Largo napsal:Koukám, že to, že jsem nekoukal, jsem docela vychytal. Pořád stejný trápení co?
Zítra Fiorentina, musíme urvat tři body. Kdo zakládá?
Carlo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Viděl jsem.
Objektivně to byl krásný zápas a dobrý fotbal.
Ako sa meria táto objektivita? Pretože ak milión stupídnymi nahrávkami, stratami lôpt, nepozerateľnosťou a totálne amatérskym futbalom, ktorý predvádzame v každom zápase s lepším tímom, tak teda OBJEKTÍVNE to krásny zápas bol.
90210 napsal:Sushi napsal:Ano, ale takhle mi to nevyhovuje - dej ji nám a pak jim, ne že nás nepustíš do šance vůbec90210 napsal:Pokud by to byla pencle, tak by AC melo mit penaltu i za to, jak Karlsdorp stahl Leaa, oboji se asi vykratilo.
Meli jsme porazit Benevento, takto uz trochu odskakujem ze 4. mista a furt si myslim, ze jsme z tech tymu, co bojujou o pohary, herne nejslabsi.
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Spis jsem to myslel tak, ze si nemame na co stezovat.
Zitra kazdopadne Fiorentina, musime vyhrat, jinak se odhlasime o souboj o 4.misto. V brane nejspis Mirante, Pau Lopez bohuzel dela chyby, co s nim?
A já tak, že máme90210 napsal:Sushi napsal:Ano, ale takhle mi to nevyhovuje - dej ji nám a pak jim, ne že nás nepustíš do šance vůbec90210 napsal:Pokud by to byla pencle, tak by AC melo mit penaltu i za to, jak Karlsdorp stahl Leaa, oboji se asi vykratilo.
Meli jsme porazit Benevento, takto uz trochu odskakujem ze 4. mista a furt si myslim, ze jsme z tech tymu, co bojujou o pohary, herne nejslabsi.
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Spis jsem to myslel tak, ze si nemame na co stezovat.
Zitra kazdopadne Fiorentina, musime vyhrat, jinak se odhlasime o souboj o 4.misto. V brane nejspis Mirante, Pau Lopez bohuzel dela chyby, co s nim?