15. kolo: Inter vs. ROMA

Pátek, 20:45
San Siro

Tak jo, dost možná na dlouhou dobu naposledy otevírám :D Snad ne.

Inter je první, na lavičce Conte, vepředu někdy až fenomenální Lautaro Martínez, víc asi netřeba dodávat.

Největší slabina Interu je teď v záloze, jsou bez Sensiho, Barelly a Gagliardiniho. Útok ale nahání strach a obrana taktéž. Zvlášť, pokud nebude Džeko.

Dneska už trénoval, v nominaci je, ale nejsem si jistej, na kolik bude platnej, po hořečkách. Ještě včera večer měl 39 stupňů.

Chybi Pastore, Fazio, Kluivert a Zappacosta.

Jsme v laufu, dali jsme třikrát po sobě tři branky a teď je nejelepší možnej čas na Inter, abysme to odehráli důstojně. Vidím to spíš na opatrný utkání, nic bláznivýho. Naše hra se mi líbí, snad si nikdo nevybere vyloženě slabou chvíli. Jsem zvědavej na Zaniola, kterej se bude určitě chtít ukázat.

Vidím to asi takle:

López - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Diawara, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, Perotti - Mchitarjan.

Perotti mi přijde pohyblivější, Mchitarjan je hráč zvyklej spíš na střed.

Za remízu budu rád.

Daje!!! :hahaha: :sala:

HugoBoss27 napsal:
Aby Zaniolo nebyl přemotivovaný až moc ...někdy ty jeho zbytečné žluté :pch:

Jo, to je taky fakt. Snad to neprezene. Ja myslim, ze Dzeko pak nastoupi do druhy pule a Under taky. Ze stridacky je mnohem zivejsi.

Dril vs volnost. Conte presne urcuje co, kto a ako bude hrat, zatial co u nas maju hraci viac volnosti. Obe taktiky zatial funguju, zvedavy som ako to dopadne. Dufam, ze to aj uvidim :/

Jo a dávají to na Digi Sport 1.

To vidím na nějaký dobrý červený a snad i dobrej zápas.

Útok mají brutální, bránit Lukaka je noční můra. Věřím, že bod dovezem, ale bude to kurva těžký.

Mirantemu věřím

Mám ale trochu obavy ze zálohy. Jejich 5 záložníků proti našim dvěma štítovým. To bude imho hořet

Code:
https://footybite.com/football/inter-milan-vs-as-roma-live-stream-2/

Tuto sú linky, mne napr. prvý seká, ale tak treba poskúšať.

Bez Paua to bude tezky, bez Dzeka taky. Doufal jsem v remizu, ted uz tak optimistickej nejsem...

Ale snad prekvapime...

Daje!!!

Videt Pellegriniho s paskou je paradni pocit. Sedi mu, jako by se s ni narodil.