To asi ne, ale Serii A má Sport 1/2, Evropskou ligu Nova Sporty a Sport 1/2, Ligu mistrů Nova Sporty a Premier Sporty... Takže dohromady hromada kanálů a máš to víceméně všechno a v klidu za 3-6 točených měsíčně podle druhu piva a místa výčepu.vipstand jsem neznal, díky
co se placení týče, ok , lze někd koupit JEN fotbal?
Za mě jednoznačně Telly. Sport 1-2, Nova Sport 1-6, Premier Sport 1-3, Eurosport 1-2, ČT Sport a i další, co nevyužívám.Já měl O2, ale od nové sezóny jsem musel jít do Skylinku. O2 už od nové sezóny nemá práva na Serii A, takže jsem musel oželet českou...dvě služby jsem platit nechtěl
Měl jsem to stejně. O2 víceméně kvůli cz. Tohle je strašně otravný, že prostě nemůžeš mít vše pod jedním balíčkem, protože ten vlastní to a ten zase toto. O2 mě nasralo, že to nějak nedali do kupy s tou firmou. Telly se mě nelíbí, protože tam není PL a bez ní si třeba flákcí sobotu nechci představit. Ten Skylink se mi celkem zamlouvá, i když tam zas nebude EL, kde něco poběží i na PS1 a PS2. No prostě……Já měl O2, ale od nové sezóny jsem musel jít do Skylinku. O2 už od nové sezóny nemá práva na Serii A, takže jsem musel oželet českou...dvě služby jsem platit nechtěl