Sushi napsal:Budiž, ale o fanklubu MNĚ fakt nic neříkej![]()
![]()
Nebo bych mohl plivat oheň...
hen:
Navíc tady je sraz, fanklub řeš případně ve fanklubu... :wink:
btw no a co, že ti je 15?... co srazu týče to chápu, co fanklubu už ne...
RICHIE dej se do kupy :Ok:
Pigi10 napsal:Mě je 17 :think: rád bych přijel opravdu rád bych si s váma zanadával na rozhodčího Mirka a Špalka jenže.Má drahá matka by mi řekla,že si musím nejdříve uklidit pokoj.Což by bylo heroický výkon který by trval cca.4 dny a to jsem jeste mirnej.Trener by neprezil to,ze nejedu na fotbal ale do Prahy do Giallorossi.Pak by me ma drahaá matka najebala zato ze jaksi ve skole zrovna neexceluji ze vsech predmetu a pak by propukla hadka pri ktere by ji rekl,ze ucitele sou zaujati kokoti a telocvikari sou dementi.Ta by mi rekla,ze ucitele sou normalni.Proste nemuzu.
klida napsal:platí pořád ta 300: kravina ?
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:klida napsal:platí pořád ta 300: kravina ?
2x pizza hawai(klida) a 300 je fuc .
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:SUSIsr napsal:hele mas jeste ddva dny, stav se aspon na citronadu :Ok:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Chlapi... Nebudu tu snad ani psát do víc topiků a i zde to zkrátím... Od neděle mi bylo nějak zle, pondělí 39°C, úterý to samé, včera doktor --> hnisavá angína --> antibiotika --> verdikt jasný...
![]()
![]()
:aaaa: :aaaa: :aaaa:
Nemám dalších slov. Snad jen, že mě to strašně mrzí, víc k tomu asi nemusím dodávat.
Přišlo mi fér to sem napsat raději už dnes. Pokud horečka zmizí a budu se cítit slušně, nevylučuju to. Ale vzhledem k tomu jak na tom jsem už 4 dny je to málo pravděpodobné. Proto jsem to sem napsal. Samozřejmě naděje umírá poslední...
Pigi10 napsal:Mě je 17 :think: rád bych přijel opravdu rád bych si s váma zanadával na rozhodčího Mirka a Špalka jenže.Má drahá matka by mi řekla,že si musím nejdříve uklidit pokoj.Což by bylo heroický výkon který by trval cca.4 dny a to jsem jeste mirnej.Trener by neprezil to,ze nejedu na fotbal ale do Prahy do Giallorossi.Pak by me ma drahaá matka najebala zato ze jaksi ve skole zrovna neexceluji ze vsech predmetu a pak by propukla hadka pri ktere by ji rekl,ze ucitele sou zaujati kokoti a telocvikari sou dementi.Ta by mi rekla,ze ucitele sou normalni.Proste nemuzu.
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:pozri mne a rozymu je 15 , Pigimu je 16 , matymu azda 17 , taze je to dost zlozite , navyse romanistovv cesku a slovensku neni vela , aj ked si myslim ze forum mame najsilnejsie z tal.klubov .
Ale ako si podotkol , ako komunita musime vyrast ,. Napr. Juventus len zo dna na den zalozil fanklub , uz maju stranku fanklubu , registrovanuch clenov , my o tom kecame rok .
vyliz si prdelCarlo Zampa(TottiAS22) napsal:Nesporova 1007/3 Sala , ocakavam ta na priatelsku kavicku .![]()
SUSIsr napsal:vyliz si prdelCarlo Zampa(TottiAS22) napsal:Nesporova 1007/3 Sala , ocakavam ta na priatelsku kavicku .![]()
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:SUSIsr napsal:vyliz si prdelCarlo Zampa(TottiAS22) napsal:Nesporova 1007/3 Sala , ocakavam ta na priatelsku kavicku .![]()
Kabaret je zatvoreny , tak si nervozdny ?
klida napsal:pokud se nestaně něco nepředvídatelnýho, tak budu - dle fahrplánu - 13:22 v Praze, tzn. že zhruba na tři čtvrtě v Giallorosse....
danko, jak ty?
jde Sáma? abych si připravil nějaký Bendtnerovy statistiky
:Ok: tak snad ti bude dobře...IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Final decision ráno po vzbuzení... Dneska nebudu raději k tomuto psát nic![]()