11. Kolo AS Roma - Lecce

To je ale silene takove setreni ….nic nekopej at se nezranis 😀ale realita no…jak Schick

Zranit se u penalty? Ani si nevzpomínám že se to stalo 😄 Nicméně je to silné kafe.

Ta penalta byla kopnuta snad nejhůř jak mohla být. Kousek od prostředku brány (tam ten gólman bude prakticky vždy, pokud nehodla dělat akrobatické kousky). A razance mizerná.

A Pata Šik? Toho mi je chudáka líto ....

Úryvek iSport

Zápas proti Lecce však přinesl další příběh. Provinční soupeř šel do vedení v 71. minutě gólem Pontuse Almqvista a jen podpořil skvělý výkon brankáře Wladimira Falconeho, o němž se ví, že je hrdým fanouškem AS, i když za Římany nikdy nehrál. „Dokud budu hrát fotbal, vždy budu mít ambice chytat ve velkém klubu, jakým je AS. Netajím se tím, že tomuto klubu fandím, teď mám ale smlouvu v Lecce a snažil jsem se pomoct týmu na Stadiu Olimpiku získat body. Bohužel to nestačilo. Je velká chyba nezískat v takto rozehraném zápase body,“ pronesl hrdina hostů, který kryl tři pokusy včetně penalty a čelil dalším zapeklitým situacím.

„Je mi Falconeho líto, protože moc dobře vím, že jeho srdce bije pro AS. Vždycky, když se s námi potká, pochytá prakticky všechno,“ chválil gólmana soupeře Mourinho.

to jsem nevedel,zajimave,pojd chytat k nam teda

Falconeho bych bral, chyta velmi dobre a to dlouhodobe. Jen skoda toho jmena. Ses Ital, mas italsky prijmeni jako malokdo… a rodice to zabijou jmenem Wladimiro 😃😃