Vedení - Friedkin Group

Code:
http://www.football-italia.net/25961/roma-stadium-plan-nearly-ready

Vyjadreni Jima Pallotty ke stadionu, fakt bysme se ho mohli dockat. :pipp:

Už kopíruju svoje bleskovky. :mrgreen:
Možná svou poslední sezonu kroutí ve vedení Giallorossi legenda klubu Bruno Conti. V souvislosti s jeho jménem a končícím kontraktem se objevují spekulace o jeho letním odchodu k týmu Fiorentiny. Byl by tak dalším z dlouhé řady Římanů působící ve Florencii. Jako náhradu si Walter Sabatini vytipoval Frederica Massaru.

vůbec bych se nedivil, měl jsem pocit, že jeho práce spočívá v účastech na týmovym focení a tom, že ho občas někdo v Trigorii strčí do bazénu

AS Řím oznámil podpis sponzorské smlouvy s automobilkou Volkswagen, která bude platit pro příští sezonu. Zatím není jasné, zda se logo německé firmy objeví na dresech AS.

když jsem byl v itálii, koupil jsem si simku wind, pak jsem přesedlal radši na Frančem na vodafone... vw už mám, je vidět, že se američani snažej jít vstříc srdcařům

Sushi napsal:
když jsem byl v itálii, koupil jsem si simku wind, pak jsem přesedlal radši na Frančem na vodafone... vw už mám, je vidět, že se američani snažej jít vstříc srdcařům

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sushi napsal:
to teda :D

http://romanews.eu/it,a104752/Amburgo-Annuncia-Amichevole-La-Roma-Il-27-Maggio-In-Indonesia

V létě do Indonesie :lol: :lol:

Dneska schůzka zase všech papalášů. Baldini nabídl rezignaci, ale Pallotta mu důvěřuje, což je podle mě dobře, Baldini je rozumný člověk. Uvidíme co dneska vyleze.

Ja nesúhlasím s nadávaním na Baldiniho a uz vonkoncom nie na Sabatiniho , spravil super tím , na druhú stranu spravili mozno najvacsiu chybu a to je vyber trenerov

To asi ano. Ale chtěli se po spackané sezoně ,,zalíbit" zase fanouškům a získat je zpět. Ti psali Pallottovi dopis, aby vzali Zemana a byla většina pro. Teď je situace jiná a nevidím důvod, proč by Zdeny zůstaval u týmu, co chce někdy hrát Ligu Mistrů.

Je mi z toho všeho do slzy. Ale může si za to Zdenál sám. Teď už týmu fakt jen těžko může něco dát. Stavět tam obráncům brankáře, kterýmu nikdo nevěří (bylo to krásně vidět na Balzarrettim v Boloni...), to prostě nende.

At ho odvolaji, az budou mit v zaloze regulerniho trenera a ne docasnou nahradu, ty jsou k nicemu. Jak Conti, tak Montella tehdy byly ztraty casu.