15. kolo: Inter vs. ROMA

Francesco Totti AS napsal:
Hráli jsme celkem koukatelne, ale co z toho?
To je jak když máš 90 minut předehru a pak se ti nepostaví. Jakože na oko dobrý ale velkou díru do světa s tím neuděláš. Já jsem vcelku zklamanej.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Edin je edin no... Bez něj jsme vepředu poloviční, i když zrovna nedá sám gól

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Hráli jsme celkem koukatelne, ale co z toho?
To je jak když máš 90 minut předehru a pak se ti nepostaví. Jakože na oko dobrý ale velkou díru do světa s tím neuděláš. Já jsem vcelku zklamanej.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Btw. Jestli chce Mencak 18 za Smallinga, neváhal bych

Dal bych jim 20, 2 jako tuzér. Skvělej stoper, prej ho chtějí zpět do repre. Přitahne pozornost i dalších, příští rok u nás podle mě nebude.

HugoBoss27 napsal:
I Mirante zaslouží pochvalu :tlesk:
U Miranteho jsem si říkal že je až škoda, že jsme dali tolik za nového gólmana, i když Pau je dobrej. Za mě včera MOTM

HugoBoss27 napsal:
I Mirante zaslouží pochvalu :tlesk:
U Miranteho jsem si říkal že je až škoda, že jsme dali tolik za nového gólmana, i když Pau je dobrej. Za mě včera MOTM

Souhlas. I když ta jedna rozehra...nicméně jinak super.

Abaddon napsal:
Btw. Jestli chce Mencak 18 za Smallinga, neváhal bych

Dal bych jim 20, 2 jako tuzér. Skvělej stoper, prej ho chtějí zpět do repre. Přitahne pozornost i dalších, příští rok u nás podle mě nebude.

Bude to dost záležet i na něm.

Mirante zákroky fantazie, ale s balonem na noze u něj trneš jak svýho času u Gojkočey. Pro obranu je to stres, zatímco Pau suverénně hraje třetího stopera, libero. Antonio mi připomněl mou kariéru, já jsem byl též taký kus brankářského vola, co na reflex pochytal neskutečné věci, ale na nějž trenéři furt řvali, ať to kopnu kamkoli, ale hlavně ať se nesnažím být zbytečně konstruktivní. :mrgreen:

Pau je víc do hry, proto se hodí fonsecovi víc, ale mirante už loni ukázal, že tu není na nic

Sushi napsal:
Pau je víc do hry, proto se hodí fonsecovi víc, ale mirante už loni ukázal, že tu není na nic

O tom žádná, jakou chceš lepší dvojku? Chytil včera dva čisté góly. Kolik dvojek tohle dokáže? Klobouk dolů. :Ok:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:

O tom žádná, jakou chceš lepší dvojku? Chytil včera dva čisté góly. Kolik dvojek tohle dokáže? Klobouk dolů. :Ok:

navíc vi do jake pozice prisel, neremca, vi ze AS je pro nej v jeho veku vrchol

Jj, lepší než tam mít olsena apod.