1/8finale - Prvy zapas - Roma x madrid

0-1 alebo 1-2 by bol zrejme spravodlivejsi vysledok, ale Real ukazal, ze je niekde inde, cakal som, ze budu v druhom polcase frustrovanejsi, ale ten gol im tam padol v pravy cas z prvej strely na branu, co je presne to, co v tomto nasom stave v takomto zapase nechces...

Spallettiho reakcia po zapase vystihuje moje pocity.

:danko:

masterhunter napsal:
No nic, jdu chrápat. Každopádně nezlobím se, jsem překvapenej za výkon, chybělo jenom štěstí. Dobře kluci, dobře ! Za to by se spoustu klubu proti realu nestydělo.

:Ok: :Ok: :Ok: *omg*

PsYchr napsal:
Dva hráči - Radja, kterej byl všude a nikde a Salah, kterej na co šáhnul, to dojebal
Rudiger s Mabolasem výbornej
Džeko se třikrát dotknul balonu a uděla tři šance...očekávám hejt
Sem nasranej
Du se ožrat

Na dzeka dnes ani pul slova....

masterhunter napsal:
PsYchr napsal:
Dva hráči - Radja, kterej byl všude a nikde a Salah, kterej na co šáhnul, to dojebal
Sem nasranej
Du se ožrat

Mám štěstí, že piju konstantně....

Bol som spokojný až do druhého gólu, ten bol navyše. Digne hrá celý zápas suprovo, a potom tam nejakého blbečka Jesého doprevadí až do brány. Kam chcel ešte ísť... do šatne? Systém bol nastavený super, chápem, čo striedaním Luciano zamýšľal, ale moc to nevyšlo, tá stopérska dvojka držala, Floreho na tom bekovi nechať mohol, ostatní mu už vôbec nepomáhali. Úplne nesúhlasím s tou kritikou na Salaha. vzal to na seba, snažil sa, bojoval... ale Ramos s Varanem nie sú proste Acerbi a poddbní obrancovia v lige... ak niekto chýbal, tak Pizarro z roku 2008 miesto Pjanica, ten tej hre neprináša doslova nič v týchto zápasoch... škodáááá... hlavne sa z toho na Bernabeu neposrať!!!

Nechápu hejt na Salaha, byl jedinej, kdo jim tam byl schopnej obranu provětrat, ač bezvýsledně.
Odehráli jsme velice slušný zápas, ten progres je obrovskej.
Porazil nás Ronaldo individuální kvalitou a Královec nevýhodou před druhým gólem.
Pičus zkurvenej českej měl na obou stranách fouknout pětku.
Asistenti to samé, na každé straně namávnutej ofsajd.
Nemáme se za co stydět.

forza roma
:daje:

Largo napsal:
masterhunter napsal:
PsYchr napsal:
Sem nasranej
Du se ožrat

Mám štěstí, že piju konstantně....

Já taky leju, ale moc sem nepochopil co si chtěl říct ;D

ja by som nehladal u nas vinnika, tomu Vainqueurovi keby to voslo, tak verim, ze by sme vyhrali, to by bol nenormalny moment a stadion by sa prebral...

tlieskam kazdemu, nechali tam vsetko a zasluzili si lepsi vysledok.

PsYchr napsal:
gerv by dal dneska hetrik
Carlo napsal:
Bol som spokojný až do druhého gólu, ten bol navyše

vidím to stejně

Být tam dnes místo Faraona Gerv, tak dá tak 3 kusy :wink:
druhý gól zamrzí, 0:1 by byl do odvety mnohem lepší výsledek.

Salah neměl moc možností něco vymyslet, protože tam byl většinou sám, měl tam ale momety, které šli vyřešit lépe a já jsem někdy od 70. minuty chtěl na jeho místo Falqueho.

Dzeko dneska fajn, ale sere mě ten jeho línej pohyb :grr: (Do toho Besiktasu nebo kam bych ho klidně pustil)

Jinak Král měl pískat penaltu, nepískl..klasika...věřím že by to pak vypadalo jinak

Nemáme se za co stydět, odehráli jsme kvalitní zápas. Do odvety moc šancí nemáme, ale kdoví kdy zase budem hrát LM, tak sand to bude stát za to...FORZA ROMA!

V nejakom case (60. minuta?) sme mali nabehanych 63km ku 59km hosti. To som v minulom roku nevidel. Chalani behali, skutocne sa nemaju za co hanbit. Mrzelo ma, ze tam nic nepadlo. Gol sme si zasluzili.

Ronaldo je Ronaldo no.

Od 77. minuty vypadla telka v podniku, tak som nepozeral.

Bolo to dobre, ale ten Perrotti, to ti je taky fotbalista. Kde bol chalan doteraz? Velmi sa mi paci jeho hra.

