klida napsal:děkuju
i když bych si spíš přál něco jako "Caprari, Borini a Lamela mohou být nejlepší útok v Itálii"
Sushi napsal:klida napsal:děkuju
i když bych si spíš přál něco jako "Caprari, Borini a Lamela mohou být nejlepší útok v Itálii"
když jsem viděl, jak za necelej půlrok vycvičil caprariho... co by mohl udělat s borinim, bojanem, lamelou...![]()
klida napsal:Sushi napsal:klida napsal:děkuju
když jsem viděl, jak za necelej půlrok vycvičil caprariho... co by mohl udělat s borinim, bojanem, lamelou...![]()
to je přesně ono, pořád jsem jakoby spíš proti, ale taky se hrozně těšim
myslíš, že přijede na soustředění do Františkovejch Lázní jako v roce 1996 s Laziem?
zítra nebo v pátek to má být hotovýSushi napsal:Sky:
Sabatini: Zeman má 7 dní na rozhodnutí
to umřu![]()
![]()
Sushi napsal:1000, to je velká meta:Ok:
![]()
Sushi napsal:když jsem viděl, jak za necelej půlrok vycvičil caprariho... co by mohl udělat s borinim, bojanem, lamelou...![]()
snad příštěSushi napsal:měl jsi ot přijet oslavit na sraz![]()
Carlo napsal:Prečo mal Rím v ´98 odpočet 20 bodov ? :O
Sushi napsal:Code:http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/roma/2012/05/29-242609/Zeman%3A+Ecco+come+sar%C3%A0+la+mia+nuova+Roma
vidíte svůj návrat jako zadostiučinění, šanci trénovat velký tým?
všechny tyhle věci. možná ne zadostiučinění, odešel jsem z Říma v období, kdy jsem musel odejít, z politických důvodů, ne kvůli výkonnosti. v roce 98 když vyšel na povrch ten skandál, tým přišel o 20 bodů rozhodnutím jiných. s 20 body navíc by myslím tým byl konkurenceschopný. kdybych pokračoval, klub by asi neuhrál v následujícím roce lepší výsledek, takže udělali dobře, že mě vyměnili.
:
Carlo napsal:Sushi napsal:Code:http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/roma/2012/05/29-242609/Zeman%3A+Ecco+come+sar%C3%A0+la+mia+nuova+Roma
vidíte svůj návrat jako zadostiučinění, šanci trénovat velký tým?
všechny tyhle věci. možná ne zadostiučinění, odešel jsem z Říma v období, kdy jsem musel odejít, z politických důvodů, ne kvůli výkonnosti. v roce 98 když vyšel na povrch ten skandál, tým přišel o 20 bodů rozhodnutím jiných. s 20 body navíc by myslím tým byl konkurenceschopný. kdybych pokračoval, klub by asi neuhrál v následujícím roce lepší výsledek, takže udělali dobře, že mě vyměnili.
:
![]()
![]()
![]()
Sushi napsal:prezident pescary o tom mluví jako o hotový věci.
danko10 napsal:Sushi napsal:prezident pescary o tom mluví jako o hotový věci.
Pockaj, teraz o com? Ze zostava, alebo ze ide k nam?