Gól na konci napovídá, že to není až takový průser. Opak je ale pravdou. Ten rozdíl byl enormní. Přikláním se k názoru, že ve hře dopředu spoléháme na individuální dovednosti jednotlivých hráčů. Jestli to Pelle dobře rozdá, jestli Tammy uteče nebo jestli Nicolo obejde aspoň 2 hráče. Bylo mi jasné že ani božský Mourinho nedokáže v prvním roce udělat z rozbitýho Říma mašinu. Proto nechci hned dělat závěry, ale čekal jsem, že předá hráčům zkušenosti z oblasti taktiky. Že každý bude vědět co a kde má dělat. Když jsme měli na začátku tu šňůru asi 6 zápasu bez prohry, tak jsem si právě říkal že i když to není herně ideální, tak tam ten faktor Mourinho někde funguje. Ten tým má potenciál, ti hráči potrebujou jen probudit a nasměrovat. Ještě pořád chci věřit že to José zvládne. Kdo jiný když ne on?
Milan byl lepší, bez ohledu na penaltu, která byla víc než přísná. Je až zázrak že jsme po 4 prohrach stále na místě pro LM. Ta doba kdy byly Milany v prdeli, Lazio za nama a Bergamo někde v půlce jsou pryč. Konkurence je každý rok větší a je potřeba aby to viděli i ti nahoře. Kdo usne na vavřínech půjde z kola ven. Proto je potřeba to podpořit prachama, bez toho to nepůjde. Shrnul bych to tak, že máme víc než na KL, ale na LM to nevidím. Takže 5.misto a EL a budovat to, dat prostor trenérovi a zkusit stáhnout tu mezeru, kterou je mezi Milanama a zbytkem ligy.
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk