1/8finale - Prvy zapas - Roma x madrid

Očekávám dobrou atmosféru v giallorosse, i když mě pořád serou s tou televizí. Každopádně už dlouho jsem se na fotbal takhle netěšil, vzpomněl jsem si třeba na cestu na Bayern.. :mrgreen:

Tak toto bude veľmi dôležitý zápas, obávam sa toho najmä, že ak to skončí debaklom, tak to chalanov totálne opäť psychicky položí *omg* a sezóna v háji totálne...ale ja verím, že s týmto realom sa dá uhrať dobrý výsledok, tak teda držme palce a užite si to Romanisti Dajeeeeeee Roma :sala:

Koupil sem flašku Red Staga, kterou hodlám dneska ztrestat a zejtra jedu s mladym k doktorovi, takže doufám, že toho zejtra nebudu litovat
DAJE :daje:

sestava dnes : Szszesny; Florenzi, Manolas, Ruediger, Digne; Pjanic, Vainqueur; Salah, Nainggolan, El Sharaawy; Perotti to by slo :Ok: chtel jsem videt hrat Dzeka ale i tak dobre

tak podla predzapasovych sprav nemali za Real hrat Marcelo a James, no obaja napokon hraju a nam sa nevyliecil Danielle, ktory bol podla mna pre vysledok v tomto zapase klucovym hracom, lebo sme mohli vdaka nemu hrat aj na troch stoperov :zed:

prajem nam vsetkym, aby sme neboli z dnesneho vykonu sklamani a znechuteni :danko:

inak ak by to tie hovada z o2 v Cechach zablokovali, tak mozno skuste:

VLC media player - Media - Open Network Stream - network URL: http://88.212.10.27:81/streams/stv1.m3u8

ale satelitné vysielanie klasické vám funguje nie? lebo ani my na SR nemôžeme streamy CT cez net pozerať...

Je to bloknutý
Zmrdi
Sem zpocenej a to to ještě nezačalo
DDR nehraje, ale až druhej zápas bejvá důležitej
Věřím
:daje:

Nadšenej z tý sestavy nejsem, ale snad spalletti ví co dělá.

Forza Romáááááááá

Víno, dres, atmosféra, přeju vám krásnej fotbal pánové! Po éře Rudíka Garcii si to všichni zasloužíme. :lzm: :daje: :hahaha:

Je jich asi tak 20 na hřišti. Nás tak 8 bych si tipnul. Neumime podržet balon, oni jsou vsude a my nikde, jedinej salah je schopnej podrzet balon. Hruza hruza, hold jsou jinde :(

Hoši není to tak zlé, jak jsem se bál. Hrozně, ale hrozně se mi líbí Rudinger (ten finiš parádní) a Peroti - ten pod spaletim vyroste jak sviňa. Salah je motor, vyhovuje mu hrát bez hrotu. A mě se to líbí taky .... Pjanic nic moc :think:

Salah není schopenej vyhrát souboj 1 v 1
Asi dvacet minut nás nepustili k balonu a vytvořili si z toho jednu Marcelovu střelu
Snažíme se hrát fotbal, když máme balon
Rudiger je výbornej

Zatiaľ veľká spokojnosť, takticky defenzívne super... Real vpodstate nemal šancu... škoda, že Diego to tam raz nehodil Salahovi, to sa tam núkalo... inak sa mi nepáči Vain a Pjanic, ale výborný je Digne...