To asi ne, ale Serii A má Sport 1/2, Evropskou ligu Nova Sporty a Sport 1/2, Ligu mistrů Nova Sporty a Premier Sporty... Takže dohromady hromada kanálů a máš to víceméně všechno a v klidu za 3-6 točených měsíčně podle druhu piva a místa výčepu.vipstand jsem neznal, díky
co se placení týče, ok, lze někd koupit JEN fotbal?
Za mě jednoznačně Telly. Sport 1-2, Nova Sport 1-6, Premier Sport 1-3, Eurosport 1-2, ČT Sport a i další, co nevyužívám.Já měl O2, ale od nové sezóny jsem musel jít do Skylinku. O2 už od nové sezóny nemá práva na Serii A, takže jsem musel oželet českou...dvě služby jsem platit nechtěl![]()
Měl jsem to stejně. O2 víceméně kvůli cz. Tohle je strašně otravný, že prostě nemůžeš mít vše pod jedním balíčkem, protože ten vlastní to a ten zase toto. O2 mě nasralo, že to nějak nedali do kupy s tou firmou. Telly se mě nelíbí, protože tam není PL a bez ní si třeba flákcí sobotu nechci představit. Ten Skylink se mi celkem zamlouvá, i když tam zas nebude EL, kde něco poběží i na PS1 a PS2. No prostě……Já měl O2, ale od nové sezóny jsem musel jít do Skylinku. O2 už od nové sezóny nemá práva na Serii A, takže jsem musel oželet českou...dvě služby jsem platit nechtěl![]()