S některými tu souhlasím hodně, s někým vůbec.
Podle mě AS odehrálo nejkompaktnější zápas, kterej jsem pod Garciou viděl. Hráli jsme s NEJLEPŠÍM týmem na světě a naše AS bylo takticky skvěle připraveno, skvělá byla ta týmovost a neskutečnou roli v tomhle zápase sehrál Edin Džeko. Odkopy, výkopy, vše, co letělo na něj on měl, neprohrál hlavu a s Piquém na zádech dat si několikrát balón na prsa a rozehrát, to je mazec. Fotbalista úžasnej, myšlení skvělý a že mu všechno nevyšlo bych vůbec nevyčítal.
Iago zleva hodně makal, ale byl slabší, zato Salah, ten co předváděl, to bylo neskutečný. Když na něj šel balon, kterej měl do sprintu, tak cvakala prdel celý Barceloně, neskutečná raketa...škoda, že to nevedlo k nějaký šanci.
Záloha...DDR skvělej, rval se jako tygr, Radja naběhal snad 15 kiláků, škoda jen toho, že zranil nešťastně Rafinha a Keita...já nevím, ve vzduchu 100% mám pocit, ale není to úplně ono. Každopádně si to odmakal.
Florenzi a jeho gól...to vstoupilo do historie nejen LM, ale fotbalu celkově. Ten jezdil, bojoval, občas zbytečně balony urazil, ale podle mě skvělej.
STOPEŘI...ty vole, Rudigera jsem viděl poprvý a mám z něj radost. Výkon skvělej, cca ve 25. minutě ve vápně čistě vyskluzoval Suaréze (mimochodem to je s prominutím hrozná piča) a celkově ten výkon byl jistej.
Manolas...dvě slova..TOP stoper! Digne chudák, hlídat hráče z jinýho světa, to bylo něco, ale nic nevypustil.
Vojty je mi líto, snad bude v pohodě, protože z něj na mě srší jistota. Morgan...před ním klobouk dolů, to co dokázal. Je pecka mít takovouhle zkušenou dvojku.
Podtrženo, sečteno, bod skvělej, posily zatím na mě působí výborně, klobouk dolů před celým týmem, speciálně před Morganem a Florem.
Je to dlouhý, sorry.