Vedení - Friedkin Group

AS Řím zažaluje rádio
AS Řím chystá žalobu na asromaradio.it, protože zveřejnilo konverzaci sportovního ředitele Waltera Sabatiniho s generálním manažerem Claudiem Fenuccim o letních přestupech. Rádio se brání tím, že není jeho vinou, že jeden z nich neukončil hovor po rozhovoru do vysílání.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da sa klesnut este hlbsie? To, ze Fenucci je neprospesna skodna a zmrd, vieme davno, ale ze aj Saba bude az taky retard...

No, neovorim nic... :mrgreen:

Prdel je se podívat, jak se změnily situace, když koukneš na obchody Pradého a teď Sabatiniho... :lol: Tohle je fakt kreténismus největšího kalibru, souhlas, že níž už jít nemůžeme.
Btw těšim se, jak teď bude Osvaldo mít všechno v píči ještě pětkrát tolik.

Maritazzi napsal:
Btw těšim se, jak teď bude Osvaldo mít všechno v píči ještě pětkrát tolik.

Ja mu teraz budem fandit. Mohol by totiz tym curakom zlomit vaz.

Franče se jednoho krásného dne probudí, Ilary mu ho přeblafne, bude blbnout s děckama na zahradě, donde k obědu a v tom si řekne: "Mám já to s těma čurákama v 37 ještě vůbec zapotřebí?" Zavolá do Trigorie, že končí a pověsí kopačky na hřebík. V tom bordelu bych se tomu pranic nedivil.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Franče se jednoho krásného dne probudí, Ilary mu ho přeblafne, bude blbnout s děckama na zahradě, donde k obědu a v tom si řekne: "Mám já to s těma čurákama v 37 ještě vůbec zapotřebí?" Zavolá do Trigorie, že končí a pověsí kopačky na hřebík. V tom bordelu bych se tomu pranic nedivil.

Presne tak :pch: :grr:

Ja som niekde čítal že od roku 2014 ale bolo by to divne od polovice sezóny hrať zase v iných takže to bolo asi myslene od budúcej sezóny