IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já kritizovat nebudu. Nemáme se vůbec za co stydět. Dřeli jsme jak koně, do poslední sekundy. Zamkli JUVENTUS na jejich hřišti na 15 minut. Další břevno... Chyběla vyšší kvalita a lepší forma hráčů, která ty 3 týdny zpátky odešla. Díky bohu za vánoční přestávku a jedem dál. Entusiasmus tam je, forma se vrátí. Díky za ten výkon, hoši.
daje
PsYchr napsal:A Masterhunter si jede to svoje, jako každej rok![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Ono zrovna Salah v době, kdy u nás byl, potřeboval jít třikrát sám na bránu, aby dal jeden gól. Čímž samozřejmě neobhajuju to, že to Schick nedal. Skoro jsem si po té šanci zlomil ruku o zeď.
masterhunter napsal:Mě by osobně zajímalo, jak je možné, že je tým tak psychicky labilní, že se tak rychle sesype nboí tak rychle je většina hráčů bez formy?
PsYchr napsal::Ok:
možná by nebylo ani tak potřeba křídlo, jako pravej bek
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:PsYchr napsal::Ok:
možná by nebylo ani tak potřeba křídlo, jako pravej bek
Karsdorpovo urvané (DRUHÉ!!!) koleno po doléčení menisku toho prvního, to je taky pecháček na n-tou, na kterej bysme neměli zapomínat. Ten hráč v tom jediném zápase, co stihl odehrát, ukázal, že na tom postu kvalitativně Bruna i Florka absolutně převyšuje. Bohužel jen v jednom.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:masterhunter napsal:Mě by osobně zajímalo, jak je možné, že je tým tak psychicky labilní, že se tak rychle sesype nboí tak rychle je většina hráčů bez formy?
Osobně mi sesypaní nepřišli. Kvalitativně slabší než Juventus? Ano. Hrající z formy - tedy většinově pod svoje možnosti (až na De Rossiho, Manolase, Alissona a potažmo Pellegriniho)? Rozhodně. Ale sesypaní opravdu ne! Ta vůle byla obrovská, chuť, entuziasmus... Sesypanost vypadá jinak. Nenechali jsme je s koncem nadechnout na jejich hřišti, a to, prosím, nebylo Benevento, ale Juventus. Já skutečně myslím, že zaslouží i poděkování, ne hejt. Jak už jsem řekl, vánoční pauza přijde vhod. RW by se ovšem opravdu hodil. Schick by mohl být slušnej backup za Edina, možná opravdu i nástupce, neodsuzujme, uvidíme. Ale není to RW. Florian Thauvin nebo Berardi?