Je to škoda ale nebola to katastrofa. Ten výsledok bol možno krutý. Ale vyhrali im to individuality v predu a skvela obrana.
Nikomu by som nenadával každý bol namotivovaný a snažil sa. Že už chýbala väčšia individualna kvalita to sa dalo čakať.
Chyba nám nejaky novy Totti. Mame dobrých hráčov ale neni tam taký s ktorého by sa obrana súpera vyložene posra... Možno proti Carpi ale to nemôže bit meradlo kvalít.
Snáď v odvete aspoň ten gól padne a nebude to jednoznačná záležitosť. Bal som sa že na tím ako Real strácame oveľa viac.

ak nieco dnes okrem stastia fakt chybalo, tak choraly Curva Sud.
stadion v nedohladne, tretina timu je u nas len na hostovani, Totti pomaly sa luciaci s karierou, otazne vedenie klubu...

kiezby sa k nam to stastie priklonilo a dostali sme sa do skupiny ligy majstrov aj v buducej sezone...

pozitivom je navrat Spallettiho, Primavera druhykrat po sebe vyborne v lige majstrov, perspektiva v hracoch ako Paredes, Sanabria, Umar Sadiq, Nura, Soleri, Di Livio, ci Gerson...

FORZA LA MAGICA!!!
GRAZIE LUCIANO!!!

Salah hral dobre bych rekl nevim ktery hrac od nas jim delal vetsi vetr nez on a to mi rikali i kluci v hospe ze dost rychlej a je schpny neco udelat ano i dost veci pokazil ale patril k nejlepsim :Ok: jinak jsem rad co jsme predvedli myslim ze na ty moznosti slusny vykon ale co me nasralo byl ten nas zmrd Kralovec at tahne ta pica pekne daleko !!!!

Zaujimalo by ma čo ti fanušikovia vlastne chcu ? Aky je problem. Vysledky sa zlepšili to asi nebude to hlavne.

na eurofotbal som napísal:

SZCZ: 1. gól teč, druhý zas popod nohy Digneho... možno to vyzeralo, že sa niečo chytiť dalo, ale asi skôr nie
Florenzi: Veľmi dobrý výkon, najmä defenzíve, ale OK aj smerom dopredu. IMO Ronalda zvládol s bravúrou, v 2. polčase mu už ale stred poľa a Salah prestali absolútne pomáhať a zostal na celú lajnu sám, preto to na konci vyzeralo, že horí, ale chyba bola v spoluhráčoch pred ním, nie vňom.
Manolas: Bezchybný
Rudiger: U Antona to už nie je podľa mňa náhoda. Výborný v Derby, na Neapoli a teraz aj proti Madridu. Tie veľké zápasy zvláda zatiaľ parádne. Talent a potenciál tam je obrovský, vykúpil by som ho.
Digne: 85 minút absolútne fantastický a z našej strany asi najlepší. Pak neskutočná pitomosť ala Joh Arne Riise pri 2. gole, ktorá nám vzala aj tú poslednú teoretickú šancu na postup.

Vainquer: V 5. minúte spravil asi 3. faul na Ronalda a už som začal tŕpnuť, postupom času sa však zlepšil, aj ked tam mal pár zbytočných strát
Nainggolan: Za mňa OK. Zo zálohy najlepší
Pjanic: Mííra je kameň úrazu tohto mužstva a problém, ktorý bude treba cez leto vyriešiť. Bohužiaľ, tomu tímu, špeciálne v týchto zápasoch neposkytuje nič. Už by sa od neho čakalo, aby dokázal zahrať aspoň podobne, ako to dokážu tí najlepší stredopoliari na svete, ale on je od toho na míle vzdialený. V 2. polčase brutálne nestíhal smerom dozadu a dopredu nič, o tvorbe hry ani nehovoriac. To duo Pizarro-Aquilani bolo pred 8 rokmi veeľky luxus.

Faraon: Herne asi jeho najlepší výkon v AS, škoda zranenia
Perotti: "driblér, ktorý bude AS na hovno." Klucovy Spallettiho hráč
Salah: Ja moc nechápem, čo niektorí chcete. Teraz nehodnotím tých ľudí, čo videli AS a jeho poprvé a robia o ňom unáhlené závery. Ale myslím fanúšikov AS a calcia. Salah je teda minimálne v Taliansku absolútna špička na svojom poste. Tá jeho zbrklosť vo finálnej fázi je údeľ jeho rýchlosti, ale MOMO proste nie je Iturbe či Gerv. Na rozdiel od týchto a Cuadrada (to snád nemylsíte vážne) dokáže dávať góly do postavenej obrany. Jasné, aj mňa dnes vo veľa veciach nasral, ale on do ich obrany po celý čas bušil, nebál sa to hodiť a pri tej prihrávke na Džeka už naozaj nechýbalo veľa. Mňa by zaujímalo, akú väčšiu kvalitu by ste tam tak miesto neho chceli? Ronalda či Messiho asi neprivedieme... Stačí sa popzrieť jak zahrali Anderson s Candrevom proti Leverkusenu a to je Madrid úplne INEKAFE

Džeko: Na Bernabeu by mal hrať od začiatku, bol posilou dnes...
DDR: To jeho zaradenie do obrany moc nevyšlo, v odvete snád už v zálohe