11. kolo, ROMA-milan

No ja to zase budem kukať, celkom sa mi darí kukať ako to Sushi zakladá, tak nech ma neprejde chuť!

Do toho!

Milan má s Interem asi nejlepší tým v lize. Už by ale bylo načase zlomit tu bídu s top klubama

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

masterhunter napsal:
pasta napsal:
Dělá si ovšem prdel že dá znovu Mikhiho :nenene: no nic snad za tři body

... Jojo ještě víc hejtu na mikiho a dneska dá hattrick
Věřme. Loni byl nejlepší letos to zatím nejde. Proto bychom tam všichni asi raději viděli Faraona, ale Miki to zlomí. Třeba právě už dnes.

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Jak jsem psal jindy ,já ho mám rád ale letos formu opravdu nemá a proto bych tam raději videl někoho jiného, protože my po tem levém křídle nejsme bohužel schopni zaútočit ,kéž by jsi měl pravdu a dneska mu to tam napadalo ale spíš si myslím že budeme picovat že neudělal nic dobrého,No uvidíme

Hrajeme zandoura a stejně prohráváme, levá strana neexistuje střed pole tristní ,stoperi dobří ale je to bída na ty lepší nemáme to je prostý fakt navíc jsme strašně čitelni, žádná kreativní akce nic.Pokud tam nedá chlapy kteří mají aspon snahu tak ani bod neurveme

Je až smutný, že jsou na tom technicky daleko líp. Každopádně AC hraje fakt sympatický fotbal. Na to je radost se dívat. Ne jak na naše přehazování balónu v útoku z práva do levá a naopak s takovou razanci, že to v prostřed zachytí i ta největší lemra.

Bohužel jsou jinde.

Podle mě to normálně moh lbyt kříž s nějakým gólem na každý straně, nehazejme flintu. Každopádně ten ležák ve zdi se vyplatil. Už to někdy někoho trefilo?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk