18. kolo, Juventus-Roma

schick prebohaaa,pici skurvenejjjjj ,prehrali sme s interom,napoli,juvehnusom :zed: :zed: :zed: mentalita sracov,hrali sme pslednych 15 minut ,dovtedy totalna nuda a posraty v trenkach

presne to mame za tych 40 mega, co si zasluzime.
keby nebol byval Iturbe, bol by som najebany na Sika, ale takto si za to mozme len a len sami.
in the meantime, Salah s 15 golmi najlepsi strelec anglickej ligy.
zasluzena prehra o gol.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já kritizovat nebudu. Nemáme se vůbec za co stydět. Dřeli jsme jak koně, do poslední sekundy. Zamkli JUVENTUS na jejich hřišti na 15 minut. Další břevno... Chyběla vyšší kvalita a lepší forma hráčů, která ty 3 týdny zpátky odešla. Díky bohu za vánoční přestávku a jedem dál. Entusiasmus tam je, forma se vrátí. Díky za ten výkon, hoši.

daje

:Ok:

Pro nezaujatého diváka hezky fotbal. Pro fanoušky AS naprostá klasika. To, že poradíme Chelsea neznamená, že poradíme každého. Produktivita naprosto katastrofální, i přes šance které byly. Šuka bych nakopali do prdele, srace, tolik času a prostoru až si mohl v té rychlosti kterou měl udělat z wojtu kašpárka a on doběhne až k němu a trefí ho. Proboha...

Všem krásné vánoce.

Juventus vyhral zaslouzene, jsou lepsi. Uplichtit se to ale dalo, je mi z toho spatne....

patrik mohol byt hrdina,takto vyzera ako tien iturbeho...ano prisiel hral dobre,ale pokial neda gol je vsetko na nic...keby nehrame ako posraty ,mohli sme aj vyhrat,nechapem preco nemame SEBAVEDOMIE

inak pekne sviatky vsetkym!
prajem hlavne veci, ktore sa nedaju zabalit - zdravie, porozumenie, fungujuce vztahy...
Forza Roma!

Ono zrovna Salah v době, kdy u nás byl, potřeboval jít třikrát sám na bránu, aby dal jeden gól. Čímž samozřejmě neobhajuju to, že to Schick nedal. Skoro jsem si po té šanci zlomil ruku o zeď.

Dokud nebudeme mít pravou stranu, trochu variabilnější systém hry a hráče v něčem, čemu se dá říkat alespoň jakž takž forma, tak nemáme šanci na nic, pod dnešní prohrou je podepsaný komplet celý vedení.

A Masterhunter si jede to svoje, jako každej rok :mrgreen:

Florko a hlavne Kev, co se z nej stalo, je mi trosku smutno. Je v situaci, kdy na zaklad nema ani nahodou. Jeho pohyb je tezkopadny a celkove dost divny.

O Dzekovi fakt nevim co si myslet..

Ono zrovna Salah v době, kdy u nás byl, potřeboval jít třikrát sám na bránu, aby dal jeden gól. Čímž samozřejmě neobhajuju to, že to Schick nedal. Skoro jsem si po té šanci zlomil ruku o zeď.

To sice jo, ale s Dzekem generovali obrovsky mnozstvi sanci, tam pak vzdycky neco padne driv nebo pozdeji. Problem je, ze nejsme schopni dat gol, coz ke ve fotbale docela dulezity...Icardi tam na podzim Interu z hovna vystrilel 30 bodu.

Mě by osobně zajímalo, jak je možné, že je tým tak psychicky labilní, že se tak rychle sesype nboí tak rychle je většina hráčů bez formy?

masterhunter napsal:
Mě by osobně zajímalo, jak je možné, že je tým tak psychicky labilní, že se tak rychle sesype nboí tak rychle je většina hráčů bez formy?

Osobně mi sesypaní nepřišli. Kvalitativně slabší než Juventus? Ano. Hrající z formy - tedy většinově pod svoje možnosti (až na De Rossiho, Manolase, Alissona a potažmo Pellegriniho)? Rozhodně. Ale sesypaní opravdu ne! Ta vůle byla obrovská, chuť, entuziasmus... Sesypanost vypadá jinak. Nenechali jsme je s koncem nadechnout na jejich hřišti, a to, prosím, nebylo Benevento, ale Juventus. Já skutečně myslím, že zaslouží i poděkování, ne hejt. Jak už jsem řekl, vánoční pauza přijde vhod. RW by se ovšem opravdu hodil. Schick by mohl být slušnej backup za Edina, možná opravdu i nástupce, neodsuzujme, uvidíme. Ale není to RW. Florian Thauvin nebo Berardi?

PsYchr napsal:

možná by nebylo ani tak potřeba křídlo, jako pravej bek

Karsdorpovo urvané (DRUHÉ!!!) koleno po doléčení menisku toho prvního, to je taky pecháček na n-tou, na kterej bysme neměli zapomínat. Ten hráč v tom jediném zápase, co stihl odehrát, ukázal, že na tom postu kvalitativně Bruna i Florka absolutně převyšuje. Bohužel jen v jednom.

Co to zkusit zase na 3 stopery?(těch máme nejvic :smoke: ) mě osobně se to dost líbilo...a ten 4ty a 5ty kraj je pro Alexe a Alessiho jak delany...Dzeko hrot a od ním Radja

PsYchr napsal:

možná by nebylo ani tak potřeba křídlo, jako pravej bek

Karsdorpovo urvané (DRUHÉ!!!) koleno po doléčení menisku toho prvního, to je taky pecháček na n-tou, na kterej bysme neměli zapomínat. Ten hráč v tom jediném zápase, co stihl odehrát, ukázal, že na tom postu kvalitativně Bruna i Florka absolutně převyšuje. Bohužel jen v jednom.

Bohužel, kolena, naše prokletí
Eusebiův fotbal spočívá v souhře obránce s křídlem, jenže pravý křídlo nám hraje beka a před nim se musí střídat hráči, který tam nemaj co dělat
Dneska se mi třeba líbila pasáž, kdy si Diego s Faraonem vyměnili pozice, v tu chvíli nám hráli obě strany hřiště

já bych to hrál bez křídel s tříčelnnou zálohou, trequartistou a dvěma útočníkama (Kev, DDR, Gerson - Radja - Edin, Patrik)

masterhunter napsal:

Osobně mi sesypaní nepřišli. Kvalitativně slabší než Juventus? Ano. Hrající z formy - tedy většinově pod svoje možnosti (až na De Rossiho, Manolase, Alissona a potažmo Pellegriniho)? Rozhodně. Ale sesypaní opravdu ne! Ta vůle byla obrovská, chuť, entuziasmus... Sesypanost vypadá jinak. Nenechali jsme je s koncem nadechnout na jejich hřišti, a to, prosím, nebylo Benevento, ale Juventus. Já skutečně myslím, že zaslouží i poděkování, ne hejt. Jak už jsem řekl, vánoční pauza přijde vhod. RW by se ovšem opravdu hodil. Schick by mohl být slušnej backup za Edina, možná opravdu i nástupce, neodsuzujme, uvidíme. Ale není to RW. Florian Thauvin nebo Berardi?

Problem je v tom, ze Schick je nejdrazsi hrac klubove historie, tam se jaksi opravnene ceka, ze to bude klicova opora a ne potencialne slusny backup za Dzeka...Jak uz jsem psal, tohle se s nim bude tahnout a dnes propasl jedinecnou moznost se trochu splatit.