21. kolo ROMA - Lazio

Darovat totálně nulovymu Laziu bod takovým způsobem se jen tak nevidí. Za ten gól může Pau ale i Spina. Nemůže takhle hlavičkovat před bránu!
Sice jsme dominovali, ale co z toho? Ve předu chybí kreativita a přímočarost. Nechápu proč nedal Kalinice na závěr místo Dzeka.
11 výher z 21 zápasů je málo, ten tým má rozhodně na víc. To 4.místo bude těžký oříšek. Musíme zvládnout hlavně Atalantu.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Penaltu bych nepískl.velka škoda ale líbilo se mi to :Ok: vůbec mi nevadilo že kolarov a florko seděli.Dzeko hrál výborně jen ty šance kdyby dal 🙉🙉🙉 celkově skoro všichni výborní.Lopez udělal hrubku která se jen tak nevidí ale plivat na něho nebudu ikdyz po gólů jsem mu nadal do všech možných věci !!! uznáván ovšem to že nas už několikrát podržel a jsem za něho v bráně rád.jo a under nejlepší na place

Nevidel som zapas, ale vsetci sa zhoduju, ze sme boli lepsi a mali vyhrat, takze opat raz klobuk dole pred Fonsecom, ako sa s tym jeho muzstvo pasuje!

Problem je, ze Atalanta rozdava patku sem, sedmicku tam a prvi traja uz maju velky naskok...

Ohledně penalty teda nesouhlasím... Jinak jo, hra dobrá, škoda.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tento výsledok veľmi zamrzí, Lazio sme totálne prevalcovali herne, ale s nízkou efektivitou nevyhráme derby. Škoda tej strely do Strakoshovej hlavy od Džeka, ten vtedy vôbec netušil. S takýmito výkonmi ale 4.miesto uhráme, to nemám pochýb. Pre mňa dobrý večer, tak dobrý futbal z našej strany som dlho nevidel.

Dober Cengiz, veľmi prekvapil, tiež Cristante či Spinazzola, ten je jak nový človek. Asi by túto metódu hrozby odchodu do iného klubu by sme mali praktikovať s viacerými a častejšie :mrgreen:

Tiež chcem vyzdvihnúť zo včera dve dvojice - vďaka Smaldini - Mancini a Veretout - Cristante som ani nevedel či hrá Immobille a Luis Alberto. Ich útočná fáza neexistovala.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já nemám rád dajvy, a tohle byl prostě Kluivertův dajv. Na takový to "kontakt tam byl" jsem alergickej. Já bych to nepískl.

Toto a filmovanie? Ani náhodou. Filmovanie je pád bez kontaktu, tu sa jasne stretli v súboji. Problémom je, že obranca je jalito a nevedel kde sa pohybuje a o Justinovi absolútne netušil. Ten v plnom nábehu (ako sa patrí na loptu do behu) tam šiel naplno a zrazil sa s pelom, ktorý ho nevidel.
Koho je to chyba rozhodol rozhodca, ja si ale myslím, že písknuť sa to dalo a nediali by sa tieto diskusie okolo. Po faule navyše nikto z Lazialov nehodlal protestovať, lebo to tiež videli rovnako.

HugoBoss27 napsal:
Penalta?ale kdeže
Čestvý Perotti místo aby to ještě víc roztočil ,tak ta levá strana utichla ...
Cristante už mě pak sral
Under,Spina,Pelle famózní

Pellegrini bol dnes skôr na úrovni ostatných, jeho výkon sa nejak extra nevynímal. Chcem ešte viac áčiek prípadne gólov, obzvlášť v zápasoch, keď potrebujeme niečo od rozdielového hráča.
S perrottim súhlas.

masterhunter napsal:
Spinazola a Under nejlepší hráči. Under je snad jediný kdo se nebojí projít přes hráče, někdy i přes 3a úspěšně založit golfovou akci. A to se na něho tak plivalo.

