Viedeň

Carlo napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Hoďte si to k nám na ten blok E, sektor A. Je to přímo za bránou. Rád vás uvidím. Viz můj post. Na delší straně už to je jen na úrovni vápna apod.

vzali sme to viac na stred, máme tie za 28 ojro.

škoda, ale jasné, věc volby. Kde konkrétně? Vždyť volno bylo víc míst u sebe jedině na Céčku, Jéčku, Káčku v sektoru B nebo Jéčku, Káčku v sektoru E. To mi moc na středu právě nepřišlo, je to kdesi sice na delší straně, ale na úrovni vápna. Proto jsme šli za bránu, ale doprostřed.

Sektor B, blok D. Ja som za bránu vážne nechcel, lebo tieto miesta bývajú na štadiónoch s oválom smrť.

Déčko v sektoru B je ještě dobré, ale divím se, že jste to tam ještě splašili vedle sebe. Co jsem koukal, tak už to bylo spíš jen C, J nebo K. No, uvidíme. Taky se dráhy trochu bojim, ale když vidím třeba totu fotku, tak už tak velkej rozdíl nevidím...

To je fakt. A taky mám strach, abych místo Frančeho, Kevina, Ninji a Perottiho nemusel koukat na Iturbeho s Gersonem, jak se marně snaží najít Džeka a Vermaelena s Jesusem, jak tam ke konci vyrobí nějakou hitparádu, po které Austria srovná na 1:1 nebo nedejbože vstřelí vítězný gól. :mrgreen: To bych se musel zákonitě během víc než 3-hodinové cesty zpátky do Beskyd uhejtovat k smrti. :mrgreen:

danko10 napsal:
Sektor B, blok D. Ja som za bránu vážne nechcel, lebo tieto miesta bývajú na štadiónoch s oválom smrť.

My budem sektor B, blok C - taky jsem nechtěl za bránu. Před tejdnem tam bylo ještě hafo místa.