. mista a furt si myslim, ze jsme z tech tymu, co bojujou o pohary, herne nejslabsi.

Viděl jsem.
Objektivně to byl krásný zápas a dobrý fotbal.
Oni byli lepší, obrana s Cristantem a Faziem (ta penalta, bože... *omg* *omg* *omg* ) na víc neměla.
Mikimu to výrazně nevyšlo, bohužel, tam byly obrovské šance aspoň na ten bod.
Zápasy s elitními týmy letos nezvládáme, tak to prostě je.
Bohužel.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Viděl jsem.
Objektivně to byl krásný zápas a dobrý fotbal.

Ako sa meria táto objektivita? Pretože ak milión stupídnymi nahrávkami, stratami lôpt, nepozerateľnosťou a totálne amatérskym futbalom, ktorý predvádzame v každom zápase s lepším tímom, tak teda OBJEKTÍVNE to krásny zápas bol.

90210 napsal:
Pokud by to byla pencle, tak by AC melo mit penaltu i za to, jak Karlsdorp stahl Leaa, oboji se asi vykratilo.

Meli jsme porazit Benevento, takto uz trochu odskakujem ze 4. mista a furt si myslim, ze jsme z tech tymu, co bojujou o pohary, herne nejslabsi.
Ano, ale takhle mi to nevyhovuje - dej ji nám a pak jim, ne že nás nepustíš do šance vůbec

Sushi napsal:
90210 napsal:

Ano, ale takhle mi to nevyhovuje - dej ji nám a pak jim, ne že nás nepustíš do šance vůbec

Spis jsem to myslel tak, ze si nemame na co stezovat.

Zitra kazdopadne Fiorentina, musime vyhrat, jinak se odhlasime o souboj o 4.misto. V brane nejspis Mirante, Pau Lopez bohuzel dela chyby, co s nim?