Under prekvapil asi všetkých, čo tento zápas sledovali. Takýmto spôsobom si urobil meno v Ríme, ale túto sezónu je kritika úplne opodstatnená. Konečne sa pripomenul, že to vie hrať priamočiaro a cez hráča. Bol vynikajúci, chýbal tomu iba gól.

podle mě jasná penalta, kdyby neudělal ten obránce krok dozadu, za což si prostě odpovídá sám, tak Kluivert dosáhnul na ten centr a dal gol

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1VAP3i-1E_c[/media]

K penaltě, sudí bvy si obhájil obě verze. Osobně bych ji asi pískal, protože ten obránce měl vědět, co se kolem něj děje.

Těžko vyzdvihnout hráče utkání, prakticky celá jedenáctka až na Lópeze předvedla až životní výkon. Nad nimi čněl snad jen Ünder.

Kdo by si pomyslel, že proti Laziu nám bod bude málo. Obrovský zklamání ze strany Lazia, čekal jsem od něj daleko víc. Naopak AS perfektní výkon. Rozhodla špatná komunikace mezi Spinazzolou (klidně mohl ten dlouhej míč nechat, letěl za čáru a kolem něj bezprostředně nikdo nebyl) a Lópezem. Školácká, hrubá chyba. Za každou cenu chtěl ten míč nechat ve hře. Kdyby to radši odpálil mimo, udělal by líp.

A rozhodla taky naše nízká produktivita. Edin zkrátka už není a zřejmě ani už nebude bomber. Maká pro tým, hodně toho oběhá, ale nemůžu si pomoct, je tam prostě primárně od střílení branek. A že má v zápase tři tutovky, ale nepromění ani jednu, to se prostě nedá omluvit. V létě musí přijít mladej a chladnokrevnej útočník.

Naši bekové výteční, klidně bych to takhle nechal do konce sezony. Florenziho prodat. Kolarov od doby, kdy prodloužil, jde výkonostně dolů. Santon parádní, neustále běhal. Spinazzola ještě lepší, až na tu chybu u gólu. Jeho přínos pro ofenzivu je větší než u Santona, často se nebojí projít přes hráče.

4. místo je priorita a největším soupeřem Atalanta. Blbý je, že ona takový výkony předvádí velmi často. Příští kolo má doma Janov, takže tam to vidím na další kanonádu. My hrajeme venku proti Sassuolu, tak snad taky tři body.

Už dlouho jsem neměl takhle smíšený pocity. Luxusní hra, byl jsem na nás hrdej. Ale velký zklamání z výsledku. Škoda.

Daje!!

Osobne by som z Bergama tak veľký strašiak nerobil. Vedia vyhrať 5:0, 7:0, ale rovnako vedia rupnuť so Spalom a podobnými... Kľudne môžu rupnúť aj doma s Janovom... Počkajme si, čo ukážu ďalšie zápasy.

klida napsal:
podle mě jasná penalta, kdyby neudělal ten obránce krok dozadu, za což si prostě odpovídá sám, tak Kluivert dosáhnul na ten centr a dal gol

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1VAP3i-1E_c[/media]
Přesně
Jinak včera under byl zas under
Kéž by se mu chtělo v tom pokračovat

Nech sa nato pozerám akokoľvek ja tam žiadny krok dozadu veru nevidím. Práve naopak obranca ide stále rovnako bráni si územie telom čo je normálne. Naopak Kluivert si ide pre penaltu hádže sa okamžite, ako do obrancu vrazí. Navyše Kluivert by sa možno aj dostal k lopte, keby sa nesnažil o penaltu, pretože mal dostatočnú rýchlosť nato aby ju stihol aj keby išiel za chrbtom obrancu a nie do neho. Ešte je aj komické ako tam Fonseca ukazuje nejaké postrčenie čo je absolútne mimo.

Ako aj Largo písal, že si to súdi obháji tak je to pravda. Je to vec názoru a samozrejme emócií. Podľa mňa obranca musí mať možnosť nejako brániť a nemôže sa predsa uhýbať nábehom a nemôže byt trestaný za každý kontakt aj keď vrazí utočnik do neho. Práve naopak by mali mať prísnejšie metre na útočníkov, ktorí využívajú každý kontakt nato, aby sa hodili na zem a pýtali si penaltu.

Mick napsal:
Nech sa nato pozerám akokoľvek ja tam žiadny krok dozadu veru nevidím. Práve naopak obranca ide stále rovnako bráni si územie telom čo je normálne. Naopak Kluivert si ide pre penaltu hádže sa okamžite, ako do obrancu vrazí. Navyše Kluivert by sa možno aj dostal k lopte, keby sa nesnažil o penaltu, pretože mal dostatočnú rýchlosť nato aby ju stihol aj keby išiel za chrbtom obrancu a nie do neho. Ešte je aj komické ako tam Fonseca ukazuje nejaké postrčenie čo je absolútne mimo.

Ako aj Largo písal, že si to súdi obháji tak je to pravda. Je to vec názoru a samozrejme emócií. Podľa mňa obranca musí mať možnosť nejako brániť a nemôže sa predsa uhýbať nábehom a nemôže byt trestaný za každý kontakt aj keď vrazí utočnik do neho. Práve naopak by mali mať prísnejšie metre na útočníkov, ktorí využívajú každý kontakt nato, aby sa hodili na zem a pýtali si penaltu.

S takýmto poňatím faulu sa stretávam aj v Divinke v tretej triede. Ja podržím loptu, snažím sa nájsť niekoho, komu to prihrám a som faulovaný neľútostne. Ale namiesto toho, aby sa hanil faulujúci hráč je na vine faulovaný, pretože to mal dať skôr od nohy.
Tuto je Kluivert na vine, že robil čo najkratší nábeh na loptu? Ak ti dá obranca strom len preto, že stojí a ty si ho obhadzuješ, tiež je to vina útočníka?
Blbosť.

Měli super choreo

Přílohy

• uploadfromtaptalk1580146471627.jpg
    uploadfromtaptalk1580146471627.jpg
    605.3 KB · Zobrazeno: 511
Pětka podle mě jasná, představte si totéž v jiný situaci. Abych nevytahoval že juvehnusu nebo laziu by to v jejich zápasech foukli, foukli by to i nám, za stavu 3:0 proti udinese doma, v klidecku. Ale ne v tomhle okamžiku. To nic nemění na tom, že je to penalta a rozhodčí si, řekněme, káknul, resp. si vybral menší problém pro sebe (abych nevytahoval že lotito má dlouhý prsty)

Podla mna penalta!
v kontexte vyvoja zapasu a nasej jasnej hernej prevahy nepochopitelne rozhodnutie, hlavne preto, ze to najprv odpiskal...

Hoši...tohle byla penalta...
Pau chytl v průběhu sezony už asi 30 jasnejch gólů, tohle se prostě stává...i když ta situace byla tragikomická.
Škoda těch šancí, škoda tý tyče.

Abaddon napsal:
Hoši...tohle byla penalta...
Pau chytl v průběhu sezony už asi 30 jasnejch gólů, tohle se prostě stává...i když ta situace byla tragikomická.
Škoda těch šancí, škoda tý tyče.

Presne, Paua nema smysl obvinovat. Hlavni podil vidim v nepromeneni nasich sanci, kterejch prroste bylo plno. Pelleho ranu jsem tam uz videl 🤔

https://www.ilromanista.eu/news/as-roma/25209/foto-daniele-de-rossi-ha-visto-il-derby-in-curva-sud?fbclid=IwAR3Idog6SuyFTMypMPor2rWea2ZiBlTo9HGRAOTzffPzUOuzhuHLhrwQ0Xo

looooooooooooooooooool :lol: