1/8finale - Prvy zapas - Roma x madrid

Jako takticky to bylo dobrý, dokázali jsme Real držet daleko od šancí, první gól zvedl Florenzi, což udělalo tu střelu nechytatelnou.
OD gólu jsme byli i lepší, podle mě jsme si bod zasloužili, kosa na Florenziho ve vápně víc než jasná, tam snad ani simulovat nešlo a z protiútoku 2:0...co si budeme povídat, tohle je prostě fotbal.
Nicméně AS proti velkoklubu po pár letech vypadalo dobře. Salah, kdyby měl lepší finální fázi, tak patří mezi nejlepší na světě.
Strašně mě sral Vainquer, ale to bylo nic oproti tomu, jak mě sral Pjanič!
Džeko výborný střídání, v odvetě ostudu neuděláme.
AS!! :roma: :roma: :roma:

individuálně bych řekl, že

česny dobrý, za góly nemohl, ale mohl by se trošku naučit kopat do balonu
flore lítal jak blázen, dopředu dozadu, občas chybuje, ale to se ho asi chvilku ještě bude držet, pořád je docela mladej, pořád jde o kluka co pod zemanem začínal na křídle a pak pod garciou se z něj vinou vedení a sabatiniho stal žolík kamkoliv, kterej často neví, co dřív
manolas si slušně podával ronalda, z tohodle úhlu pohledu je výbornej
rudiger střídá momenty, kdy se zdá, že neumí moc kopat, s momenty, kdy vyveze míč mezi dvěma presujícíma hráčema, vůbec ho nechápu... ale včera taky asi dobrý zase
digne je pamrd, kterej je strašně alibistickej a hloupej, kopat asi umí, ale v běžný mezihře neustále dostává spoluhráče pod tlak, místo aby jim pomáhal, a když se dostane dopředu, většinou fauluje, což je teda velice stupidní a stojí ho to spoustu sil
vaniuqruueru ani nevim jak se to píše, ale kope super, občas někde zachrápe, ale jinak je to ten typ defenzivního halva, co mám rád, umí kopat, hraje s míčem čistě, že si ho skoro nevšimneš, občas vytáhne super áčko či střelu jako včera, jen tak dál
ninja trošku zběsilej, ale ono aby ne, když běhá za dva
pjaniš nula.
elsha škoda těch šancí, mohl (tu první) zkusit zakončit dřív, třeba by to tam padlo, jinak se mi líbí, i když to má pořád hrozně daleko k bráně
perotti výbornej, fotbalista.
salah gump, stop momo, go momo. škoda že neni hřiště delší nebo se nesmí hrát o mantinel... ale jezdil výborně

střídání ddr nic, dzeko slušne, Totti nic

spalletti to zvládnul dobře, škoda že se něco nechytlo a že jsme dostali ten tečovanej gól od jednoho z top3 hráčů světa... druhej gól osobně připisuju tý píče s píšťalou

After training earlier in Trigoria, Luciano Spalletti revealed who he will be taking to the Spanish capital on Tuesday to face Real Madrid in the second leg of Roma's Champions League last-16 tie.

Defender Antonio Rudiger will not travel to the Bernabeu after suffering a thigh injury. Upcoming tests will determine the timeframe of his absence from the first team.

Below is the full list of the 21 players included.

3 Lucas Digne

4 Radja Nainggolan

5 Leandro Castan

8 Diego Perotti

9 Edin Dzeko

10 Francesco Totti

11 Mohamed Salah

13 Maicon

14 Iago Falque

15 Miralem Pjanic

20 Seydou Keita

21 William Vainqueur

22 Stephan El Shaarawy

24 Alessandro Florenzi

25 Wojciech Szczesny

26 Morgan De Sanctis

35 Vasilis Torosidis

44 Kostas Manolas

48 Salih Ucan

59 Ionut Pop

87 Ervin Zukanovic

bez Rüdigera to nebude ono, za Luciana konečně dělá to, co stoper dělat má a individuální stoperské kvality má taky. Žukanovič ho zcela nenahradí a Dani samozřejmě taky ještě nebude. :(
btw. založte vlákno, někdo kompetentní ;-)