K penaltě, sudí bvy si obhájil obě verze. Osobně bych ji asi pískal, protože ten obránce měl vědět, co se kolem něj děje.
Těžko vyzdvihnout hráče utkání, prakticky celá jedenáctka až na Lópeze předvedla až životní výkon. Nad nimi čněl snad jen Ünder.
Kdo by si pomyslel, že proti Laziu nám bod bude málo. Obrovský zklamání ze strany Lazia, čekal jsem od něj daleko víc. Naopak AS perfektní výkon. Rozhodla špatná komunikace mezi Spinazzolou (klidně mohl ten dlouhej míč nechat, letěl za čáru a kolem něj bezprostředně nikdo nebyl) a Lópezem. Školácká, hrubá chyba. Za každou cenu chtěl ten míč nechat ve hře. Kdyby to radši odpálil mimo, udělal by líp.
A rozhodla taky naše nízká produktivita. Edin zkrátka už není a zřejmě ani už nebude bomber. Maká pro tým, hodně toho oběhá, ale nemůžu si pomoct, je tam prostě primárně od střílení branek. A že má v zápase tři tutovky, ale nepromění ani jednu, to se prostě nedá omluvit. V létě musí přijít mladej a chladnokrevnej útočník.
Naši bekové výteční, klidně bych to takhle nechal do konce sezony. Florenziho prodat. Kolarov od doby, kdy prodloužil, jde výkonostně dolů. Santon parádní, neustále běhal. Spinazzola ještě lepší, až na tu chybu u gólu. Jeho přínos pro ofenzivu je větší než u Santona, často se nebojí projít přes hráče.
4. místo je priorita a největším soupeřem Atalanta. Blbý je, že ona takový výkony předvádí velmi často. Příští kolo má doma Janov, takže tam to vidím na další kanonádu. My hrajeme venku proti Sassuolu, tak snad taky tři body.
Už dlouho jsem neměl takhle smíšený pocity. Luxusní hra, byl jsem na nás hrdej. Ale velký zklamání z výsledku. Škoda.
Daje!!