2. celo(dvou)republikovej sraz...

Nejlepe:

• Arsenal merda-Roma

Votes: 0 0.0%
  • Inter merda-Roma

• Roma-Udinese

• Roma-Arsenal

• Sampdoria-Roma

• Roma-Juventus

• Roma-Bologna

• Lazziemmerda-Roma

Votes: 1 100.0%
  • Roma-Lecce

• jiný

• Total voters
    1
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
hraje se aspoň večer?v neděli máme zápas-od dvou :(

BYE BYE DERBY FOR YOU ! Hra sa od 15:00
ty vole...fakt zmrdi..derby od 3 v Neděli..debilové..tak aspon 2.půli no... :roll:

Vtedy uz ale bude preruseny zapas pre nadmerny smrad na Olimpicu v sekcii Curva Nord .

nebo tak já možná ani hrát nepujdu...sem po operaci,a nemám vůbec natrénováno..tak možná že bych ještě nešel,jen trénoval...DERBY je DERBY

tak sobota dalsi tyden je bez sance, ale ted o vikendu jestli pujdete do giallorosy, tak bych prisel.

Domenica 5 aprile 2009 Ore: 15.00 Campionato 30a giornata (11a ritorno) Roma-Bologna

Sabato 11 aprile 2009 Ore: 15 Campionato 31a giornata (12a ritorno) Lazio-Roma

nebo tak já možná ani hrát nepujdu...sem po operaci,a nemám vůbec natrénováno..tak možná že bych ještě nešel,jen trénoval...DERBY je DERBY
takze prijedes?

SUSIsr napsal:
takze prijedes?
no možná bych i nějak dokonce moch...sobota 15:00,dobrý...zeptám se a pak napíšu

SUSIsr napsal:
takze prijedes?
no možná bych i nějak dokonce moch...sobota 15:00,dobrý...zeptám se a pak napíšu

sushi pripis si ho.
eddaje je nas 8. jeste aspon dva

Je tu nekdo z okolí Brna?? Velmezu nebo Velké Bíteše?? prostě abych měl s kym jet...... jestli treba nekdo pojede po D1 ze bych se svezl :)

jestli jo, tak napište..pleas

cambulak napsal:
Je tu nekdo z okolí Brna?? Velmezu nebo Velké Bíteše?? prostě abych měl s kym jet...... jestli treba nekdo pojede po D1 ze bych se svezl :)

jestli jo, tak napište..pleas
jak píše klíďa, připoj se ke klukům :wink:

Ještě nevím, zda pojedu z Brna nebo z Přerova... A dokonce nevím ani to, jestli pojedu v pátek nebo v sobotu... Každopádně to sem dám vědět, a tobě Cambi klidně jako PM :wink: :RomA:

Richie, když bys jel v sobotu, napiš to sem, já bych se třeba přidal...jestli pojedeš vlakem teda...

danko to najde sám?

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ještě nevím, zda pojedu z Brna nebo z Přerova... A dokonce nevím ani to, jestli pojedu v pátek nebo v sobotu... Každopádně to sem dám vědět, a tobě Cambi klidně jako PM :wink: :RomA:

ok napis, uvidim co se da delat :band: