Výjezd do Itálie na AS tuto sezónu....

Příspěvků
9,058
pasta napsal:
no a dale na Derby, ale to jsem zatim sam za 6 litru :think: tak nevim jestli do toho jit nebo ne tak kdyby nekdo jel z fora byl bych rad a asi i jel

ako na to Derby? cez cestovku busom?
 
Příspěvků
9,058
pasta napsal:
http://www.sportsen.cz/zajezdy-na-fotbal/serie-a/as-rim-vs-lazio-rim-1-2 5500!!! :smoke:

vyzerá to dobre, dokedy je nejaký deadline či tak? Do Ríma už chcem, aj ked by som teda radšej lietadlo, no ... to budú hrozné muky v buse... a ešte ked tam budu lazialovia
 

scr

Příspěvků
1,696
Neníto tak hrozny hele..lejes do sebe pivka a ono to utika jak nic:) Deadline nnení..dokud se to nevyproda,tak to tam bude vyšetřování. Na AC to bylo v květnu vyprodány během měsíce a jeli 4 busy
 
Příspěvků
6,242
Jel bych, ale potřebuju NUTNĚ páteční odjezd, sobotní zápas a v neděli být zpátky. Budu čekovat. Původně to tak vypadalo na ten Inter do Milána, ale o den se to posunulo. Kdybych chrápal, někdo to sem můžete hodit.
 
Příspěvků
2,100
Musime zabrat cely bud a mrdky z Lazia nepojedou :lzm: ted dost budu uvazovat o tom derby ,kdyz nekdo z nas jede :tlesk:
 
Příspěvků
2,100
Tak zapas do Milana je zaplacen ten kdo pojede z Brna tak at da vedet mohli by jsme zajit na pivo před odjezdem :D
 
Příspěvků
9,058
http://www.sportsen.sk/zajazdy-na-futbal/serie-a/as-rim-vs-lazio-rim-1

Pre Slovákov, vyzerá to super, 200 eur je IMO super cena ....
 
Příspěvků
2,100
Tak na Derby nemuzu nedostal jsem dovolenou, ale na Inter 31.10 jedu tak se chci zeptat jestli je nekdo kdo jede?Odjezd je z Prahy tak bych zakalil uz tam :smoke:
 

scr

Příspěvků
1,696
pasta napsal:
Tak na Derby nemuzu nedostal jsem dovolenou, ale na Inter 31.10 jedu tak se chci zeptat jestli je nekdo kdo jede?Odjezd je z Prahy tak bych zakalil uz tam :smoke:


vymluvy! :)
 
Příspěvků
1,311
Čaute.. Já jedu, vypadli nám teď dva lidi, tak pokud někdo máte zájem, není problém, jedem novym Transporterem v pátek v noci, sobota Milán + fotbal, neděle ještě Milán a pak domů.. Cesta počítám 800-1000, ubytko 400-600, vstupenky 800. Dejte vědět.
 
Příspěvků
1,311
Konečně mám trošku míň hellu, tak sem ve velký stručnosti hodim zájezd do Milána.

Začnu výjezdem na San Siro.. Jsem strašně rád, že jsme vyjeli, ten stadion je nádhernej kolos, ta monumentalita tam prostupuje vším. Musí být neskutečný, když je tam vyprodáno. Měli jsme lístky pod kotel Římanů, kteří letos výjezdy brali zodpovědně a vzhledem k bojkotu Milanistů jsme tam byli jako doma - podpora celej zápas, zhruba 4000 fanoušků bych tipoval, bylo to super. Milanisti pískali na svoje, tleskali faraonovi a celkově bylo vidět, jak jsou zničený výkonem Milána. Jel s náma kamarád Milanista a tomu bylo do breku z toho, co tam Milán předváděl a mě ho bylo líto taky, protože tohle je Milána strašně nehodný, odevzdaná banda frajírků, kteří se pro jistotu ani nezúčastňujou soubojů, stopeři Alex - Mexes jsou toho příkladem. Letos jsem byl na Marassi a San Siru a doporučuju tyhle stánky fakt všem fanouškům fotbalu. Z naší strany to byl pohodovej fotbal, ideální soupeř na to demonstrovat sílu naší zálohy, Radja byl neskutečnej.. pohledem z tribuny se ani na vteřinu nezastavil, furt někoho hecoval k pressingu.. Pořád mi čím dál tím víc přirůstá k srdci. Po tomhle zápase bych hlavně ze zálohy neobětoval nikoho. Moment zápasu standing ovation San Sira, když nastupoval France.. škoda, že mu pak Donarumma chytil tu střelu po vstupu na hřiště. Ale tohle byl výkon, na kterym se dá stavět.

Ještě long story short - do Milána jsme přijeli Transporterem, kterýho sme čerstvě koupili na Matyldu.. odletěli jsme s ČSA. Vzhledem k tomu, že jsme to brali dost jako oslavu piva, vína a sambucy, tak se stalo, že jsme v neděli ráno zjistili, že nemáme klíče od auta.. nakonec to byl větší problém, než jsme čekali a auto máme teda u hotelu. Vtipná věc je, že máme ty klíče na fotce, protože kámoš, co je měl, dělal kontrmelec, spadnul a my ho u toho fotili.. Takže jsme u La Scaly ztratili klíče, který už ráno nikde dohledat nešly. Trošku se nám zvedly náklady. Auto jsme domů dostali za dva tejdny. Takže danko, můžeš bejt rád, že jsi nejel :))

Jinak v Miláně jsem byl po druhý a je to super, taková trošku víc Evropa mi přijde, ale nemůžu si stěžovat na jedinou věc.


IMG_4362.JPG
IMG_4447.JPG
IMG_4462.JPG

Ještě mám nějaký fotky San Sira nebo video toho jak nastoupil France, to byl asi největší top.. ale hodil jsem sem jenom průřez, dovolilo to jen tři fotky.
 
Příspěvků
6,158
:lol: :lol: :lol:
Taky jsem tam byl a taky pod kotlem AS. Střídaní Tottiho bylo to nejlepší z toho zápasu. Super zážitek, San Siro nádherný, fotbal z naší strany výborný.
 
Top