18. kolo: Atalanta vs. ROMA

Tak tady nám var zachránil prdel. To by nás mohlo nakopnout. Takovej ofsajd, tak daleko, to je k nasrání, když ti ten gól pak seberou. Dle reguli to asi je, ale fotbalu to moc neprospívá, člověk už si pomalu nemůže nikdy zakricet, aby se pak nemusel strachovat, co kde kdo najde. Nicméně super. Daje

Nechápem prečo to neuznal ale toto keď nebude pre nás vzpruha tak to môžeme zabaliť ..

Paulo ty standardky nekope vůbec dobře. Pellegrini to umí mnohem líp. Když není na hřišti, tak tam moc lidí na to není.

Hezký teď soule

Já vlastně ani nevím z čeho bysme chtěli dát gól 😂 to zase bude klasika proti silným týmům 1:0.

Já vlastně ani nevím z čeho bysme chtěli dát gól 😂 to zase bude klasika proti silným týmům 1:0.
Vepředu Dybala Ferguson vůbec nevědí, co dělat. Ferguaonovi to skáče jak kollerovi ve Spartě a Dybala nedá přihrávku metr.

Palladino 👍 Jak dokázal Atalantu sešroubovat za krátkou dobu, že i Zalewski převyšuje každýho od nás o třídu. Ferguson hrozný, nezpracuje, neposune, nepodrží, nic. Nevím co se pořád řeší s Dybalou. Jemu to už u nás nelepí přes rok. Není divu, že Pellegrini dostává přednost. Aspoň umí rozehrát přímák, roh…Už to tu zaznělo, Svilar a standartky začínají být velký špatný. Vpředu prostě není kvalita. Na Janov, Lecce a tak, to stačí, ale je to málo.

Oni jsou rychlý, moc se mi líbí jejich přechody do útoku. Zale hraje taky dobře. Věřím, že nám ještě jeden nebo dva góly dají, protože si nic jinýho ani nezaslouzime.

No je to velice špatné musí vystřídat aspoň 3 borce o půli (Ferguson, Rench a Cristante to jen kvůli někomu do středu kdo bude lítat), ale jsem v Klidu celé svátky bez dvou dnů jsme byli v nemocnici s malou takže tohle už mě nenasere, i když to mrzí když takový hnůj sledujeme 🤮 nestíháme rychlostně v pohybu no prostě v ničem, jak si dáme nahrávky dva metry od sebe to je až komické tady max bod a to jen díky náhodě a že hodí na plac nějaké běhavé borce jinak jsme bez šance

No je to velice špatné musí vystřídat aspoň 3 borce o půli (Ferguson, Rench a Cristante to jen kvůli někomu do středu kdo bude lítat), ale jsem v Klidu celé svátky bez dvou dnů jsme byli v nemocnici s malou takže tohle už mě nenasere, i když to mrzí když takový hnůj sledujeme 🤮 nestíháme rychlostně v pohybu no prostě v ničem, jak si dáme nahrávky dva metry od sebe to je až komické tady max bod a to jen díky náhodě a že hodí na plac nějaké běhavé borce jinak jsme bez šance
Už je líp?! Držte se!
Proti tomuhle je fotbal sranda.
Tak snad ti udělají radost aspoň bodem!
Daje!

Bergamo hraje dobře, hlavně koukatelně. Tam si musí hodně rvát vlasy, že toho Palladina nevzali hned od začátku. Zbytečně ztratili sezónu.
Jinak už vše zaznělo, Zappa se Zalewskim vypadají jako fotbalisti, samozřejmě, taková klasika proti nám, vždycky a všude. Nemáme útok, přitom to prvních 10 minut vypadalo že jim dáme trojku do šatny. Chci vidět Wese a Dovbyka a aspoň jeden gól v jejich sítí