Dnes 15:00h (
)
Schick od začátku a je možné že v 4 2 4

Schick od začátku a je možné že v 4 2 4
PsYchr napsal:Masterhuntere, všichni víme, že nesnášíš vlastně úplně každýho útočníka, kterej za nás hraje, hrál nebo bude hrát, taky mě nepřekvapuje, že si Patrika začal hejtit, ještě se snad ani nepsalo, že k nám má jít, ale nemohl bys prosím zanechat těch tvých hanlivých označení? Trošičku úcty....
PsYchr napsal:Napsal si, ze se tesis, bodejt by, je zase koho kritizovat, ze? ;-)
PsYchr napsal:Napsal si, ze se tesis, bodejt by, je zase koho kritizovat, ze? ;-) Jako kazdorocne...
Ano, hraje vyborne,kdyz hraje tam kde ma, bohuzel ho Difra cpe na kridlo, kde nema co delat, ale tak stal 40 mio, tak by mel bejt asi schopnej odehrat i stopera
A oprlet, nech si tech hanlivejch oznaceni, nikdo na to neni zvedavej.
Orsato nam sebral gol
Mick napsal:PsYchr napsal:Napsal si, ze se tesis, bodejt by, je zase koho kritizovat, ze? ;-) Jako kazdorocne...
Ano, hraje vyborne,kdyz hraje tam kde ma, bohuzel ho Difra cpe na kridlo, kde nema co delat, ale tak stal 40 mio, tak by mel bejt asi schopnej odehrat i stopera
A oprlet, nech si tech hanlivejch oznaceni, nikdo na to neni zvedavej.
Orsato nam sebral gol
Ja si myslím že prísnejší pohľad na hráčov je oveľa lepši ako to neustále ospravedlnovanie že ale tam on nehravá, ale nemal lopty, toto neni jeho systém... Ešte keď sa to použije pri low cost hráčoch ok ale tu hovoríme o veľkých miliónoch a rekordných sumách.
Ale čo tu na fóre to je jedno keby hlavne v manažmente mali na tých hráčov podobne prísny meter lebo to vyzerá že toto mercato pridá ďalšiu peknú kopu peňazí do sekcie odpad.