2. celo(dvou)republikovej sraz...

Nejlepe:

• Arsenal merda-Roma

Votes: 0 0.0%
  • Inter merda-Roma

• Roma-Udinese

• Roma-Arsenal

• Sampdoria-Roma

• Roma-Juventus

• Roma-Bologna

• Lazziemmerda-Roma

Votes: 1 100.0%
  • Roma-Lecce

• jiný

• Total voters
    1
tiez zatial neviem detaily

po D1 na 100 %, ale este nvm, ze kedy

do stredy dam vediet, aj tebe Cambi

Chlapi... Nebudu tu snad ani psát do víc topiků a i zde to zkrátím... Od neděle mi bylo nějak zle, pondělí 39°C, úterý to samé, včera doktor --> hnisavá angína --> antibiotika --> verdikt jasný...

:zed: :zed: :zed: :aaaa: :aaaa: :aaaa:

Nemám dalších slov. Snad jen, že mě to strašně mrzí, víc k tomu asi nemusím dodávat.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Chlapi... Nebudu tu snad ani psát do víc topiků a i zde to zkrátím... Od neděle mi bylo nějak zle, pondělí 39°C, úterý to samé, včera doktor --> hnisavá angína --> antibiotika --> verdikt jasný...

Nemám dalších slov. Snad jen, že mě to strašně mrzí, víc k tomu asi nemusím dodávat.
hele mas jeste ddva dny, stav se aspon na citronadu :Ok:

Zostan pripojeny Richie , viem ako to vyriesit

Expecto zdraviodus Richie

SUSIsr napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

hele mas jeste ddva dny, stav se aspon na citronadu :Ok:

Přišlo mi fér to sem napsat raději už dnes. Pokud horečka zmizí a budu se cítit slušně, nevylučuju to. Ale vzhledem k tomu jak na tom jsem už 4 dny je to málo pravděpodobné. Proto jsem to sem napsal. Samozřejmě naděje umírá poslední...

Ked pojdes dnes spat , zababus sa , a modli sa k bohu "Boze ja nesmiem byt chory , bnoze" .

Mne to tak vychadza , ked musim dojst do skoly na dolezitu pisomku , kedy mam posledny den na opravu znamky na vysvecku , a mam 38 horucku .

rekapitulace:

smurfik nemůže kvůli velikonocím
richie ???
Giallorossi1927 nemůže už nevím proč
-Totti- nejde, protože nejde Giallorossi1927?
90210 nemá zrovna čas
scr nemá prachy
pigi je na to moc malej, říkal
tottias22 taky, navíc je z daleka
ostatní nepamatuju

:roll:

asi musíme ještě chvilku dospívat, jakožto komunita...

pozri mne a rozymu je 15 , Pigimu je 16 , matymu azda 17 , taze je to dost zlozite , navyse romanistovv cesku a slovensku neni vela , aj ked si myslim ze forum mame najsilnejsie z tal.klubov .

Ale ako si podotkol , ako komunita musime vyrast ,. Napr. Juventus len zo dna na den zalozil fanklub , uz maju stranku fanklubu , registrovanuch clenov , my o tom kecame rok .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Napr. Juventus len zo dna na den zalozil fanklub , uz maju stranku fanklubu , registrovanuch clenov , my o tom kecame rok .

tak se chyťte za nos...