Vedení - Friedkin Group

90210 napsal:
At ho odvolaji, az budou mit v zaloze regulerniho trenera a ne docasnou nahradu, ty jsou k nicemu. Jak Conti, tak Montella tehdy byly ztraty casu.

Ted to bohuzel vypada presne tak, jak jsem nechtel. Na 6 mesicu by mel prijit jakejsi Marco Giampaolo, klasicka italska trenerska sracka, s hromadou neuspesnych angazma v slabych klubech, to nejhorsi co muze byt. Snad to nevyjde.

Chtel bych toho Blanca na rok a pul, ale ten asi odmitl.

Allegri na lavičku Říma?
Vedení AC Milán sice neustále opakuje, že možnost odchodu trenéra Massimiliana Allegriho neexistuje, italská média ale spekulují o opaku. Podle listu Gazzetta dello Sport se Allegriho pro příští sezonu pokusí získat AS Řím.

Nevěřím, že by je napadl podobně chytrý krok. I když jsem četl, že by Allegri kvůli tomu mohl v létě rezignovat.

samý lepčí

já bych bejval nechal zemana, prodal ddr a osvalda a dal mu tam hráče, co se jim chce hrát

Mno, na prodej DDR nebyl ten spravnej moment, v lete by to postavilo vsechny fans proti Zemanovi a vedeni, v zimnim prestupnim obdobi zase Zemanova pozice nebyla dost silna. Zeman mel krome vysledku i nejakej vetsi problem s nekym z vedeni, proto musel jit. Jinak by ho podrzeli.

Pokud ale bude DDR pokracovat tak jak pokracuje, tak bych se s nim v lete nesral a prodal bych ho do Man City nebo PSG, teda pokud by ho jeste chteli a byli ochotni vysazet ty crazy money, jako loni.

Všchno to postřílet, už sem četl i o Mancinim....
Tak to vypadá, že místo toho, aby sme v létě četli spekulace o nových akvizicích, budem číst spekulace o tom, kdo nás bude kaučovat. :zed:

PsYchr napsal:
Všchno to postřílet, už sem četl i o Mancinim....
Tak to vypadá, že místo toho, aby sme v létě četli spekulace o nových akvizicích, budem číst spekulace o tom, kdo nás bude kaučovat. :zed:

treti rok po sebe

ma poser

Četl sem zajímavej rozhovor se Sabou, narovinu řekl, že ve vedení sou dva dyrektoři, oba maj jinej názor a ani jeden od něj nechce ustoupit....proč mě to nepřekvapuje?

Před Trigorii jsou pořád nějaký protesty, pičoviny. Nějak asi nechápu věci jako Amíci go home a podobné. A teď jsem viděl video, kde se řve Sabatini merda. Není nad to držet za jeden provaz.

On je výbornej trenér. Ale taky je to symbol tý křivý Neapole, neznám ubrečenějšího, lživýho a vůbec všelijak jinak nesympatickýho trenéra.