19.kolo ROMA-Sassuolo

Alisson - Flore, Manolas, Fazio, Saša - Pellegrini, Daniel, Radja - Schick, Jacko, Diego

Skvěle Florko, dobrej i Kolarov, Fazio a Pellegrini. V Sassuolu se mi hodně líbí duo Lirola - Politano.

Řekl bych, že Šuk bude největší propadák a i větší než Iturbe. Ten kluk je úplně mimo, není schopen dát přihrávku, je pomalej a výběr místa je taktéž katastrofa. A to jsem se doprdele těšil na Bombera, který k nám kde... :( A Difra to samozřejmě taky vidí...

Masterhuntere, všichni víme, že nesnášíš vlastně úplně každýho útočníka, kterej za nás hraje, hrál nebo bude hrát, taky mě nepřekvapuje, že si Patrika začal hejtit, ještě se snad ani nepsalo, že k nám má jít, ale nemohl bys prosím zanechat těch tvých hanlivých označení? Trošičku úcty....

PsYchr napsal:
Masterhuntere, všichni víme, že nesnášíš vlastně úplně každýho útočníka, kterej za nás hraje, hrál nebo bude hrát, taky mě nepřekvapuje, že si Patrika začal hejtit, ještě se snad ani nepsalo, že k nám má jít, ale nemohl bys prosím zanechat těch tvých hanlivých označení? Trošičku úcty....

Přečti si co jsem psal před přestupem ty vemeno a nemel blbosti a nemoralizuj. Uznej že je naprosto katastrofální a jedeme dál. Nebo počkej... Pletu se snad? Hraje výborně co, za 40 mil. ?

Dumbia byl tragickej ? Byl...
Shick je tragickej ? Je...

To není hejt, ale pravda. Smir se s tím.

Napsal si, ze se tesis, bodejt by, je zase koho kritizovat, ze? ;-) Jako kazdorocne...
Ano, hraje vyborne,kdyz hraje tam kde ma, bohuzel ho Difra cpe na kridlo, kde nema co delat, ale tak stal 40 mio, tak by mel bejt asi schopnej odehrat i stopera:)
A oprlet, nech si tech hanlivejch oznaceni, nikdo na to neni zvedavej.

Orsato nam sebral gol

Šílený, jak hrajem dopředu. Vzadu jedna chyba pozdě přistoupivších hráčů, vepředu se snažíme, ale je to hrůza. Centry snad všechny totálně mimo, egoista Džeko. K tomu video, který nás dneska podle mě připravilo o body. Ta pravá strana je oproti tý levý zoufale nefunkční a nekreativní. Mít pořádnýho obránce a Florka v útoku, tak není co řešit....

A jak se všude psalo, jak nastoupíme 4-2-4 a jak nás čeká změna systému hry atd...tak hovno
DiFra mi čím dál víc připomíná Rudiho Garciu, ten taky nebyl schopnej cokoliv změnit
Jeho Sassuolo dycky začínalo pořádně šlapat, až na jaře, tak nezbejvá než doufat, že to bude tuhle sezonu stejný

To byl zase koncert :zed: Chvílema jsem měl dojem, že fotbalově jsme na úrovni Pescary :zed: :zed:

Dneska hrozný, všechno špatně. Ten tým je prostě špatně postavenej, chybí celá pravá strana a Džeko mě neskutečně pije krev.

Sem znechucen

PsYchr napsal:
Napsal si, ze se tesis, bodejt by, je zase koho kritizovat, ze? ;-) Jako kazdorocne...
Ano, hraje vyborne,kdyz hraje tam kde ma, bohuzel ho Difra cpe na kridlo, kde nema co delat, ale tak stal 40 mio, tak by mel bejt asi schopnej odehrat i stopera:)

Orsato nam sebral gol

Ja si myslím že prísnejší pohľad na hráčov je oveľa lepši ako to neustále ospravedlnovanie že ale tam on nehravá, ale nemal lopty, toto neni jeho systém a podobne.. Ešte keď sa to použije pri low cost hráčoch ok ale tu hovoríme o veľkých miliónoch a rekordných sumách.
Ale čo tu na fóre to je jedno keby hlavne v manažmente mali na tých hráčov podobne prísny meter lebo to vyzerá že toto mercato pridá ďalšiu peknú kopu peňazí do sekcie odpad.

Mick napsal:
PsYchr napsal:

Orsato nam sebral gol

Ja si myslím že prísnejší pohľad na hráčov je oveľa lepši ako to neustále ospravedlnovanie že ale tam on nehravá, ale nemal lopty, toto neni jeho systém... Ešte keď sa to použije pri low cost hráčoch ok ale tu hovoríme o veľkých miliónoch a rekordných sumách.
Ale čo tu na fóre to je jedno keby hlavne v manažmente mali na tých hráčov podobne prísny meter lebo to vyzerá že toto mercato pridá ďalšiu peknú kopu peňazí do sekcie odpad.

Já si třeba nemyslim, že by cena měla v hierarchii toho týmu něco znamenat, ale jkinak máš pravdu, když se budeme pořád plácat po zádech, že sme postoupili ze skupiny smrti v LM a že máme jednu z nejlšpích obran a bla bla bla, tak se nikam nedostanem. Nejlepší týmy jsou nejlepší, protože se pořád chtěj někam posunout.
Bohužel u nás došlo k mnohem většímu problému, než jen to, že Schick nehraje dobře. U nás nehraje dobře Kevin, Radja, Edin, Faraon, Florenzi, Manolas....DiFra tomu moc nepomáhá, Monchi kromě Kolarova zkurvil snad všechno, na co sáhnul, ale máme Schicka, tak aspoň máme do koho kopnout :Ok:

RETARDI SKURVENY !!!....titul a hra o titul je v riti....v coppe sme vypadli a ak vypadneme zo šachtarom sezony v pici vo FEBRUARY v UNORU.......posledny mesiac hra Rim strasne trapne a zle.