Zdeněk Zeman

Mne z toho rozhovoru pride celkom rozumny, zasadovy a taktiez clovek, ktory vyzaduje disciplinu. A disciplina sa v tejto dobe veru hodi, a nie malo komu.

klida napsal:
děkuju

i když bych si spíš přál něco jako "Caprari, Borini a Lamela mohou být nejlepší útok v Itálii"

když jsem viděl, jak za necelej půlrok vycvičil caprariho... co by mohl udělat s borinim, bojanem, lamelou... :oops:

Sushi napsal:
klida napsal:
děkuju

i když bych si spíš přál něco jako "Caprari, Borini a Lamela mohou být nejlepší útok v Itálii"

když jsem viděl, jak za necelej půlrok vycvičil caprariho... co by mohl udělat s borinim, bojanem, lamelou... :oops:

to je přesně ono, pořád jsem jakoby spíš proti, ale taky se hrozně těšim

myslíš, že přijede na soustředění do Františkovejch Lázní jako v roce 1996 s Laziem?

klida napsal:
Sushi napsal:
klida napsal:
děkuju

to je přesně ono, pořád jsem jakoby spíš proti, ale taky se hrozně těšim

myslíš, že přijede na soustředění do Františkovejch Lázní jako v roce 1996 s Laziem?

:oops: spíš ale případně pojedou do ameriky...

Začínám si ho docela přát. Určitě by výkonstně pomohl Bojanovi, Lamelovi, Borinimu i dalším :danko:

Sushi napsal:
1000, to je velká meta :daje: :Ok: :lol:

:shock: :shock: :shock:
sakra já už mám 1036 :zed: a to jsem se těšil že to nějak oslavím

Sushi napsal:

hlavně s tím Lamelou

ZEMAN ULTIMO ALLENAMENTO PESCARA – Al termine dell’allenamento odierno Zdenek Zeman ha rilasciato alcune dichiarazioni ai microfoni di Centro Suono Sport:

I giocatori ci hanno detto che lei non li ha salutati..
“E perché li dovevo salutare? Noi ci rivediamo…”

Da avversari però
“Noi ci rivediamo…”

Ieri a Sky ha parlato da allenatore della Roma…
“Nel’intervista ho parlato della Roma ma è stata tagliata qualcosina. Ho detto nel caso in cui (fossi l’allenatore della Roma, ndr). Questo però voi non lo mettete…”

Venerdì incontrerà anche Sabatini?
“Vedi quante cose escono e io ne sono all’oscuro?”

po posledním tréninku s pescarou:
hráči říkali, že jste se nerozlouči...
-a proč bych měl? my se uvidíme...

ale jako soupeři
-my se uvidíme...

včera pro sky jste mluvil jako trenér Říma
-mluvil jsem o Římu, ale něco bylo vystřiženo. řekl jsem, v případě že bych byl trenérem... to tam ale nedali...

v pátek se potká také se sabatinim?
vidíš, kolik toho vyleze a já o tom nevím?

:? :? :? :? :? :?

Sushi napsal:
Code:
http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/roma/2012/05/29-242609/Zeman%3A+Ecco+come+sar%C3%A0+la+mia+nuova+Roma

vidíte svůj návrat jako zadostiučinění, šanci trénovat velký tým?
všechny tyhle věci. možná ne zadostiučinění, odešel jsem z Říma v období, kdy jsem musel odejít, z politických důvodů, ne kvůli výkonnosti. v roce 98 když vyšel na povrch ten skandál, tým přišel o 20 bodů rozhodnutím jiných. s 20 body navíc by myslím tým byl konkurenceschopný. kdybych pokračoval, klub by asi neuhrál v následujícím roce lepší výsledek, takže udělali dobře, že mě vyměnili.

:

:smoke: :smoke: :smoke:

Carlo napsal:
Sushi napsal:
Code:
http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/roma/2012/05/29-242609/Zeman%3A+Ecco+come+sar%C3%A0+la+mia+nuova+Roma

vidíte svůj návrat jako zadostiučinění, šanci trénovat velký tým?
všechny tyhle věci. možná ne zadostiučinění, odešel jsem z Říma v období, kdy jsem musel odejít, z politických důvodů, ne kvůli výkonnosti. v roce 98 když vyšel na povrch ten skandál, tým přišel o 20 bodů rozhodnutím jiných. s 20 body navíc by myslím tým byl konkurenceschopný. kdybych pokračoval, klub by asi neuhrál v následujícím roce lepší výsledek, takže udělali dobře, že mě vyměnili.

:

:smoke: :smoke: :smoke:

mám dojem, že má na mysli epo-juve skandál, na který on jako první upozorňoval a od kterého se stal nepřítelem moggiho, kterej tehdy šéfoval it. fotbalu

oslava pescary:
-...zůstane s námi, možná jen Řím by ho mohl rozviklat... je to pravda???
-je to pravda.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=37KBuSvpeuU[/youtube]

já ho žeru :mrgreen: