21. kolo ROMA - Lazio

rychlo utekal z rannej.....miesto golu na 2-0,klasicky spravime totalne dementnu chybu .Pau nemam slov takyto kix v derby :zed: boxoval to ako 5 rocny ziačik

Sushi napsal:
jsem jedinej kdo si byl jistej, že to bude pětka?

To by bolo strašne keby sa piskali už aj takéto penalty to by stačilo útočníkovi prísť zozadu suchnut sa o nohy obrancu a zhodiť sa na zem

Kolikrát Edin potřebuje být sám před golmanem aby dal gól kua to snad už není mozny

Ta pětka mě mrzí míň než ta šance Džeka teď po Ünderově veleprůniku... Já nemám rád dajvy, a tohle byl prostě Kluivertův dajv. Na takový to "kontakt tam byl" jsem alergickej. Já bych to nepískl.

Pokud tohle někdo nepovažuje za penaltu, tak už nevím co jiného by se mělo pískat :pray:

Pigi10 napsal:
Pokud tohle někdo nepovažuje za penaltu, tak už nevím co jiného by se mělo pískat :pray:

To, když tam útočící hráč neletí za jediným účelem při letmém kontaktu. Jak říkám, každého názor, ale já bych to udělal stejně jako sudí, pleskáč jako kráva a hotové.

Kdyby Edin dal aspoň jednu z těch tří čistých tutovek, nebylo třeba to řešit.

hm, byli jsme lepší, ztracený body
sami jsme si to podělali, oni neměli nic

Vzhledem k průběhu ztráta. S hrou můžeme být nanejvýš spokojeni, přehráli jsme je, s výsledkem bohužel ne. Ty zahozené šance mrzí tuze.

Penalta?ale kdeže
Čestvý Perotti místo aby to ještě víc roztočil ,tak ta levá strana utichla ...
Cristante už mě pak sral
Under,Spina,Pelle famózní

Tahle ztráta 3 bodů jde za dzekem a lopezem. Dzeko už není a asi ani žádný bomber už nebude. Tolik vylozenych šanci.......

Spinazola a Under nejlepší hráči. Under je snad jediný kdo se nebojí projít přes hráče, někdy i přes 3a úspěšně založit golfovou akci. A to se na něho tak plivalo.

A penalta nic, to bych taky nepiskl.

tak toto je obrovska skoda ...keby vyhrame dnes 5:1 nikdo nemoze nic povedat...Lazio sme po ihrisku doslova rozkopali a nevedeli kde im hlava stala....Lazio moze Lopezovi dakovat za krasny kix ,ktorym bude teraz na smiech....skoda,dnes to bola ohen a sira nepametam kedy sme v derby tak skvele kralovali....4 miesto my dame !!!