Vedení - Friedkin Group

Tre ipotesi per rendere più solida l’attuale Roma. Balzaretti esterno destro basso (ha già ricoperto questo ruolo), Marquinho esterno basso sinistro (ha gamba, velocità, forza ed è meno logoro di Taddei). De Rossi centrale di centrocampo (squadre e allenatori di mezzo mondo lo invidiano alla Roma per quel ruolo e non per fare l’intermedio) con Bradley e Pjanic ai lati. Florenzi esterno destro d’attacco (ha velocità, resistenza, sa segnare) con Totti e Osvaldo a completare il tridente. Destro e Lamela pronti a subentrare.

ani to neni zlé , rozhodne by sa mohol dať Florenzi na kraj , či už na krídlo , alebo aj beka , má nato všetky prepdoklady

takže niečo ako - Stek-Balzaretti , Burdisso , Castan , Marquinho - DDR , Bradley :? -Florenzi , Pjanič(Lamela) , Totti-Osvaldo

no ale čakať že to Zeman zmení je nezmysel ....

danko10 napsal:
90210 napsal:
Ja si porad myslim, ze kdyby Enrique tehdy nevypadl se Slovanem, tak nas trenuje dodnes a Rim skoncil 4.

:shock: :?: :| :lol: :lol: :lol:

Tak toto kdyby uz mi zavana konzumaciou kokainu.

Co keby sme zacali fasovat bany za slovicka: kdyby, projekt a scudetto? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: dobra danko

Kazdopadne vraj Sabatini vyletel na hracov, aj na tlacovke aj v satni, vraj si mnohi nezasluzia nosit dres AS a taktiez, ze rim musi zmenit smer ktorym ide, ale okamzite, resp. immediately!

Carlo napsal:
Vraj idú doprdele Baldini a Fenucci ....Amíkom už asi došla trpezlivosť ....

Prej do Tottenhamu resp. Milána.

A po sezoně by měl odejít Sabatini, kterému vyprší smlouva.

V klude mozu ist do hajzla vsetci. Fenucci prvy a s fackou na cestu. U Silvia bude ako doma. Zmrd postihnuty.

Ja by som poslal preč toho , kto vyberá trénerov a fakt neviem kto má pri Sabatini/Baldini/Fenucci pritom najväčšie slovo , ale niečo mi hovorí , že Sabatini to neni .....

kludne by som na ten post priviedol naspať Rosellu s jej bandov , ohladom trenerov bola vždy opatrna a išla na istotu, rovnako jak v nakupovaní , i ked tie predlzenia zmluv boli hrozne no ....

Presne! Ranieri uz sa trasie, aby to u nas znovu zabetonoval!

"Rossella s jej bandov" vyberala, pokial je mi znamo, podla toho, koho nebolo treba vykupovat z kontraktu. Raz to bol z Juventusu vyrazeny Ranieri a po nom zacinajuci Monty, ako nudzovka do konca sezony.

danko10 napsal:
Presne! Ranieri uz sa trasie, aby to u nas znovu zabetonoval!

"Rossella s jej bandov" vyberala, pokial je mi znamo, podla toho, koho nebolo treba vykupovat z kontraktu. Raz to bol z Juventusu vyrazeny Ranieri a po nom zacinajuci Monty, ako nudzovka do konca sezony.

a tiež mohla priniesť niakeho Di Carla alebo podbných .....

Já už nevěřim ničemu. Natož tomu, že by Carlo šel zrovna k nám...by musel bejt blázen, magor, debil, imbecil, hovado, skákající bílej pes....já bych zkusil ještě angažovat Boase a po něm božskýho Diega :!: :!: Pak už bych si prošel na světě vším a mohl v klidu zemřít :hell: :hell:

Pigi10 napsal:
Já už nevěřim ničemu. Natož tomu, že by Carlo šel zrovna k nám...by musel bejt blázen, magor, debil, imbecil, hovado, skákající bílej pes....já bych zkusil ještě angažovat Boase a po něm božskýho Diega :!: :!: Pak už bych si prošel na světě vším a mohl v klidu zemřít :hell: :hell:
po Zemanovi jedině Luciano

Pigi10 napsal:

asi po 2 minutách rozmýšlania som zistil , že nehovoríš o mne .....škoda no :D

Carlo napsal:
Pigi10 napsal:

asi po 2 minutách rozmýšlania som zistil , že nehovoríš o mne .....škoda no :D
:lol:

Pigi10 napsal:

Diega?? A este k tomu Bozskeho? Diega? Maradonu? Nechceme hrat hadzanu hadam.

To sice nechceme, ale aspon by tie dohady okolo kokainu v kabine boli konecne viac-menej ofiko.

Spalletti v Zenite momentalne sostava vsetko co chce, na coz by v Rime mohol zabudnut, takze sa k nam asi vazne nepohrnie. Boas je na tom v Tottenhame v podstate tak isto.

Chcem Pioliho, ale zatial je trenerom Zeman, ktoreho by som minimalne do zimy nechal pracovat.