11. kolo, ROMA-milan

Ani jedna střela na bránu to asi vypovídá o naší aktivitě, seru na ně na Mourka který tam bude dávat své kotě bez šťávy :roll: jedno zdraví mam abych se kvůli fotbalu psychický a fyzicky zničil tak to teda neee vždyť je to sracka bez systému to ACecko v co hrát a my, jedna velká nuda!!!

Ze začátku jsem si říkal že jsme se z nich neposrali, měli jsme pár protiútoků, ale nakonec jsme se zatahli a necháváme je hrát. Nejvíc mě sere jak lehce se necháváme obejít. Jejich beci si nás u lajny mažou na chleba. A pak si necháme dát takový hovno z přímaku podél zdi. Ukazuje to jak moc jsme pozadu oproti špičce a je před námi opravdu kopec práce

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Podle mě to normálně moh lbyt kříž s nějakým gólem na každý straně, nehazejme flintu. Každopádně ten ležák ve zdi se vyplatil. Už to někdy někoho trefilo?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Netuším, ale akokeby to bol trend, tak to robia všetci...
Zdá sa, že niekedy máme navrh, ale útok si vôbec nerozumie a nevie o sebe. Milán zatiaľ dobrý, ale tiež robia chyby a my to musíme potrestať, ak k tomu dojde... Počkáme na druhý polčas.

José dúfam zase redka, aby bol v novinách...

Francesco Totti AS napsal:
Dnes nemám přístup k nova sportu, máme někdo kvalitní stream? Dekuju

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

http://weakstreams.com/soccer-streams/serie-a/roma-vs-milan/41062/?sport=soccer

To je fakt banda takovych kreténu ... Penalta přísná nebo ne... Než k ní došlo udělali si z nás úplný šašky.

Vždyť nejsme schopni si vybojovat pořádnou šanci. To je otřesný a na to neexistuje omluva. Ten tým vůbec neví co má hrát.

A to raději nekomentují jejich přechody 1 na 1 nebo spíš 1 na 3.

Hele, upřímně, já jako chápu, že Felix Afena-Gyan může být talent, ale je to dorostenec a na lávce byl Faraon i Carles Pérez.

Penalta? Chápete to?

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Pěkná penalta :D ale zasloužíme si ji a ikdyz byla dost přísná dobře nám tak a Mourek by taky mohl vytáhnout oči z prdele a toho pomalého Cristanteho dát na tribunu.Mame 30 aby jsme aspon jednou vystřelili na bránu 😁😁😁

Jsme hrozně nepřesný, hlavně když je potřeba to zrychlit nebo zakončit. Prostě v nějakým tlaku. A to je pak vytvářet převahu.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tieto VAR penalty su šialene to je na smiech čo sa piska. Každopadne nie je to žiadna vyhovorka pretože raz to pomože jednemu raz druhemu.

Dúfam, že portugalského El Arroganta nebudeme trpieť na lavici 3 roky...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk