2. celo(dvou)republikovej sraz...

Nejlepe:

• Arsenal merda-Roma

Votes: 0 0.0%
  • Inter merda-Roma

• Roma-Udinese

• Roma-Arsenal

• Sampdoria-Roma

• Roma-Juventus

• Roma-Bologna

• Lazziemmerda-Roma

Votes: 1 100.0%
  • Roma-Lecce

• jiný

• Total voters
    1
Tak chlapci moji drahí...

Asi pred dvadsiatimi minútami mi bolo oznámené, že ma zajtra čaká príslužba v práci, ktorú si, vzhľadom k situácii, aká na firme momentálne panuje, nemôžem dovoliť odmietnuť.

Ako to napísať kulantne... Bolo mi naznačené, že mám na výber, ale potom by som asi nemusel chodiť vôbec...

Neviem, či mám byť nasratý, sklamaný, alebo aký, každopádne zraz bol poslednou vecou, robiacou mi momentálne radosť, v týchto zkurvených, zlých dňoch.

Neviem, ako sa ospravedlniť, bo teraz to odo mňa vyzerá ako podraz, ale neviete si predstaviť, ako som sa na vás tešil.

Moje miesto v buse zostane, bohužiaľ, voľné a ani za Boha si proste nepomôžem.

Sushi, škody, na rezervácii, mnou takto hlúpo spôsobené samozrejme vyrovnám hneď, ako sa stretneme. Snáď, ako písal SUSIsr , na tej rozlúčke so sezónou, ktorá bude určite fajn.

Ešte raz sa vám všetkým ospravedlňujem... :( Nerád by som, aby ste na mňa zanevreli...

FORZA ROMA

danko10 napsal:

Asi pred dvadsiatimi minútami mi bolo oznámené, že ma zajtra čaká príslužba v práci, ktorú si, vzhľadom k situácii, aká na firme momentálne panuje, nemôžem dovoliť odmietnuť.

Ako to napísať kulantne... Bolo mi naznačené, že mám na výber, ale potom by som asi nemusel chodiť vôbec...

Neviem, či mám byť nasratý, sklamaný, alebo aký, každopádne zraz bol poslednou vecou, robiacou mi momentálne radosť, v týchto zkurvených, zlých dňoch.

Neviem, ako sa ospravedlniť, bo teraz to odo mňa vyzerá ako podraz, ale neviete si predstaviť, ako som sa na vás tešil.

Sushi, škody, na rezervácii, mnou takto hlúpo spôsobené samozrejme vyrovnám hneď, ako sa stretneme. Snáď, ako písal SUSIsr , na tej rozlúčke so sezónou, ktorá bude určite fajn.

Ešte raz sa vám všetkým ospravedlňujem... :( Nerád by som, aby ste na mňa zanevreli...

FORZA ROMA

Tak máš BAN! :hreb:

:lol:

Ne, vážně... Samozřejmě mě mrzí, že nemůžeš přijet... zrovna teď když jsem jel autem, jsem si říkal, že seš fakt borec, pokud se z takový dálky vydáš na už tak dost krachující sraz... Takže bych chápal, kdyby ses na to nakonec vyprd, zvlášť když k tomu máš takhel pádnej důvod. Takže mě mrzí, že ti propadne lístek za kdoví kolik euro a s rezervací si vůbec nedělej starosti... :wink:

See you next time a FORZA ROMA :Ok:

Takže současná sestava jest:

já, brácha, Gon, Vosa, klida + možná Richie a možná Max (horečka enbo tak něco). :roll: to odpovídá týhle povedený sezóně... :zed:

Max

Sushi napsal:
danko10 napsal:

FORZA ROMA

Tak máš BAN! :hreb:

:lol:

Ne, vážně... Samozřejmě mě mrzí, že nemůžeš přijet... zrovna teď když jsem jel autem, jsem si říkal, že seš fakt borec, pokud se z takový dálky vydáš na už tak dost krachující sraz... Takže bych chápal, kdyby ses na to nakonec vyprd, zvlášť když k tomu máš takhel pádnej důvod. Takže mě mrzí, že ti propadne lístek za kdoví kolik euro a s rezervací si vůbec nedělej starosti... :wink:

See you next time a FORZA ROMA :Ok:

Takže současná sestava jest:

já, brácha, Gon, Vosa, klida + možná Richie Max . :roll: to odpovídá týhle povedený sezóně... :zed:

Nešlo to... Podrobnosti... Angína jako taková je lepší, ale jsem těch horeček ještě hodně slabej, k tomu se mi blbě dejchá, chrblu a jsem ještě ani ne v půlce antibiotikovýho cyklu. Nejde ani o tu GialloRossu, ale to cestování by mě mohlo zničit definitivně. Ještě jsem měl dopoledne půlhodinový rozhovor s kamarádem MUDrcem, hodně mě od toho odrazoval, když mě viděl. Strašně mě to mrzí.

A ještě po tom, co napsal danko, o tom, že snad Max je na tom podobně jako já... No, to je teda sraz.

Ten nápad s rozlučkou se sezonou je stéblo trávy, kterého se chytám a na tuto přijedu, kdyby trakaře padaly!!! (takhle nemocnej jsem nebyl od dětství, takže není moc pravděpodobné, že by se to za měsíc opakovalo... :wink:). Abych skončil pozitivně.

Budu společně s ATDHE fandit z postele!!! DAJEEE!!!

:daje: :daje: :daje:

mohli bysme se sejit nekdy koncem kvetna nebo kdy se hraje posledni zapas. uz bych vas vazne docela rad videl a spolecne dal "par" piv. :sala:

90210 napsal:
mohli bysme se sejit nekdy koncem kvetna nebo kdy se hraje posledni zapas. uz bych vas vazne docela rad videl a spolecne dal "par" piv. :sala:

Toje, myslím si, jednoznačný zámer.

někteří by tam mohli mít zkouškový...

jinak domů jsem přijel, tak že sraz dopad dobře, usnul jsem ještě jsme neodjeli z Prahy a vzbudil se klasicky až v Pardubicích na nádraží

kdo nepřijel, musí litovat, protože SUSIsr se dozvěděl o sobě na Letný spoustu zajímavejch věcí...

Guardiola hrál v Říme v sezoně 02/03 a Ledesma má italskej a argentinskej pas, takže to Štůsa řikal dobře

sraz v pohodě, škoda že nás nebylo víc, zápas na vyližprdel

příští sraz klidně, hodí sem někdo termíny posledních zápasů? taky budu mít zkoušky, ale snad se to nějak domluví :wink:

Serie A 32 AS Rom US Lecce So, 19.04.2009 15:00 : Vorbericht
Serie A 33 AC Florenz AS Rom So, 26.04.2009 15:00 : Vorbericht
Serie A 34 AS Rom Chievo Verona So, 03.05.2009 15:00 : Vorbericht
Serie A 35 Cagliari Calcio AS Rom So, 10.05.2009 15:00 : Vorbericht
Serie A 36 AS Rom Catania Calcio So, 17.05.2009 15:00 : Vorbericht
Serie A 37 AC Mailand AS Rom So, 24.05.2009 15:00 : Vorbericht
Serie A 38 AS Rom FC Turin So, 31.05.2009 15:00 :

klida napsal:
Serie A 37 AC Mailand AS Rom So, 24.05.2009 15:00

mně vyhovuje tohle, mám 4.6. zkoušku a poslední zápas mi do toho už dost leze... tohle by ještě šlo, pokud nebudu moc kalit

navíc je to lepší zápas

klida napsal:
jak hrál Vosa?
první gól jeho v podstatě, utekl mu útočník a netrefil ho o kousek skluzem, 0:1
pak jsem neviděl gól na 0:2
pak vlastenec na 0:3
a pak krásnej gól (akce, centr, hlava) na 0:4

vosa nic moc, chudák hrál zas stopera, což musí bejt hrozně depresivní, když v záloze tam hrajou takový kopyta... :roll:
taky si málem dal vlastňák, vtipný to bylo

jinak se potvrdilo, že lidi jsou a priori idioti a nevědí to... první (což pochopím ještě) těm klukům od vosy z týmu ujížděly nervy a strašně je začali kopat... a pak ty lidi na tribuně na ty pokopaný řvou, že simulujou a na rozhodčího, že je hajzl

banda debilů, ale sranda :lol:

Termíny zkoušek ještě neznám, ale Catania je slabota, tak snad bude ten Milán OK. Kdyžtak se hold budu učit po cestách :wink: A jak psal Sushi, hold se bude pít s mírou.

kurz susakoviny -

tak co ten zaprclej sraz mrdky?

zmrdnem se na ten zpicecenej M(ilan)rdam?

ja bych vylez a klidne si i cinknul na staromaku, ale nesmime se moc zmrdat bo bych mel navaly jak krava a byl zjebanej jak bohdalka od sipa. dame 2-3 a uvidime

pizdec.

SUSIsr napsal:
kurz susakoviny -

tak co ten zaprclej sraz mrdky?

zmrdnem se na ten zpicecenej M(ilan)rdam?

ja bych vylez a klidne si i cinknul na staromaku, ale nesmime se moc zmrdat bo bych mel navaly jak krava a byl zjebanej jak bohdalka od sipa. dame 2-3 a uvidime

pizdec.
pravidla fóra?
jinak,mě to nevadí...ale tokovej Carlo by za to něco dostal

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
pravidla fóra?
jinak,mě to nevadí...ale tokovej Carlo by za to něco dostal
já nejsem na svým kompu, takže jsem rád, že jsem rád, ale klida at klidně bráchovi dá nějakej výchovnej ban...
tzn. za tohle by ode mě momentálně nedostal ban nikdo, ani "Interista" nebo jak se to hovado co tu mámejmenuje

spíš by mě zajímalo proč to brácha psal, to je zkopírovaná naše mejlová komunikace, bo co?

( :oops: :lol: )

dej mu klidně teďka půlhodiny, šest hodin dostal minule za vážnější věc.

SUSIsr: proč's to sem napsal??? :lol: