1. zápas skupiny, Roma-Barcelona

Asi to bude rukama, ale ani na mojem PC, ani na noťasu, ani na pc rodičů sem nikdy žádnej sopcast nerozjel

scr

PsYchr napsal:
Asi to bude rukama, ale ani na mojem PC, ani na noťasu, ani na pc rodičů sem nikdy žádnej sopcast nerozjel

musis mit verejnou IP si myslim...zkousel jsem to a funguje to:)

já moc nevim jak tyhle věci fungujou, ale nezavřou nám fórum, když to tu budete řešit, že ne? :lol:

Download: 24,15 Mbps
Upload: 11,34 Mbps

Stačí? A počítač spojím s TV jak jako? Moc tomuhle nerozumím. :(

scr

Abaddon napsal:
Download: 24,15 Mbps
Upload: 11,34 Mbps

Stačí? A počítač spojím s TV jak jako? Moc tomuhle nerozumím. :(

To by jsi asi musel spis nejak se setopboxem..ono to asi nebude jen tak :) Davaji to na STV1, to ma asi vetsina lidi...holt to bude v cizim jazyce a jen par stastnych to bude mit v tom rodnem :)

Hodte tu pak nejaky link :) Me dnes odpojili satak !!!45 kc jsem zaplatil az vcera:nedoplatek (Ja kokot)!!!Kurva ja mam den a k tomu pokuta od fizlu co me dnes jeste ceka :zed:

předpokládaná sestava podle očekávání
budu koukat na STV, když bude Merčiak nesnesitelnej, vypnu zvuk
DAJE ROMA!!! :daje:

Possible lineups

Roma: Szczęsny; Florenzi, Rüdiger, Manolas, Digne; Nainggolan, De Rossi, Keita; Salah, Džeko, Falqué.
Out: Pjanić (ankle), Capradossi (knee)
Doubtful: Rüdiger (unspecified), Leandro Castán (unfit)

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitić; Neymar, Messi, Suárez.
Out: Bravo (calf), Vermaelen (calf), Alves (muscle), Douglas (hamstring)

potvrzeno

takže podle očekávání

daje!!! :daje: :daje: :daje:

FORZA ROMAAAAAAA :roma: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: velmi sa tesim ,ale aj bojim nech sa nezopakuje bayern-najvacsia hanba aka mohla byt........tento rok mame co sme pred rokom nemali -UTOK.....ak budeme hrat s velkym respektom a posrato prehrame ,verim ze dzeko dokaze rolu bombardera..........PODME DO NICH !!! :daje: :daje: :daje: :danko: :roma: :sala: :sala: :sala: