na eurofotbal som napísal:
SZCZ: 1. gól teč, druhý zas popod nohy Digneho... možno to vyzeralo, že sa niečo chytiť dalo, ale asi skôr nie
Florenzi: Veľmi dobrý výkon, najmä defenzíve, ale OK aj smerom dopredu. IMO Ronalda zvládol s bravúrou, v 2. polčase mu už ale stred poľa a Salah prestali absolútne pomáhať a zostal na celú lajnu sám, preto to na konci vyzeralo, že horí, ale chyba bola v spoluhráčoch pred ním, nie vňom.
Manolas: Bezchybný
Rudiger: U Antona to už nie je podľa mňa náhoda. Výborný v Derby, na Neapoli a teraz aj proti Madridu. Tie veľké zápasy zvláda zatiaľ parádne. Talent a potenciál tam je obrovský, vykúpil by som ho.
Digne: 85 minút absolútne fantastický a z našej strany asi najlepší. Pak neskutočná pitomosť ala Joh Arne Riise pri 2. gole, ktorá nám vzala aj tú poslednú teoretickú šancu na postup.
Vainquer: V 5. minúte spravil asi 3. faul na Ronalda a už som začal tŕpnuť, postupom času sa však zlepšil, aj ked tam mal pár zbytočných strát
Nainggolan: Za mňa OK. Zo zálohy najlepší
Pjanic: Mííra je kameň úrazu tohto mužstva a problém, ktorý bude treba cez leto vyriešiť. Bohužiaľ, tomu tímu, špeciálne v týchto zápasoch neposkytuje nič. Už by sa od neho čakalo, aby dokázal zahrať aspoň podobne, ako to dokážu tí najlepší stredopoliari na svete, ale on je od toho na míle vzdialený. V 2. polčase brutálne nestíhal smerom dozadu a dopredu nič, o tvorbe hry ani nehovoriac. To duo Pizarro-Aquilani bolo pred 8 rokmi veeľky luxus.
Faraon: Herne asi jeho najlepší výkon v AS, škoda zranenia
Perotti: "driblér, ktorý bude AS na hovno." Klucovy Spallettiho hráč
Salah: Ja moc nechápem, čo niektorí chcete. Teraz nehodnotím tých ľudí, čo videli AS a jeho poprvé a robia o ňom unáhlené závery. Ale myslím fanúšikov AS a calcia. Salah je teda minimálne v Taliansku absolútna špička na svojom poste. Tá jeho zbrklosť vo finálnej fázi je údeľ jeho rýchlosti, ale MOMO proste nie je Iturbe či Gerv. Na rozdiel od týchto a Cuadrada (to snád nemylsíte vážne) dokáže dávať góly do postavenej obrany. Jasné, aj mňa dnes vo veľa veciach nasral, ale on do ich obrany po celý čas bušil, nebál sa to hodiť a pri tej prihrávke na Džeka už naozaj nechýbalo veľa. Mňa by zaujímalo, akú väčšiu kvalitu by ste tam tak miesto neho chceli? Ronalda či Messiho asi neprivedieme... Stačí sa popzrieť jak zahrali Anderson s Candrevom proti Leverkusenu a to je Madrid úplne INEKAFE
Džeko: Na Bernabeu by mal hrať od začiatku, bol posilou dnes...
DDR: To jeho zaradenie do obrany moc nevyšlo, v odvete snád už v zálohe