Budeme tlacit na bod
Kurva mazec(kardio na srdíčko jak CYP) ale druhá půlka špatná co si budeme říkat, nechápu že nestřídá dříve ikdyz zrovna ty kraje ty bych nestřídal.Polacek 4 chyby celkem velké naštěstí pro něho za nádherný centr Mimochodem ty centry máme hrozné a ten Dan no nezlobte se na mě ten je úplně mimo ten ať táhne zpět do Anglie, třeba se zvedne ale zatím katastrofa a nejhorší Lukaku už třetí šanci musel dát a snad to borce nakopne, každopádně se těším až Mourek ukončí angažmá a tenhle kádr převezme někdo jiný ( třeba Conte) myslím si že jde hrát lepší fotbal než co předvádí ikdyz úplná hrůza to dnes nebyla
Hezkej souhrnDovolím si pár bodů
1) Ten Kristensen u nás dělá co?
2) Sanchez vypadal, jak kdyby balón neviděl rok, snad se dostane do formy.
3) Budu se opakovat, ale Bryan top.
4) Elsha se mi zdá lepší na hrotu.
5) Lukaku hrál hrozně, chlap jak hora a nechá se odstavit jak mladší žáček z okresu, hlavičku nevyhrál ani jednu, ale rozhodl, úlohu splnil budiž, snad to pomůže psychice.
6) Kdyby se Karsdorp naučil centrovat jak bránit, byl by daleko platnejsi.
7) Rui dneska podržel.
8) Dybalito měl sice podle mě kopat penaltu, zahodil pár šanci, ale zase oba góly šly z jeho rozehrávky a na druhý rovnou nahrál. Snad se nezranil.
9) Mourek nedostal červenou !!!
10) Verim, že Zale bude platný, je mu 21 let a tolik hejtu si nezaslouží !!
11) Azmouna neznám, dneska jsem ho viděl asi poprvé ale ta hlava byla ukázková.
12) Přesně takový zápas jsme potřebovali, tohle nás musí nakopnout.
13) Zcela upřímně a objektivně si Lecce nezasloužilo prohrát.
Hezkej souhrn
Jinak teda, umíme si to udělat hezky.
Tyhle zápasy, když dal dva góly do pule a v hraješ 2:0,proste v hraješ.
Když si to umíš udělat tak jako my, tak během toho padneš do deprese a pak to slavíš jak ligu mistrů
Góly super, měli jsme jich dát mnohem víc, přesně jsem tušil, ženám jednou někdo takhle ulitne... Že nějakej goly/góly dáme bylo jasný, ale současně to smrdelo do poslední vteřiny... No, dobrý na mentální posílení, snad si nikdo nic neudělal.