15. kolo: Inter vs. ROMA

Nejdřív Veretout, pak Perotti, pak Mirante. Musíme to zklidnit, ty šance v tlaku maj v zásadě pouze z našich šílených rozehrávek.

Famózní je Smalling.

Měli jsme skvěle pasáže, ale taky skvělé rozehrávky :nenene: buď mé rádi za 0:0 bez Dzeka nemůžeme dát centr do vápna to je úplně k hovnu!!Rád bych ho aspoň na 30 minut viděl.Inter dobře napadá a máme s tím velké problémy, škoda Zaniolove střely mohl to kopnout k tyči a byl by klid.

Ani v přípravce
Francesco Totti AS napsal:
Ty naše centry tvl...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Bod dobrej, to je jasný, ale dycky když to skončí takhle, říkám si tyyyvole, mohl někdo frnknout... :D ale jinak supr

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Hráli jsme celkem koukatelne, ale co z toho?
To je jak když máš 90 minut předehru a pak se ti nepostaví. Jakože na oko dobrý ale velkou díru do světa s tím neuděláš. Já jsem vcelku zklamanej.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Podla mna sa hralo v poriadne vysokom tempe, som rad, ze sme neprehrali. Sance mali hlavne po nasich chybach, ktore ale prisli po tlaku, ktory super urobil.

Paradne Diawara, ten bol v tomto zapase skvely.

Ostatni to tiez oddreli - trochu mi vadil Spinazola.

Ja som spokojny - resp. nie sklamaný.

Zlatej bod, my jsme byli víc na balonu, oni měli víc jasných gólovek, často po našich chybách. Ale v zásadě ten bod musíme brát všema deseti.

Skvělej Smalling, velmi dobře Diawara dneska, Zaniolo dřel jak mezek a Spinazzola vzadu držák, dopředu bohužel nedá centr zatím. Ale zlatej proti Santonovi IMHO.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zlatej bod, my jsme byli víc na balonu, oni měli víc jasných gólovek, často po našich chybách. Ale v zásadě ten bod musíme brát všema deseti.

Skvělej Smalling, velmi dobře Diawara dneska, Zaniolo dřel jak mezek a Spinazzola vzadu držák, dopředu bohužel nedá centr zatím. Ale zlatej proti Santonovi IMHO.

:Ok: :Ok: