Zdeněk Zeman

Myslim ze zustane do konce sezony, pokud nenastane nejakej totalni kolaps. Naopak pokud se vyhraje pohar a udela nejakej run v lize, tak by mohl dodrzet smlouvu, ale tomu moc neverim. Pokud bych si mel zahrat na prognostika, tak Rim postoupi do finale Coppy, kde prohraje a skonci 6. v lize. Po sezone Zeman skonci a pojede se zase nanovo, coz je 3. rok uz docela solidni pruser.

To je na hovno. Menit ho teraz je uplne zbytocne. A ked nechali dokoncit sezonu Enriiikeho...

Mal by este zostat, na Malesaniov, Cosmiov a podobne individuality aj tak neni nikto zvedavy.

Kurva. Do prdele. Mně by ho bylo fakt líto. Myslí to dobře, jen je prostě trochu (trochu víc) zabedněnej s tím svým za každou cenu ofenzivním fotbalem, Goikočeou, Taxem apod. Kurva ale já nechcu, aby odcházel, a už vůbec ne teď. Snad dostane šanci s tím ještě něco udělat, protože jak jsem u Španěla neviděl potenciál, tady ho pořád ještě vidím. Do prdele.

Zatím potvrzen. Očekávaně, není teď žádný trenér, který by pak mohl v klidu pokračovat. Ale jestli je fakt v ultimátech vedení, aby zlepšil vztahy s hráči... tak upřímně, těžko něčeho takového může dosáhnout. Jsem moc zvědavý na Cagliari.

Udajne na nej vedeni apelovalo, aby stavel Steka a DDR, tudiz to, co by udelal kazdej normalni clovek. Doufam tedy, ze zeman prestane picovat, je sam proti sobe, se Stekem a DDR je tym silnejsi.

Uz vidim tu zakladni sestavu pristiho zapasu : Goicochea - Piris.... :nosit:

Ono som už niekde videl , že Stek proti Cagliari bude chytať , neviem ake to je doveryhodne

Realizacny tym nema co fušovať do prace trenera. Nieto este kazat, koho stavat do pola.

Zeman proste nerozumie reci, ktorou stek rozprava (eng) tak ho nestava. A DDR proste nema rad, lebo mu najskor nieco povedal, alebo urobil nejake gesto.

Tony napsal:
Realizacny tym nema co fušovať do prace trenera. Nieto este kazat, koho stavat do pola.

Zeman proste nerozumie reci, ktorou stek rozprava (eng) tak ho nestava. A DDR proste nema rad, lebo mu najskor nieco povedal, alebo urobil nejake gesto.

U brankare se Zeman proste kousl a klidne by stavel regulerni trojku na misto jednicky az do skonani sveta, coz mu skodi. Vedeni mu nic nenarizovalo, spis mu k tomu neco reklo. Stek a DDR byly/jsou velky investice do budoucna a musi se pojistit, ze jim to nejakej starej tvrdohlavej kouc uplne neprosere. S DDR je problem, ze se mu moc nehodi do systemu, mel by ho davat na box-t-box pozici, na druhou stranu ale Rim potrebuje registu, Taxi to nedava, na Pjanice je to misto moc vzadu a nikdo jinej tam neni.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Kurva. Do prdele. Mně by ho bylo fakt líto. Myslí to dobře, jen je prostě trochu (trochu víc) zabedněnej s tím svým za každou cenu ofenzivním fotbalem, Goikočeou, Taxem apod. Kurva ale já nechcu, aby odcházel, a už vůbec ne teď. Snad dostane šanci s tím ještě něco udělat, protože jak jsem u Španěla neviděl potenciál, tady ho pořád ještě vidím. Do prdele.

Uf. Naštěstí to bylo, jak jsem napsal. Takže Zdenku, už žádný blbosti s Gojkočeou, pěkně Stek do brány (snad už pak bude držet hubu a chytat) a bude zas dobře ;-)

momentalne by som to nehrotil, hosi. budme radi, ze sme radi...

Daje Roma, Daje Zdenek. lazio merda! :daje:

Tak jsem trošku kouknul na Blanca. V Bordeaux hrál nejčastěji 4-4-2 ale i 4-5-1, u repre potom zase 4-3-3..

Vypadá, že to je takový přizpůsobivý trenér, podle toho, co má v kádru

Nevím proč to dávám tady, snad aby tady za chvilku bylo jeho jméno.. Nic lepšího teď není.

No to je dobre , potrebujeme trénera ktorý to prisposobí hráčom , a ktorý nebráni s 2 ludmi

Vsak prave, LE nedokazal odist sam, srab. Ak to bude takto so zemanom, ktory uz nieco odtrenoval, tak uz pomaly prestanem verit zdravemu rozumu. Proste musi odstupit sam, toto sa nerobi.

To by položil hned po zápase. Jinak zase se lidi smáli italovi z EF a zase měl pravdu, jako fakt pravdu, ne jajinkovskou. Je to smutný, ale vedení vědělo koho bere.