K hovnu jsou tam všichni tři. Vůbec bych to neházel na Fergusona. Nepodrzi balón a nic nevymyslí ani šule s dybalou.Ferguson úplně k hovnu. Celkově máme špatný pohyb. Top 6 max, na víc to není
K hovnu jsou tam všichni tři. Vůbec bych to neházel na Fergusona. Nepodrzi balón a nic nevymyslí ani šule s dybalou.Ferguson úplně k hovnu. Celkově máme špatný pohyb. Top 6 max, na víc to není
Ofsajd.Nechápem prečo to neuznal ale toto keď nebude pre nás vzpruha tak to môžeme zabaliť ..
Vepředu Dybala Ferguson vůbec nevědí, co dělat. Ferguaonovi to skáče jak kollerovi ve Spartě a Dybala nedá přihrávku metr.Já vlastně ani nevím z čeho bysme chtěli dát gólto zase bude klasika proti silným týmům 1:0.
SouhlasímK hovnu jsou tam všichni tři. Vůbec bych to neházel na Fergusona. Nepodrzi balón a nic nevymyslí ani šule s dybalou.
Už je líp?! Držte se!No je to velice špatné musí vystřídat aspoň 3 borce o půli (Ferguson, Rench a Cristante to jen kvůli někomu do středu kdo bude lítat), ale jsem v Klidu celé svátky bez dvou dnů jsme byli v nemocnici s malou takže tohle už mě nenasere, i když to mrzí když takový hnůj sledujemenestíháme rychlostně v pohybu no prostě v ničem, jak si dáme nahrávky dva metry od sebe to je až komické tady max bod a to jen díky náhodě a že hodí na plac nějaké běhavé borce jinak jsme bez šance
Nevím co se pořád řeší s Dybalou. Jemu to už u nás nelepí přes rok.