2. celo(dvou)republikovej sraz...

Nejlepe:

• Arsenal merda-Roma

Votes: 0 0.0%
  • Inter merda-Roma

• Roma-Udinese

• Roma-Arsenal

• Sampdoria-Roma

• Roma-Juventus

• Roma-Bologna

• Lazziemmerda-Roma

Votes: 1 100.0%
  • Roma-Lecce

• jiný

• Total voters
    1
nechapu tej metafore .

Proste ja viem , ze v tomto som nebol nijak aktivny(zalozenie fanklubu) , ale musim to podotknut , je mi 15 !!!!

Budiž, ale o fanklubu MNĚ fakt nic neříkej :lol: :lol: :lol: Nebo bych mohl plivat oheň... :eek:hen:

Navíc tady je sraz, fanklub řeš případně ve fanklubu... :wink:

btw no a co, že ti je 15?... co srazu týče to chápu, co fanklubu už ne...

RICHIE dej se do kupy :Ok:

Sushi napsal:
Budiž, ale o fanklubu MNĚ fakt nic neříkej :lol: :lol: :lol: Nebo bych mohl plivat oheň... :eek:hen:

Navíc tady je sraz, fanklub řeš případně ve fanklubu... :wink:

btw no a co, že ti je 15?... co srazu týče to chápu, co fanklubu už ne...

RICHIE dej se do kupy :Ok:

Trebars by som sa mesiac pripravoval , aby som povedal mamince , aby poslala prachy na cislo uctu fanklubu . BTW by sa mi s toho pacili darceky , to najlepsie na zapasy by som nejazdil s vyssie uvedenych dovodov .

Treba aby sa spojili mudre hlavy(ty starsi) , a ty "mladasi" sa potom pripojili ako adoptivne deti .

Mě je 17 :think: rád bych přijel opravdu rád bych si s váma zanadával na rozhodčího Mirka a Špalka jenže.Má drahá matka by mi řekla,že si musím nejdříve uklidit pokoj.Což by bylo heroický výkon který by trval cca.4 dny a to jsem jeste mirnej.Trener by neprezil to,ze nejedu na fotbal ale do Prahy do Giallorossi.Pak by me ma drahaá matka najebala zato ze jaksi ve skole zrovna neexceluji ze vsech predmetu a pak by propukla hadka pri ktere by ji rekl,ze ucitele sou zaujati kokoti a telocvikari sou dementi.Ta by mi rekla,ze ucitele sou normalni.Proste nemuzu.

Pigi10 napsal:
Mě je 17 :think: rád bych přijel opravdu rád bych si s váma zanadával na rozhodčího Mirka a Špalka jenže.Má drahá matka by mi řekla,že si musím nejdříve uklidit pokoj.Což by bylo heroický výkon který by trval cca.4 dny a to jsem jeste mirnej.Trener by neprezil to,ze nejedu na fotbal ale do Prahy do Giallorossi.Pak by me ma drahaá matka najebala zato ze jaksi ve skole zrovna neexceluji ze vsech predmetu a pak by propukla hadka pri ktere by ji rekl,ze ucitele sou zaujati kokoti a telocvikari sou dementi.Ta by mi rekla,ze ucitele sou normalni.Proste nemuzu.

Mat tak tvoje problemy :_) .

Ja toto podstupujem kazdy den !!! :Ok:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
klida napsal:
platí pořád ta 300: kravina ?

2x pizza hawai(klida) a 300 je fuc .

fakt me tocis kluku, fakt me tocis

tohle je topic o SRAZU, tak si strc hlavu do prdele a jdi psat nekam jinam. myslis, ze nas bavi, ze tam budem v 5, i kdyz mame zabrany cely patro???

chapu, ze nemuzete prijet, to jesnay, life is life, ale tu, krva do pici zajebany, delas dementni vtipky.

TO KLIDA - nejak to udelame, neboj :wink: , vicemene musime v prumeru utratit 3kila na hlavu, coz bych se nebal :wink: cus zejtra

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
SUSIsr napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Chlapi... Nebudu tu snad ani psát do víc topiků a i zde to zkrátím... Od neděle mi bylo nějak zle, pondělí 39°C, úterý to samé, včera doktor --> hnisavá angína --> antibiotika --> verdikt jasný...

:zed: :zed: :zed: :aaaa: :aaaa: :aaaa:

Nemám dalších slov. Snad jen, že mě to strašně mrzí, víc k tomu asi nemusím dodávat.
hele mas jeste ddva dny, stav se aspon na citronadu :Ok:

Přišlo mi fér to sem napsat raději už dnes. Pokud horečka zmizí a budu se cítit slušně, nevylučuju to. Ale vzhledem k tomu jak na tom jsem už 4 dny je to málo pravděpodobné. Proto jsem to sem napsal. Samozřejmě naděje umírá poslední...

jasny, diky Richie, skoda, ze to asi nevyjde, ale stejne se budeme tesit.

Forza roma - jinak muzem neco podniknout na posledni kolo a rozloucit se s touhle zpropadenou s :Ok: ezonou

Pigi10 napsal:
:tlesk: chapu, drz se, treba next year az budes "dospelej"

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
pozri mne a rozymu je 15 , Pigimu je 16 , matymu azda 17 , taze je to dost zlozite , navyse romanistovv cesku a slovensku neni vela , aj ked si myslim ze forum mame najsilnejsie z tal.klubov .

Ale ako si podotkol , ako komunita musime vyrast ,. Napr. Juventus len zo dna na den zalozil fanklub , uz maju stranku fanklubu , registrovanuch clenov , my o tom kecame rok .

ted si reknu o ban -

CO SI TO KURVA DOVOLUJES??

uvedomujes si, cos napsal. muj "dementni" bracha travi noci na tom aby tu bylo alespon forum, zaplatil domenu, ac to nejsou velky prachy, bez jakekoli reakce (aleasponco ja vim) od ostatnich, jen na ziskavani infa o fanklubu nechalů tydny a ty, JAK CURAK, podotykas co jako DELAL NEJAKY MRDKY, CO FANDEJ JUVENTUSU...chapes vubec, co placas za sracky..

co ty si udelal proto, aby tu nejaka "ta komunita" byla.

neni tak tezky delat cokoli

fakt mas stesti, ze jsem jen normalni utent a ne moderator.

ja opravdu nevim, jestli sem tak starej nebo co, ale nebejt to foruim tak ti ted nakopu prdel

cheers

Nesporova 1007/3 Sala , ocakavam ta na priatelsku kavicku . :hahaha:

Edit:1.nepochopils to
2.OT
3.Nepochopils to
4.OT
5.Nepochopils to
6.OT

P.S Mamka sa pyta ci mas rad vyprazany syr s hranolkami , totizto dneska je post , maso sa neje .

pokud se nestaně něco nepředvídatelnýho, tak budu - dle fahrplánu - 13:22 v Praze, tzn. že zhruba na tři čtvrtě v Giallorosse....

danko, jak ty?

jde Sáma? abych si připravil nějaký Bendtnerovy statistiky

klida napsal:
pokud se nestaně něco nepředvídatelnýho, tak budu - dle fahrplánu - 13:22 v Praze, tzn. že zhruba na tři čtvrtě v Giallorosse....

danko, jak ty?

jde Sáma? abych si připravil nějaký Bendtnerovy statistiky

Ok

Danko? 8)

Richie? :?

Sáma jede myslim na chatu, páprda... :cap: