1. zápas skupiny, Roma-Barcelona

Digne byl imho přišlápnutý, což nic nemění na tom, že je zatím hodně špatný. Naopak Rüdiger skvělý. Záloha strašně zmatená místama. Džeko podrží balón, zpracuje výkop, to nám v minulosti chybělo. Hlavní zbraň ale vidím v Salahiovi. Falque slabý, čekám víc. Jinak teda bráníme, to se dalo čekat. Nejvíc mě sere to nakopávání.

pasta napsal:
nejaky odkaz co se neseka?

teraz je polcas, tak sa pridam, nema niekto dobry link?
gol som videl az zo zaznamu :zed:

hrajeme srdcom, milujem nas doterajsi vykon, aj ked mi to seka...
podla mna nebranime umyselne, Barca hra neskutocne, takto dobre a koncentrovane nehraju myslim casto, ale my jazdime...

DAJE!!!

scr

Jenže tenhle styl hry nemůžou udržetddalších45 minut ppřeci...bránit až na své polovině a spoléhat na brejky prez celý hriste..to Salah nemůže vydržet..ale jinak je to neuvěřitelně sprinter..měli by to víc vysunout to napadani

masterhunter napsal:
PsYchr napsal:
Už ti někdy někdo šlápnul patou na nárt?
Nad Florenziho fotkou si dneska vyhonim

:-DD

Všimli jste si toho jak je obrana barcy uplne v prdeli z bránění Salaha, kterej krom toho že je fantastickej, ale je taky 2x rychlejsi než oni ? Lupl bych tam toho našeho turbeho.
Presne toto aj mňa napadlo, že Falqué dole a Iturbeho, nech tam vietor narobí dať :Ok:

Nemůžeme bránit šestnáctku 45 minut, ale taky nemůžeme s naší zálohou vysunout presink
Digneho je mi trochu líto, Messi je dneska úplně jinde, než všichni ostatní na hřišti
Měl sem strach z Rudigera a mohl by přece jen Dignemu trochu víc krejt záda, ale nehraje zle
Florenzi :core:
Džeko kolik vybojoval a udržel balonů (do you remember Destro?)
Dneska nám strašně chybí ve formě hrající Lemmy

garcia klobuk dole,zeby bol naozaj trener?,pripravil ich perfektne takticky,barcelonu k nicomu nepustame,mohol by vynst nejaky brejk,salah je rychlik.

PsYchr napsal:
Už ti někdy někdo šlápnul patou na nárt?
Nad Florenziho fotkou si dneska vyhonim

Viem ake to je ale toto je liga majstrov zapas proti momentalne najlepšiemu mužstvu na svete pred asi 70 000 tisicovom nadržanom publiku adrenalin na maximum a chces my povedat ze by to nedokazal prekusnut prosim ta. Tolko hračov som videl hrat so zranenim pre ktore musel ist neskor dole.

Suárezovi zakázať hrať futbal, keď nehryzie, tak kope, ak sa mu stalo to čo mne, tak minimálne mesiac bude Wojto mimo, no dúfajme, že to nebude najhoršie...

Džeko dolu. Sice vybojuje ale to už je po několikáté co pokazil, protože se mu balon hrozně plete pod nohama, hold žádný technik no :(

Dzeko zatim nic nevymyslel ( ani nemel moznost poradne), jen pokazil... Ja bych vsadil na rychlost, se kterou oni maji problemy.