Viedeň

Zakladám topic, kde by sme sa mohli diskutovať ohľadom cesty, lupenov a všetkého ostatného na zápas Rímu vo Viedni.

Ak som dobre videl, malo by sa hrať štvrtok 3. novembra o 19:00

Ja som na tom pravdepodobne dobre. Vo štvrtok mám len 1 prednášku, z ktorej by sa dalo uliať. V piatok som síce nafasoval od rána 7-hodinovku talianskych dejín, ale pohoda.

Tony, danko, niekoho ďalší?

Ak sa hrá o 19:00 tak je to fajn aj ohľadom spojov do BA a ja by som mal dokonca aj stihnúť posledný (23:45) domov. Keby však šiel niekto autíčkom odniekial z BA, samozrejme výhoda (prihodenie na benzín je samozrejmosť).

Lupeny? Neviem nemecky. Som ochotný si za ne ale kludne priplatiť, vidieť teraz Rím asi nebude kedy.

Já chci jet určitě, byť to bude znamenat vyjetí hned z práce a návrat po 1 ráno domů, a v pátek ráno zas do práce. Furt to mám z Valach o třetinu blíž jak Plzeň.

Ale jak už jsem psal - zatím se podle webu Austrie prodávají na Ernsta Happela pouze abonentky na všecky 3 zápasy. Chce to čekovat, kdy spustí do prodeje i vstupenky na jednotlivé mače.

Ja som bol na tutti ze idem, ale mne v skole jebli 2 predmety cez seba, coz je pruser sam o sebe, nie to aby som vymeskal. Koncim v stvrtok o 17:00 zhruba, ak by siel vlak do viedne a dosiel by som tam okolo 18.00 resp. tak, aby som stihol zapas, tak pojdem.

Mozem zobrat vlajku, sal dres :D Chceme plnu vybavu uz ked pojdeme? Ci radsej tak striedmo?

Ohladom auta - Nie som sofer na zapadnom slovensku, ale tieto trasy Vieden - BA do a z mesta su v spicke slusne zapchate. Volil by som vlak a mhd.

EDIT: Vlak chodi - Odchod 16:38 -Príchod 17:43 . Takze tento je v klude. Otazne je, jak sa bude vyvijat semester a ako budu vyzerat tie posledne hodiny. Som uz ale velky, tak to hadam zvladnem.

JA som v pohode.

Auto mám, ale neberiem. Jednak sa mi nechce šoférovať cez posratú poobedňajšiu zápchu v Bracke aj Viedni a dvak si chcem dať pivo, ako človek.

Vlaky chodia každú hodinu, tak wo co go?

OK, takže jsem pro sebe a kámoša koupil 2 lupeny.

Sektor A, Blok E, řada 10, sedadla 101, 102 - nejvíc vpravo - tzn. přesně uprostřed za bránou - hned vedle avizovaného kotle AS - a jen za 20 éček lupen

Pos Kartennummer Rang Sitz Preis
1 27311030073-1 Sektor A - 1. Rang - Block E , R:10 101 20,00 EUR
2 27311030073-2 Sektor A - 1. Rang - Block E , R:10 102 20,00 EUR
Zwischensumme für 2 Karte(n): 40,00 EUR

místa, která jsou u delší strany hřiště, už nám nepřišla tak dobrá, kolem prostředka už neseženeš 2 vedle sebe, protože abonentkáři, navíc za 28E

kdo chce, v bloku i řadě, i před náma v devítce, nebo za náma v 11cce je ještě hora fleků, rád vás tam uvidím

link: https://hochlast.wien-ticket.at/onl...3280&performanceid=111131&state=3&nextstate=4

blok E za pravou bránou sice není označen růžově, ale normálně kliknutím do mapky můžete objednávat lupení - právě jsem to tak udělal

forza roma
:daje: :daje: :daje:

Super návod, díky moc. Mám zaplacený 4 lupeny přes paypal, už mám i potvrzení a teď jen doufat, že se nic neposere v práci. :roma:

Čo my slovenskí harcovníci? Ak sa danko vráti z výstavy Kalmusa, tak by sme to mohli dať aj s Tonym, prípadne niekym ďalším dokopy, na tej nemeckej stránke tomu dajak ale nechápem...

Carlo napsal:
Čo my slovenskí harcovníci? Ak sa danko vráti z výstavy Kalmusa, tak by sme to mohli dať aj s Tonym, prípadne niekym ďalším dokopy, na tej nemeckej stránke tomu dajak ale nechápem...

líp už ti to asi vysvětlit nedokážu :mrgreen:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Carlo napsal:

líp už ti to asi vysvětlit nedokážu :mrgreen:

tak pravda je taká, že som tie nemecké hieroglyfy po pár sekundách vypol, poobede sa na to kuknem lííp.

Čo je to Kalmus? :mrgreen:

Ja by som so sebazaprením stránky v nemčine asi porazil, ale jebem na to, lebo tu mám vedľa seba native speakera, ktorý by to vybavil za nás, keby sme sa uzniesli, kam chceme lístky.

Carletto, ty teda určite ideš.

Tony posledne spomínal čosi o zarachu, kvôli frajerke (LOL), judu (LOL gay), alebo prednáške (LOL LOL LOL)... Tony, čo nám povieš?

Mohli by sme to už aj zriešiť.

Hoďte si to k nám na ten blok E, sektor A. Je to přímo za bránou. Rád vás uvidím. Viz můj post. Na delší straně už to je jen na úrovni vápna apod.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Hoďte si to k nám na ten blok E, sektor A. Je to přímo za bránou. Rád vás uvidím. Viz můj post. Na delší straně už to je jen na úrovni vápna apod.

vzali sme to viac na stred, máme tie za 28 ojro.