24.kolo ROMA - AC Milán

Koukám, že to, že jsem nekoukal, jsem docela vychytal. Pořád stejný trápení co?

Zítra Fiorentina, musíme urvat tři body. Kdo zakládá?

Largo napsal:
Koukám, že to, že jsem nekoukal, jsem docela vychytal. Pořád stejný trápení co?

Zítra Fiorentina, musíme urvat tři body. Kdo zakládá?

Někdo jiný :D

Carlo napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Viděl jsem.
Objektivně to byl krásný zápas a dobrý fotbal.

Ako sa meria táto objektivita? Pretože ak milión stupídnymi nahrávkami, stratami lôpt, nepozerateľnosťou a totálne amatérskym futbalom, ktorý predvádzame v každom zápase s lepším tímom, tak teda OBJEKTÍVNE to krásny zápas bol.

Množství šancí na obou stranách, skvělé (a samozřejmě i bídné) fotbalové momenty, zákroky brankářů apod. Já si třeba vybavím Pelleho 70metrový sprint dozadu od vápna k vápnu atd. Mimochodem se na tom shodli třeba i Jürgen Klinsmann s Gabi Marcotim na ESPN. Byli z toho zápasu nadšeni a měli slova chvály i pro nás. Já netvrdím, že to bylo dokonalé, a samotného mě sere (a to jsi z mé citace vyňal), že prohráváme všechny zápasy s elitními týmy, ale to ještě neznamená, že tam nebyla spousta výborných momentů, a že celej výkon stál eminentně za piču, což tu naznačuješ.

90210 napsal:
Sushi napsal:
90210 napsal:
Pokud by to byla pencle, tak by AC melo mit penaltu i za to, jak Karlsdorp stahl Leaa, oboji se asi vykratilo.

Meli jsme porazit Benevento, takto uz trochu odskakujem ze 4. mista a furt si myslim, ze jsme z tech tymu, co bojujou o pohary, herne nejslabsi.
Ano, ale takhle mi to nevyhovuje - dej ji nám a pak jim, ne že nás nepustíš do šance vůbec

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Spis jsem to myslel tak, ze si nemame na co stezovat.

Zitra kazdopadne Fiorentina, musime vyhrat, jinak se odhlasime o souboj o 4.misto. V brane nejspis Mirante, Pau Lopez bohuzel dela chyby, co s nim?

Ale taky chytil dva až tři góly.

90210 napsal:
Sushi napsal:
90210 napsal:
Pokud by to byla pencle, tak by AC melo mit penaltu i za to, jak Karlsdorp stahl Leaa, oboji se asi vykratilo.

Meli jsme porazit Benevento, takto uz trochu odskakujem ze 4. mista a furt si myslim, ze jsme z tech tymu, co bojujou o pohary, herne nejslabsi.
Ano, ale takhle mi to nevyhovuje - dej ji nám a pak jim, ne že nás nepustíš do šance vůbec

Spis jsem to myslel tak, ze si nemame na co stezovat.

Zitra kazdopadne Fiorentina, musime vyhrat, jinak se odhlasime o souboj o 4.misto. V brane nejspis Mirante, Pau Lopez bohuzel dela chyby, co s nim?
A já tak, že máme :D