1. zápas skupiny, Roma-Barcelona

scr

Bodik super v celkovém součtu by mohl být rozhodujici.Je ale vidět obrovská síla Barci..každopádně dnes se skvěle bránilo.perfektní hra do zadu od vsech. Na oko diváka fotbal strasnej ale účel světil prostředky a bod berem.Forza Roma!!

Bod super co se fotbalu tyce nic jineho jsem necekal Barca je jinde , ale ta nase bojovnost :Ok: a ke golu :pipp:

Super, v bod som ani nedúfal, to sa počíta... nemám k tomu moc čo napísať, akurát len, že z Manolasa je TOP stopér, ten bol dnes znova výborný, ked prichádzal som mu moc neveril, ale neuveriteľné aký to je držiak aj v týchto časoch, ked chýba kvalitný 2. stopér. Z Rudigera mám zatiaľ zmiešané pocity, veľa ľahkých situácii vyriešil zle, na druhú stranu, potenciál tam je... DDR a Flore super, tiež dobrý Džeko

Ubráněný bod, těžko mohl někdo čekat něco jiného. V první řadě velký palec pro Morgana, hodně podržel. MOTM Flore, to je prostě idol, škoda že mu nevyšla ta levačka. Zklamal mě Džeko, posbíral sice hodně vysokých balónů a ke konci se často vracel, ale čekal jsem větší aktivitu, napadání. Chtěl jsem tam Tottiho už někdy od 70. minuty, stejně tak Iturbeho za Falqueho, to mělo přijít určitě dřív.

Bod s Barcou zlatý, věřím že klíčový. Teď Sassuolo :roma:

DAJE ROMA DAJEEEE :roma: :sala: :sala: :sala: :danko: vynikajuci bodik na uvod,rudi garcia nam zavrel usta,muzstvo pripravil v obrane perfektne,skoda ze sme viac nesli do brejkov..........na konci bolo vidiet aky to bol fyzicky tazky zapas,Florenzi je po tottm,de rossim dalsi rimsky boh....ROMA !!! :sala: :sala: :sala: :sala: :sala:

Je to tam! Bod je super, v to asi nikto nedúfal...takýto výkon, aký tento tým predviedol, som hádam ešte ani v Ríme nevidel, krásne zvládnutý zápas proti najlepšiemu týmu sveta!!! Tu sa to ukázalo, že proste máme na to, aby sme dokázali uhrať dobrý výsledok s akýmkoľvek týmom, nech už štatistiky hovoria hocičo, keď sú hlavý čisté a hrá sa tak ako má, som na vás hrdý, Grazzie Ragazzi :tlesk: a k Džekovi, ten hejt je úplne mimo, lebo ten chalan urobil toľko špinavej roboty, toľkokrát bránil a pomohol obrane, že sa čudujem, že ho nepoložilo skôr ako Floreho...A ešte niečo, Ďakujem Bohu a vesmíru, a všetkému, že to Morganovi vyšlo, lebo v tak napätom zápase proti takému týmu nútene striedať brankára je veľmi veľký psychický šok ako pre hráča, tak aj pre tým, ale Morgan to zvládol s kusiskom šťastia, za toto má môj obdiv :Ok:

Vladis napsal:
a k Džekovi, ten hejt je úplne mimo, lebo ten chalan urobil toľko špinavej roboty, toľkokrát bránil a pomohol obrane, že sa čudujem, že ho nepoložilo skôr ako Floreho...

Exactly, jedna ztráta balonu sice nebyla nejšťastnější, kdyby sebou ovšem hodil ala borci z Barcelony, tak by na něj faul od Busquetse odpískal. Měl spoustu balonů ze vzduchu a dokázal to dávat do strany. Vážně nevím co chcete, od "devítky" v takovýmhle zápase. :shock: Totti ve včerejším systému neměl co dělat, s ním bychom hráli o desíti.

Morgan zaslouží :Ok:

Na konci tedy obrovská klika, bod zlatej a slušně odpracovanej, ale klepal jsem se, že jim tam něco padne.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ALESSANDRO FOR PRESIDENT

jinak skvělej kolektivní výkon, paráda

dneska mi je jako bych tam lítal s edinem

Totti a hlavně Maicon... :lol: :lol: :lol:

Dai cazzo

Code:
https://twitter.com/SimonteCone/status/644285307127529472

Francesco Totti AS napsal:
Ubráněný bod, těžko mohl někdo čekat něco jiného. V první řadě velký palec pro Morgana, hodně podržel. MOTM Flore, to je prostě idol, škoda že mu nevyšla ta levačka. Zklamal mě Džeko, posbíral sice hodně vysokých balónů a ke konci se často vracel, ale čekal jsem větší aktivitu, napadání. Chtěl jsem tam Tottiho už někdy od 70. minuty, stejně tak Iturbeho za Falqueho, to mělo přijít určitě dřív.

Bože, na co by si tam měl Tottiho v takovém zápase? :shock: :shock:

S některými tu souhlasím hodně, s někým vůbec.
Podle mě AS odehrálo nejkompaktnější zápas, kterej jsem pod Garciou viděl. Hráli jsme s NEJLEPŠÍM týmem na světě a naše AS bylo takticky skvěle připraveno, skvělá byla ta týmovost a neskutečnou roli v tomhle zápase sehrál Edin Džeko. Odkopy, výkopy, vše, co letělo na něj on měl, neprohrál hlavu a s Piquém na zádech dat si několikrát balón na prsa a rozehrát, to je mazec. Fotbalista úžasnej, myšlení skvělý a že mu všechno nevyšlo bych vůbec nevyčítal.
Iago zleva hodně makal, ale byl slabší, zato Salah, ten co předváděl, to bylo neskutečný. Když na něj šel balon, kterej měl do sprintu, tak cvakala prdel celý Barceloně, neskutečná raketa...škoda, že to nevedlo k nějaký šanci.
Záloha...DDR skvělej, rval se jako tygr, Radja naběhal snad 15 kiláků, škoda jen toho, že zranil nešťastně Rafinha a Keita...já nevím, ve vzduchu 100% mám pocit, ale není to úplně ono. Každopádně si to odmakal.
Florenzi a jeho gól...to vstoupilo do historie nejen LM, ale fotbalu celkově. Ten jezdil, bojoval, občas zbytečně balony urazil, ale podle mě skvělej.
STOPEŘI...ty vole, Rudigera jsem viděl poprvý a mám z něj radost. Výkon skvělej, cca ve 25. minutě ve vápně čistě vyskluzoval Suaréze (mimochodem to je s prominutím hrozná piča) a celkově ten výkon byl jistej.
Manolas...dvě slova..TOP stoper! Digne chudák, hlídat hráče z jinýho světa, to bylo něco, ale nic nevypustil.
Vojty je mi líto, snad bude v pohodě, protože z něj na mě srší jistota. Morgan...před ním klobouk dolů, to co dokázal. Je pecka mít takovouhle zkušenou dvojku.

Podtrženo, sečteno, bod skvělej, posily zatím na mě působí výborně, klobouk dolů před celým týmem, speciálně před Morganem a Florem.

Je to dlouhý, sorry. :) :roma: :roma: :roma: :roma: :roma: :roma: :roma:

Súhlasím s Abaddonom skoro na 100%

Keita sa nám začína podobať na Seedorfa, prestáva behať, akoby sa nevedel ani rozbehnúť, ale pozične bol OK

Manolas je TOP stopér, naozaj mi hlava nebere, prečo ho Brenda stále tak podceňuje, včera ukázal svoju triedu, ako tam asi 2 krát zachránil gól, celý zápas pozične a čítaním hry bez chýb.

Rudiger ukázal potenciál, môže to byť zviera, ale včera spravl pár chýb, hlavne tá pri brvne Messiho bola dosť vážna, to sú tie situácie, za ktoré sme na Yangu či Astoriho nadávali

Dýýňa to nemal včera ľahké a už vôbec nie po tom góle, kde bol IMO faulovaný, Raz ho tam Messi vykuchal, ale inak dobre, od zápasu na Gamper cupe bolo vidieť ten rozdie mať tam jeho alebo Torosidisa

Na Floreho bolo všetko napísané

S Džekom súhlasím s Abaddonom.

Moc nezapadol do zápasu Radja.

DOBRY BOD. DAJE

Maximum, co z toho šlo vytěžit, skvělý kompaktní výkon!

PRO MĚ JEDNOZNAČNĚ KOSTAS MANOLAS MOTM :!: :!: :!:
skvěle i Flore, Rüdiger, Dani výbornej, Salah paráda, Džekova obětavost pro tým ohromující.
Slušně i Radja, i když už zahrál lepší zápasy a ten faul to taky pokazil, Vojta i Morgan jistotami, Keita pozičně skvěle, na sprinty už to není a nebude.
Iago hodně pomáhal Dignemu, kterej jedinej trochu hořel, nicméně kdo by proti Messimu nehořel...

Já jsem spokojen a z výkonů Manolase s Florem doslova nadšen. Důležitej bod :!:

Franče + Maicon :hahaha: :hahaha: :hahaha:

daje e forza roma!!! :daje: :daje: :daje:

mne na vcerajsom vykone chybalo len trochu viac sebadovery po ziskani lopty pri tom hlbokom bloku, prilis casto sme to odkopli len tak naverimboha...

oni musia mat aspon troch hracov stale vzadu (Ter Stegen, Pique a Mathieu), takze aj s vyuzitim Vojta mame po ziskani lopty na nasej obrannej polovici prevahu 11 na 8, tak aj za cenu rizika by som ich tam skusil vytukat, nech aj oni behaju cez zapas bez lopty... proste nesnazit sa o protiutok, ale len o podrzanie lopty - my sme to na futsale volali ukazovacka...

este dodam, ze som velky futbal nikdy na vyssej urovni nehral, takze mozno mam prilis naivnu predstavu.

inak mi vcerajsi zapas urobil obrovsku radost :Ok: :Ok: :Ok:

:danko:

Abaddon napsal:
Keita...já nevím, ve vzduchu 100% mám pocit, ale není to úplně ono

Tak jak jsem ho za dva zápasy v lize nemohl vystát, tak tentokrát bych u Keity vyzdvihnul to, čeho si podle mě velmi dobře všiml spolukomentátor na STV, a sice že měl na starosti Iniestu a toho až na jedinou šanci vymazal. Neznám sice moc dobře hru Barcelony, protože bych se na ní nedokázal pravidelně koukat, ale faktem je, že Iniesta včera byl neviditelnej a tvořit tak musel čistě Messi, s čímž jsme si většinou dokázali poradit.

Jinak Iago se mi ZATÍM jeví jako poctivej pracant, kterej navíc dokázal udělat body, možná to není top kvalita, ale je to charakteristika hráče, kterýho obzvláště my potřebujeme... ne snad z hlediska postu, ale nabízí se přirovnání k Perrotovi, typologicky hráč jehož přínos je snadné podceňovat, ale oběhá a dokáže bodovat.

Pique napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Bože, na co by si tam měl Tottiho v takovém zápase? :shock: :shock:

držení balonu a přihrávky za obranu