1/8finale - Prvy zapas - Roma x madrid

ja som v prvom rade rad, ze to nespolukomentuje Karol Marko!!!
Merciaka i Zemana mam celkom rad, takze sa to da pozerat...
inak som sa dozvedel, ze mame problemy v kabine, ze je tam skupina hracov, ktora je proti Pallottovi a dalsie podobne srandy :D

ja som celkom spokojny, Real nevystrelil na branu a aj ked mali loptu, tak my sme hrozili vdaka Salahovi z brejkov, takze to nie je uplne marne a mame nejaky plan.

zla tam bola taka desatminutovka okolo 30.minuty, kedy sme po zisku stratili pri prechode do utoku par lopt, hlavne Vainqueur a Rudiger mi pridu dost nervozni, tak snad sa v satni trochu ukludnime a druhy polcas odohrame este lepsie...

:danko:

Ja som nič iné než takýto priebeh ani nečakal. Jediná naša šanca spočíva v čakaní na našej polovici. Real má dobrý pressing, občas to tam už zaváňalo stratou - z ktorej nám mohli pekne zatopiť. A hlavne do našej nezorganizovanej obrany pri protiútoku Madridu nemáme veľké šance. Salah ako riešenie raz za čas je ok, ale hlavne na začiatku sme to až prehnali neskor si ho už dobre pokryli. Mimochodom niežeby som nikdy nevidel Varaneho behať ale on sa mi zdal pri našej najvačšej šanci až veľmi rýchly :D

Chce to víc klidu.
Salah není schopný obejít hráče, spoléhá prakticky jen na rychlost
Vain brzda, Mira jakbysmet
Rudiger super zákroky, ale je vidět nervozita, chce to zklidnit
Kostas bezkonkurenční
Flore dneska zase leader, kéž by všichni měli takové nasazení

Měli jsme víc "pološancí" ale kvalita je jasně na jejich straně, prakticky neztrácí míče. Bojím se abychom vydrželi až do konce :? každopádně to nevypadá zas tak zle....DAJE :danko:

PsYchr napsal:
Salah není schopenej vyhrát souboj 1 v 1
Asi dvacet minut nás nepustili k balonu a vytvořili si z toho jednu Marcelovu střelu
Snažíme se hrát fotbal, když máme balon
Rudiger je výbornej

Je rozdíl vyhrát souboj jeden na jednoho proti hráčům Carpi a Realu...

jsem rad ze nehraje Dzeko od zacatku musime pridat snad tam neco padne..0:0 je k hovnu..nechci videt odvetu kde neprolezem pres pulku..musime utocit v obou dvou zapasech!

Simulantská piča, která měla jet 4 minuty zpět do nemocnice se zlomeným rypákem. Jak já toho teplouše nesnáším.

Souhlasim, ale z 5-6 prilezitosti by se mu to jednou povyst mohlo
Ronaldo dostal dvakrat balon, vytvoril sanci pro Marcela a dal gol
Pica

No nic, jdu chrápat. Každopádně nezlobím se, jsem překvapenej za výkon, chybělo jenom štěstí. Dobře kluci, dobře ! Za to by se spoustu klubu proti realu nestydělo.

Nemá cenu nadávat na Královce, brejků sme měli tři prdele, gerv by dal dneska hetrik

královec pískal strašně
ne že bychom prohráli kvůli němu, ale druhej gól by bez něj nepadl

Dva hráči - Radja, kterej byl všude a nikde a Salah, kterej na co šáhnul, to dojebal
Rudiger s Mabolasem výbornej
Džeko se třikrát dotknul balonu a uděla tři šance...očekávám hejt
Sem nasranej
Du se ožrat